Sunny
|
|
« Отговор #45 -: 01.04.2007 22:11 » |
|
Just for the record... и за да бъда разбран правилно: Имам две любими миризми - на вакса за ски и на неопрен. 1. След ваксиране нарочно си оставям ските в коридора и цялата ми къща мирише на предстоящо каране 2. За неопреновата миризма - вече обясних как ще си лягам довечера А за "гладната за неопрен кокошка"... Точно така стоят нещата. Мисля като се върна, живот и здраве, да си подаря един неопрен... за да си спя снего, щото другият ми е тънък, няма ръкави и ми държи студено Адски се надявам да е останал твоят номер докато се върнеш. Есента поръчахме доста голямо количество , защото само за гумираните неопрени направихме специален внос от Канада. Само там се произвеждат гумираните неопрени на BARE. Поръчахме доста с идеята да имаме за есента, пролетта и идващата есен, а и като се поръчат повече да се намали цената на бройка като се разпредели транспорта. Обаче имаме останали само няколко бройки, с които дори не знам дали и тази пролет ще изкараме, камо ли пък есента. За тази пролет ще останем с оставащите бройки, а късното лято ще поръчам пак, за да не се окажа другата пролет без никакви
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Mefisto
Полъх
Публикации: 40
|
|
« Отговор #46 -: 03.04.2007 13:45 » |
|
А за "гладната за неопрен кокошка"... Точно така стоят нещата. Мисля като се върна, живот и здраве, да си подаря един неопрен... И аз вече мисля за следващия Този път ще е дамски, ама да не си помислите, че е за мен
|
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #47 -: 03.05.2007 21:48 » |
|
Вен, ами кажи размер и предпочитание за цвят (или това на мен оставяш) и ще има изненада..хихихихи... Гаранция, че жабата ще те изкефи, много е ехидна Аз имам жълта тениска, а жабата навсякъде е зелена... Въщност тези жаби ги прави един приятел, но не ги разпространява и са кът, обещала съм и една малък размер на Галчо на Влади Съни, а на адреса на новия магазин поща пристига, нали?
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
dr bre
Вятърничав
Публикации: 205
|
|
« Отговор #48 -: 03.05.2007 21:52 » |
|
\0/Адски се надявам да е останал твоят номер докато се върнеш. Есента поръчахме доста голямо количество , защото само за гумираните неопрени направихме специален внос от Канада. Само там се произвеждат гумираните неопрени на BARE. Поръчахме доста с идеята да имаме за есента, пролетта и идващата есен, а и като се поръчат повече да се намали цената на бройка като се разпредели транспорта. Обаче имаме останали само няколко бройки, с които дори не знам дали и тази пролет ще изкараме, камо ли пък есента. За тази пролет ще останем с оставащите бройки, а късното лято ще поръчам пак, за да не се окажа другата пролет без никакви just 4 the record 2, Съни благодарско за неопрена, намокрих го и е муци. Само обличането и събличането ме мъчат молко повече, но работя по въпроса ... за помощнички
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #49 -: 04.05.2007 12:04 » |
|
Вен, ами кажи размер и предпочитание за цвят (или това на мен оставяш) и ще има изненада..хихихихи... Гаранция, че жабата ще те изкефи, много е ехидна Аз имам жълта тениска, а жабата навсякъде е зелена... Въщност тези жаби ги прави един приятел, но не ги разпространява и са кът, обещала съм и една малък размер на Галчо на Влади Съни, а на адреса на новия магазин поща пристига, нали? Да, само трябва да уточни, че е спортен магазин и е с лице на Eлисавета Багряна. Те вече куриерите го научиха, но в началото и за хората беше голямо объркване, защото адресът на магазина е на Галилео Галилей, обаче самото му положение е на Елисавета Багряна, защото е отстрани на кооперацията.
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #50 -: 04.05.2007 12:06 » |
|
just 4 the record 2, Съни благодарско за неопрена, намокрих го и е муци. Само обличането и събличането ме мъчат молко повече, но работя по въпроса ... за помощнички
Хехе това е предимството за жените, че по-лесно се намират кандидати за помощ Иначе последния път zaho каза, че е свикнал да съблича, а не да облича, ама за мен щял да направи изключение
|
|
|
|
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #51 -: 05.05.2007 15:04 » |
|
Вен, ами кажи размер и предпочитание за цвят (или това на мен оставяш) и ще има изненада..хихихихи... Гаранция, че жабата ще те изкефи, много е ехидна Аз имам жълта тениска, а жабата навсякъде е зелена... Въщност тези жаби ги прави един приятел, но не ги разпространява и са кът, обещала съм и една малък размер на Галчо на Влади Съни, а на адреса на новия магазин поща пристига, нали? Еееййй... Чак сега видях този чуден постинг. Благодаря за предложението!!! Лукче, след като видях няколко твои снимки, мисля че спокойно мога да оставя ти да решиш въпроса с цвета. А за теб имам контра-предложение: заменям тениска със зелена жаба за черно-бял талибански шал. ПП. Размерът ми е L. А талибанските шалове са все метър на метър.
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #52 -: 10.05.2007 00:09 » |
|
Еееййй... Чак сега видях този чуден постинг. Благодаря за предложението!!! Лукче, след като видях няколко твои снимки, мисля че спокойно мога да оставя ти да решиш въпроса с цвета. А за теб имам контра-предложение: заменям тениска със зелена жаба за черно-бял талибански шал. ПП. Размерът ми е L. А талибанските шалове са все метър на метър. Вен, супер, да МЕНКАМЕ казвам, аз вече съм ти договорила един брой
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
|