24.11.2024 15:11
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Camping Gradina - na Halkidiki  (Прочетена 9191 пъти)
lemon
Повей

Публикации: 3

« -: 09.05.2007 18:24 »

Здравейте,
Знае ли някой каде на ръкавите в Халкидики - Гърция е най доре зе windsurf  т.е. ВЯТЪР,  тъй като к-г Градина отново поскъпва - 3200 лв за сезон, всичко е осрано, мръсно и т.н
Мисля да спечеля повече хора- приятели за Халкидики, близо е , супер удобства и е по-евтино, то и на Градина духва 2 пъти в годината, така че... това е вариант, въпроса е каде точно?
Нали се сещате, какво ще бъде след 20 дни по пътя за морето, съзтезания с пернишки голфове GTI, псувни, задръствания - така, че аз лично след 15 г стаж на Градина мисля да сменям местото, като гледам острова и той ще стане тясен вече.. Smile
От Кавала има фериботи до всички острови сърф дестинации...
Ciao !!!
http://www.campsite.gr/en/map.htm

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 09.05.2007 18:37 »

Добре дошъл във форума lemon  hi
Най-добре да ги обиколиш и да си избереш някое красиво местенце което ти допада. Вятър предполагам духа най-добре от юг, но не е проверено.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #2 -: 10.05.2007 17:55 »

lemon  добре дошъл във форума. За съжаление си много прав за това, което казваш. Юли ти е дал много добър съвет. Не е далеч, почваш да обикаляш, докато си харесаш местенцев, което те устройва. Защото от опит знам, че това което на друг харесва, може да не е добре за теб. Успех:-)И като намериш такова местенце не го казвай на никой oops

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Koljo
Полъх
*
Публикации: 65

« Отговор #3 -: 10.05.2007 21:27 »

zdrasti Lemon,

az biah tam skoro, i mi se struva bezdnadejdno za viatyr tam.

Biah i na Cassandra, i na Sithonia - prosto nadejda vsıaka ostavi.

Sorry za lo6ata novina

Кайт училище www.freeride.bg
lemon
Повей

« Отговор #4 -: 11.05.2007 15:59 »

E, blagodaria na vsi4ki za otgovorite!
Abe, znam az, 4e tam e kuzo, hodil sum baia po sveta, i tam sum minaval na burzo, no varianta za karavana i kompania, koiato da e vinagi tam , kakto na gradina e trudno realiziryem...no 6te vidim, ina4e Gradina e raisko mestenze, sus sobstvenizi bokluzi, koito ne sa dali edin lev ot 20g za investizia...
6e hodim po ostrovite, Greece, Turkey idr.
Kade sa zbirkite na surf community...???
Sunny
Администратор

« Отговор #5 -: 11.05.2007 16:27 »

E, blagodaria na vsi4ki za otgovorite!
Abe, znam az, 4e tam e kuzo, hodil sum baia po sveta, i tam sum minaval na burzo, no varianta za karavana i kompania, koiato da e vinagi tam , kakto na gradina e trudno realiziryem...no 6te vidim, ina4e Gradina e raisko mestenze, sus sobstvenizi bokluzi, koito ne sa dali edin lev ot 20g za investizia...
6e hodim po ostrovite, Greece, Turkey idr.
Kade sa zbirkite na surf community...???

Снощи имаше такава сбирка, обикновено се разбираме тук във форума за ден и час. А мястото е обикновено ено заведение, което се намира много близо до магазина на ул. Галилео Галилей 20. Имаше някъде из темите карта, ако не я намеря да я пусна можеш да вкараш адреса в www.bgmaps.com

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Bongo
Повей

Публикации: 4

« Отговор #6 -: 13.05.2007 23:27 »

Тези два дни бях на Градина, и двата дни карах със 7.5 квадрата и едно АHD 125 L и искам да кажа че втроия ден даже ми бесхе силно ... Вятърче си духа и то здраво на Градина, пък и аз съм там откакто съм се родил - 16 години  :Sunny: , плажа тази година е още по отвратителен, но както правиме сяка година с тате, ние си го 4истиме пред училището и на нас си ни е чисто, които идва на Градина с каравана, може да направи същото пред своита караванка и да изчистим малко по малко плажа, иначе тази година концесионера си е по - миналогодишния, няма да имаме проблеми с " Бизнесмените " Smile , други променени нещя няма, изклучая ОТВРАТИТЕЛНИЯ РАЗКОПАН  път, сетили са се да го оправят пътя точно когато запо4ва сезона, жестоко... Има някакъв строеж на 50 метра от брега на морето - Жилищен блок...  angry :#@: Censored ... Някакви гадни построики по целия път...awe what ever...Важното е да не пипат плажа и тва е  Yeee
Sunny
Администратор

« Отговор #7 -: 14.05.2007 14:16 »

Тези два дни бях на Градина, и двата дни карах със 7.5 квадрата и едно АHD 125 L и искам да кажа че втроия ден даже ми бесхе силно ... Вятърче си духа и то здраво на Градина, пък и аз съм там откакто съм се родил - 16 години  :Sunny: , плажа тази година е още по отвратителен, но както правиме сяка година с тате, ние си го 4истиме пред училището и на нас си ни е чисто, които идва на Градина с каравана, може да направи същото пред своита караванка и да изчистим малко по малко плажа, иначе тази година концесионера си е по - миналогодишния, няма да имаме проблеми с " Бизнесмените " Smile , други променени нещя няма, изклучая ОТВРАТИТЕЛНИЯ РАЗКОПАН  път, сетили са се да го оправят пътя точно когато запо4ва сезона, жестоко... Има някакъв строеж на 50 метра от брега на морето - Жилищен блок...  angry :#@: Censored ... Някакви гадни построики по целия път...awe what ever...Важното е да не пипат плажа и тва е  Yeee
Ние ще идваме на Градина от 4ти до 16ти юни. Ще бъдем в хотел Литорал и адски се надявам да са оправили пътя, защото миналата година колите ни бяха затънали до вратите в този черния път до хотела. То верно, че тогава навсякъде бяха наводнения, обаче там беше много зле положението. Този път беше крайно време да го оправят, защото беше ужасен, но наистина малко преди сезона щеше да е по-добре, отколкото сега.Вие кое училище сте като дойдем да минем да ви видим?

lemon
Повей

« Отговор #8 -: 14.05.2007 18:22 »

Ei, Bongo izrasnal si mi pred o4ite...Smile Ba6ta ti 1985 g me zapali i nau4i na wind surf...Smile, Mnog sum my Pomagal poznavame se , a i ti si u4il v 22 s Ivana du6teria mi...Smile
Y4ili6teto e LUSI vsi4ki go znaiat...Smile
Abe , znam az , 4e vse po zle e na Gradina, a i 3200 lv e rezil da se davat na teai bokluzi, da si kupuvat Ferrari-ta...
Are Pozdravi

Lyubo
Sunny
Администратор

« Отговор #9 -: 14.05.2007 19:23 »

Ei, Bongo izrasnal si mi pred o4ite...Smile Ba6ta ti 1985 g me zapali i nau4i na wind surf...Smile, Mnog sum my Pomagal poznavame se , a i ti si u4il v 22 s Ivana du6teria mi...Smile
Y4ili6teto e LUSI vsi4ki go znaiat...Smile
Abe , znam az , 4e vse po zle e na Gradina, a i 3200 lv e rezil da se davat na teai bokluzi, da si kupuvat Ferrari-ta...
Are Pozdravi

Lyubo

Lubo,  тук всички пишем на кирилица!

Bongo
Повей

Публикации: 4

« Отговор #10 -: 15.05.2007 02:45 »

Да така е в 22 съм учил но точно в момента не мога да си спомня Ивана, но сигурно ако се видим това лято веднага ще се сетя, иначе сърф училището е точно м/у АПК и Градина на плажа, с нова построика тази година  :D  dance и ние модерни ще ставаме  Yes Ахахахаха всички сте добре дошли. Аз ще заминавам натам кам 15 - 20 да помагам на баща ми може да се засечем  Drinks , разбрах че и на дъбник сте карали преди 1 седмица, а аз много се прецаках защото си изпратих нещата на морето и нямаше с какжо да карам и си стоях ж София  angry... Thats all folks Smile  :1:
4oki
Повей

Публикации: 1

« Отговор #11 -: 14.06.2007 20:31 »

Аз ще заминавам натам кам 15 - 20 да помагам на баща ми

hi, samo da popitam, ozna4ava li tova 4e gradina produljava da su6testvuva?
o4evidci razkazvat za ciala hotelska veriga postroena v okolnostta...  suicide
tova predizvikva panika i ujas...

nadiavam se ima vse o6te nadejda, ili daje da e otvoreno... s teia hoteli e predpologaemo, 4e situaciata na kumpinga 6te e o6te po-prenaselena ot vsiakoga... trash'n'shit stanaha ejednevie.... do koga? doide li kraia?

ina4e pojelavam na vsi4ki mnoooogo km/h ot aeolus:
ema

P.S. sory 4e pi6a na latinica
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #12 -: 16.06.2007 18:19 »

hi 4oki
Добре дошля във форума!

Онзи ден като бяхме на Градина нямаше никакви хора, но може би всеки момент ще се насели. Плажовете са мръсни а откъм Черноморец може да се влезе само с джип taz angry :#@: Censored

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: