Съжелявам че си осанал с такова впечатление.
Наясно съм съ с всичко което каза, и дори както споменах по-горе се надявам искранно някой ден да започна да карам с вас, понеже
вие правите нещо за което аз само си мечтая и около мен няма съратници, а сам ме е страх , луд съм неме е страх от почти нищо
но несъм глупак да отида сам в планината. ПРОСТО СИ НЯМАШ ПРЕДСТАВА КОЛКОМИ СЕ КАРА С ВАС, понеже вие споделяте нещо което
аз изповядвам, да се забавляваме в планината и кадето и да било другаде както ситрябва, да я уважаваме и да невършим глупости, защото
всякак крачка може да доведе до голяма глупост. Написах това по-горе защото знам че сте всички с много готин характер, и често се заяждате,
за да стане смях

. Та и аз така , както Капелето , както Ники и Корлиц

. Аз съм под прикритие във форумите ви и сайтовете ви.

А за Балевски симислех че е един от основателите на БАССЕС и затуй , аз съм му незнам, като порасна искам да стана като него , ако ме
разбираш. От 2-е години се опитвам да се добера до Мальовишкия лавинен курс но все нестава, надявам се тази година да го посетя.
Бил съм на 2-е лекции на Момчил и със судоволствие бих отишъл пак, защото е поучително.
Абе просто ми се иска да покарам с хора коит биха ме качили там кадето смятам че нетрябва да се качва сам човек, и да имам преживявания
като техните. Но непознавам никой от БАССЕС лично само хора който карат с вас. А и аз да се натреса при тях ми се вижда тъпо. Мислих
си да се записвам за тазгодишното състезание на Банско, но незнам дали съм достатъчно добър за да нестане фал, а и глезена ми често
изклюва заради гадна травма.
Та искренно се извинявам , просто правя да бъде готино.

Хах аз съм може би един от лудите фенове на ваща Асоциация, само че ме е
срам да се добера до вас

, а и незнам каде да ви търся? вие все сте някаде в дън планина

Незнам какво повече да кажа , моля заседателите да прозинесът тяхното решение. Сведох глава.