Лукче, извинявай за popup-а , но снимката ме порази. страхотна е. Моля те публикувай още, ако имаш и искаш естествено.
Не мога да се похваля че разбирам от про-фотография, знам само че всяка снимка е като жива и може да въздейства, сякаш ти говори.
Точно това ме втрещи в "Чичикастенанго". Пълно преплитане на цветове, невербални жестове, светлина, очи, ..........много е готина.
УоУ!
Благодаря за милите думи и отношение към това което правя
За мен винаги е било особено важно как се възприема това което "виждам" аз! Снимки от Гватемала има доста да
и са все пъстри, тази страна ме шашна с това как живеят местните индианци/следшественици на маите, тези хора не спират да се борят с живота и всичко е въпрос на оцеляване. В Гватемала за цялата година не вали само два-три месеца в годината, през останалото време са водни стихии...падат два метра вода, а понякога и повече на кв.м. и какво ли още не...
Сега работя и селектирам по-доброто от многото снимки, някои ще изпращам на списание "Одисей" (а след това трабва да седна и да си довърша статията към тях), други ще бъдат пренасочени към конкурси и пак списания най-вероятно.. Когато всичко е готово ще сигнализирам и ще намеря начин да покажа повечко имиджи...
Още веднъж благодаря!