21.11.2024 18:01
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: ТРИМА СЪРФИСТИ НА СНЯГ (НЕ Е ПО ДЖЕРОМ ДЖЕРОМ)  (Прочетена 18778 пъти)
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #15 -: 25.02.2007 19:28 »

Засега бая за четвъртък за Боро, но да видим като дойде вторник какво ще бъде положението и дали ще имам почивен ден тогава. magic magic magic Ако има мераклии да спретнем едно каране - да пишат. Smile

Моите ски също плачат за ремонт - кантовете бая се поназъбиха, а базите приличат на швейцарско сирене.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #16 -: 26.02.2007 00:06 »

Ето "малко" снежец.... http://www.kirkwood.com/winter0607/webcam.php( направо мечешки е) тук... bravoo bravoo bravoo

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #17 -: 26.02.2007 12:46 »

..... Разбра се догодина с какви модерни дрешки ще се разхожда Захо.
Ха ... ха ... ха, това ми напомня стария черен виц за смяна на бельото в немски концлагер " 6-та барака да си смени дрехите с 8=ма барака"

(:-pp)

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #18 -: 27.02.2007 03:43 »

E недей така , аз действителносмятам че дрешките са перфектни.Каквито и да са това за four squear това си е
голямамарка в производството на дрехи от този тип. А и досега несъм чул човек да се оплаче от тях. Затова,
идеята да беше да те похваля пред другите. Wink от мойте дрешки само якето ми може да се бори с тази екипировка
И то щото е от Скъпите Burton-и Smile

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #19 -: 27.02.2007 12:01 »

E недей така , аз действителносмятам че дрешките са перфектни.Каквито и да са това за four squear това си е
голямамарка в производството на дрехи от този тип. А и досега несъм чул човек да се оплаче от тях. Затова,
идеята да беше да те похваля пред другите. Wink от мойте дрешки само якето ми може да се бори с тази екипировка
И то щото е от Скъпите Burton-и Smile

Абе парцалките не са важни - може и голи да караме, важното е да има СНЯГ или .... ВЯТЪР!

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #20 -: 27.02.2007 12:44 »

Абе парцалките не са важни - може и голи да караме, важното е да има СНЯГ или .... ВЯТЪР!

Точно това ми казва Юли и за сватбената рокля (:-pp) taz Mr. Green

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #21 -: 27.02.2007 13:14 »

Точно това ми казва Юли и за сватбената рокля (:-pp) taz Mr. Green
OK OK OK

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Sunny
Администратор

« Отговор #22 -: 27.02.2007 13:18 »

Засега бая за четвъртък за Боро, но да видим като дойде вторник какво ще бъде положението и дали ще имам почивен ден тогава. magic magic magic Ако има мераклии да спретнем едно каране - да пишат. Smile

Моите ски също плачат за ремонт - кантовете бая се поназъбиха, а базите приличат на швейцарско сирене.
Двама засега. За четвъртък нали? На Боровец ли ще ходим? Аз си освободих четвъртъка, дано и ти да си успял да вземеш почивен ден OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Venelin

« Отговор #23 -: 23.03.2007 19:14 »

Днес - хубав ден с мноооого сняг на Лалето. Дежурни по писта - същите трима.  bravoo

Все още анализирам днешните събития. Като начало Ант счупи каишка на автомат ПРЕДИ първото спускане. Знак от съдбата. Като финал, аз се пребих СЛЕД последното спускане. Нямаше небе, нямаше романтика... абе въобще как не си строших врата на пътеката за Алеко и аз не разбрах (апропо, онази вафла, дето ми беше в джоба, сега е в прахообразно състояние).

Между тези драматични събития карахме по Лале, което непрекъснато се покриваше с пресен слой пудра на всяко спускане. Прекрасно! Smile  Както винаги по финалната част от пистата се караше с повишено внимание.

Сутринта Ант малко ядоса леличката на касата, щото си беше забравил студентската карта. Аз реших, че е мой дълг да й върна доброто настроение и си поговорих с нея мило, любезно и обаятелно. В резултат също получих студентска карта :1: Захо, ако беше минал след мен, леличката и на теб щеше да ти даде студентска. Mr. Green

В анализа на събитията влиза и закъснението, което реализирах сутринта на кабинката. Като извинение за него дължа на Захо и Ант бира и кола.

Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #24 -: 23.03.2007 19:22 »

....
 Захо, ако беше минал след мен, леличката и на теб щеше да ти даде студентска. Mr. Green

Боже, Веенелине колко си деликатен - ми тя като те видя (това младо хубаво лице :Sunny:) така се размаза .... още малко щеше да излезе лично да му закачи картата (:-pp)

А за мен истината беше, че ме попита дали искам пенсионерска карта за цял ден - абе кво им става на тези хора ... Hmm

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Venelin

« Отговор #25 -: 23.03.2007 21:47 »

Бях дегизиран, брадясал и в силен контражур. Затова мисля, че бях един по-скоро любезен, отколкото симпатичен... студент Mr. Green Абе блага дума... планина повдига. Другият път пак ще пробвам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Sunny
Администратор

« Отговор #26 -: 24.03.2007 00:50 »

Бях дегизиран, брадясал и в силен контражур. Затова мисля, че бях един по-скоро любезен, отколкото симпатичен... студент Mr. Green Абе блага дума... планина повдига. Другият път пак ще пробвам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ооо ти както ще да си и с брада и без брада, каквато искаш карта ще ти дадат, защото си много мил, обаятелен, ачровен OK :1:....а за мен ще има ли бира  oops

Venelin

« Отговор #27 -: 24.03.2007 17:32 »

...а за мен ще има ли бира  oops
Да. Вече станаха две. Едната задължително трябва да е червена, щото се изчервих. И за Юли също две бири, щото иначе ще ме набие някъде Mr. Green
Ей, много бири се натрупаха вече - трябва скоро да се издължа на всички, щото иначе количествата ще станат непосилни hip

Sunny
Администратор

« Отговор #28 -: 25.03.2007 01:01 »

Да. Вече станаха две. Едната задължително трябва да е червена, щото се изчервих. И за Юли също две бири, щото иначе ще ме набие някъде Mr. Green
Ей, много бири се натрупаха вече - трябва скоро да се издължа на всички, щото иначе количествата ще станат непосилни hip
Да ти кажа Юли тука разучава на лаптопа някакви рецепти за крем брюле и ми се вижда доволен, така, че аз мога и неговите бири да взема, а ако трябва мога да го накарам да изглежда леко гневен (:-pp) :-O-: Drinks

ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #29 -: 25.03.2007 16:37 »

Този ден само да кажа беше много хубав въпеки лошото време. Хубави хора се бяхме събрали
хубави каки седнахме да гледаме , абе направо нямам думи мисля че в този ден обсъдихме само
една сърфистка тема и поне 10 момичета анализирахме Smile
Да отбележа, че аз съм виновен за падането на Венелин понеже го разсеях и той падна Sad
Да отбележа че като те си тръгнаха изгря слънце и се появи синйо небе за около 2-е спускания,
след това пак се скапа и то много освен мъглата която ти позволяваше да се вижда на 2-а метра
заваля силен и обилен сняг който нети позволяваше и да караш, аз съответно пак си претаковах
глезена и реших че ми стига за днеска. То аз като почнах В петък ей сега се връщам . А и днеска
толкова забавни моменти имаше , че даже мисля че още еднабира ще трябва ама не от Венелин Wink
Ще разказвам аз , ако не ме изпревари Зент който е главния виновник за хубавите моменти Smile
В събота се скъсах на Боровец на маркуджиците да ви кажа честно се давех във сняг просто уникално
време слънце ама грам вятър много ама много сняг и умерено количество хора . 4-мата който бяхме
обявихме този ден като национален празник на Сноуборда Smile А на Жана и Виктор специално им се
обадихме да ги подразним малко( тя жана трябваше да идва с нас ама реши да прави компания на
семейството си на леко смешното състезание на витоша там Вивател Къп ли кото и да е.

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Страници: « 1 2 3 »   Най-горе
Печат
Отиди в: