Добре де, признавам си. Има снимки, ама ми е много трудно да ги кача. Нещо не разбрах как. Е, вярно, че това е само извинение. Истаната е, че са в другия компютър (така сме ний КАПИТАЛИСТИТИ
)
А историйки - те всъщност не са много.
Първия ден се пробвах на някакъв вятър, ама метъра ми остана в лагера, та не разбрах колкав е точно.... Беше голям ужас. Комай бях повече стреснат от дъската отколкото трябва да бъда. Та като се заглеждах в нея и ..... забравях за хвърчилото. Така на два-три пъти. Веднъж успях да вдигна птицата буквално от земята (след като изплувах от водата), обаче имах и мал шанс - веднъж така се поби хвърчилото, че направо изтръпнах. Хубавото беше, че се случи между дюните, ама май не му се размина съвсем. Като че ли спада челния балон та си мисля да го прегледам профилактично.
Водарслите имат странен вкус и много лепкащо свойство. Бая време ми трябваше под студения душ, за да ги разкарам от тялото си.... Очевидно бях се спрял на най-неприятните.
На следващия ден вече нещата бяха по-спокойни. Разбрах, че няма какво толкова да гледам в тая дъска - та за нея - 150 см., Ники made, идеална за прокарване. Кажи речи ме държи над водата и без вятър
И така всичко си се получи както му се следва. Като гледам снимките направо прилича на истинско. Даже се опитах и май успях леко да кача. Обаче вятърът си беше слаб, а играта с него още ме затруднява. Във водата нямаше зайци, но по повърхността се усещаше порива - набръчкваше я леко, ако ме разбирате
Та до спота стигнах и на третия ден, обаче - пълен провал. Я имаше, я не 3 м/с. Със зор вдигнах хвърчилото, ама не ме сдържа, та реших и да карам
С едно загребване ме изкара над водата, но след това - буф, обратно. Накиснах се хубаво. Птицата така се гънеше и изглеждаше толкова зловещо смачкана връз тези КАФЕВИ водорасли...
...
Този ден се отдадох на съзерцание и ......... видях три броя морски котки (може би). Буквално в рамките на 4-5 метра една от друга.
Проблемът си беше изцяло мой, защото отидох твърде късно. Не послушах любимата и загубих. Оказа се, че цял следобед било много свежо времето, а аз си мислех, че било твърде силно. Тъкмо съм тръгнал към спота и вятърът обърнал откъм юг. Аз така и не разбрах това, защото от другата страна все още си духаше, ако може така да се каже, Севернячко.
Обещавам да пусна някоя снимка. Не за друго, де, а да се ПОКАЖА. Е, нямам такава екшън снимка като Юлиевата, ама ..... то и аз не съм толкова луда глава. Карам я по-.......