Юли
|
|
« Отговор #60 -: 28.08.2018 18:01 » |
|
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
dee
|
|
« Отговор #61 -: 29.09.2018 09:06 » |
|
В сряда покарахме довонлно на поривист север с малко изток, екзалтираща вълна и драматично море. На мен ми беше нещо като пре-откриване на сезона, пак направих голяма пауза в края на лятото. За това и се чувствах малко несигурно. Казвах си: да взема да изляза преди да си изпатя и после: защо, при условие, че всички упражнения на гладкото и в слабо време сякаш могат да бъдат оползотворени точно сега? От вчера малко съм на разболяване, но не защото не си сложих бонето, а защото след каране (доволно седнала на завет и с кафенце в ръка) казах нещо на колега (и вярвам приятел), но го казах нетактично и необосновано и май го засегнах. Сега ще опитам да го кажа малко по-ясно, макар, че не вярвам да е по-тактично. Дори ще е доста назидателно. Ди проповядва ню ейдж и ГНМ теории! Но...ето какво: Трябва да обичаме тялото си. (Илф и Петров да ме прощават). То може да не е точно според очакванията и претенциите ни, но е единственото, което ще имаме и ни е дар. Може да не харесваме и някои черти от характера или външността на децата си , но ги обичаме и се грижим за тях, нали? Разумът може да ни казва, че заслужаваме нещо повече, но разумът обича да е надменен и е рядко смирен. Добре е да бъдем смирени пред чудото на тялото. Да осъзнаем, че то е по-великолепно от всичко, което ще постигнем някога със силата на съзнателния си ум. Да му служим добре, защото то прави всичко възможно да ни служи. Много жалко , че съвременната медицина гледа на телата като на дефектни и безпомощни и се опитва всякак да ги коригира. Според една теория, която за ваше сведение е с научен, а не религиозен или духовен характер, тялото винаги прави най-доброто по силите си, дори когато боледува. Всъщност теорията е още по-крайна и твърди, че тялото само‘ инициира и контролира болестите като реакция на конфликти с околната среда, за да се справим по-успешно с тези конфликти. Понякога въпросните реакции ни се струват крайни или неадекватни, но не ни е работата да съдим. Така че в тялото има древен и висш разум, на който може да се разчита. Да, може да се разчита на тялото. Стига да го слушаме и да му вярваме. Така че, моля, не се оплаквайте от тялото си, а се грижете за него и живейте добре. С благодарност. И ако следващия път някой ми каже, че не харесва тялото си, аз ще му кажа: А дали тялото ти харесва теб?
|
|
|
|
RRD Freestyle Wave 90 Exocet SL 71 - 118l Search 4,2 Force 5,3 Fusion 6,1 Ride 7
|
|
|
dee
|
|
« Отговор #62 -: 01.10.2018 04:40 » |
|
Леле, добре е като пиша някакви неща за това как тялото трябва да се слуша, после да се придържам към тях и на практика. Уикендът по принцип се предполага че е даден за почивка, но за човек с деца и хоби е ясно, че това не е точно така. Точно този уикенд трябваше май да опитам да почивам повече, а не да ходя да правя йога в парка, да водя детето на кино в мола, да чистя вкъщи и накрая да отида да карам на ВРОмос в дъжда (всъщност след това пих и студена бира с миди със съмнително качество). И сега часове преди новата работна седмица, тялото ме събуди с рефрешната симптоматика и с настойчиво, риторично запитване: “Ти добре ли си?!” Ами не съм... Хубав не-сезон на всички! Аз май ще закривам. И да слушате!
|
|
|
|
RRD Freestyle Wave 90 Exocet SL 71 - 118l Search 4,2 Force 5,3 Fusion 6,1 Ride 7
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #63 -: 01.10.2018 09:55 » |
|
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
nikyzlatanov
Духовит
Публикации: 151
Never Underestimate An Old Man With A Windsurf
|
|
« Отговор #64 -: 01.10.2018 20:50 » |
|
Закриването ще е на 31 . 12 , и на 01 .01 откриваме сезон 2019.
|
|
|
|
Gaastra Vapor 9.4 Gaastra Vapor 8.6 Gaastra Vapor 7.1 Gaastra Vapor 5.5 Drops Kranz 85(135) Tabou Manta 68(100)
|
|
|
karata
Вятърничав
Публикации: 223
|
|
« Отговор #65 -: 02.10.2018 12:21 » |
|
Юли имаш конкурент в "списването" !
|
|
|
|
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #66 -: 02.10.2018 14:35 » |
|
Каква ти конкуренция, направо съм отвян
|
|
|
|
|
|
|
dee
|
|
« Отговор #67 -: 06.10.2018 13:04 » |
|
За мен писането е нещо като профилактика на мисленето. А когато е публично, вниманието е още по-голямо по отношение на това, как си подреждам приоритетите. Ако можеше повече внимание и в ежедневието... Но писането помага така или иначе. А и нивото ми като сърфистка щеше да е по-лошо ако не участвах във форума, подозирам. Вие като потърпевши, ще трябва да прощавате ако спамът е в повече.
|
|
|
|
|
|
|
|