21.11.2024 22:44
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Юли вече кара с дъска  (Прочетена 22859 пъти)
vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« Отговор #15 -: 25.07.2005 11:21 »

Хей, здравейте :D

И аз се качих на дъската :D

Сега вече разбирам Юли как се е чувствал като голямо водно- и земно чудовище... Shocked  Shocked  Shocked

Съни, напълно възприех добрия съвет да отида на wave-спота. То и вълни нямаше, духаше съвсем леко, ама.... случи ми се да ме побие на няколко пъти във водата и...... във ГАДНИТЕ ВОДОРАСЛИИИИИИИ Evil or Very Mad След това ги вадих откъде ли не, включително и от носа си :x

Обаче, СА КАЧИХ!!!
Е, нямаше условия да покарам кой знае колко, ама май успях да си спукам челния балон. Та сега ще отренирам и ремонт  Embarassed Very sad

Това е засега, че ме е налегнала голяма работа Sad
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #16 -: 26.07.2005 13:01 »

Здравей Влади, добре че не са те спряли на границата за нелегално изнасяне на водорасли hip  hip  hip
Нямаше ли достатъчно вода на солника?
Разкажи нещо, на колко метра тръгна, с каква дъска..колко време...какви водорасли си хареса Wink

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #17 -: 26.07.2005 14:35 »

еееее Влади, то без водорасли май никой не е минал Wink  :P
Ама караш ли вече с дъска? Лукчето къде се скри, тя кара ли? То верно, че след отпуската ти се е събрала работа, ама разкажи някоя историйка Wink  :D

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #18 -: 26.07.2005 14:36 »

Е явно много работа имаш Влади!  Confused  Confused: Като знам колко добър снимков материал има при теб, а още не си качил и 1 снимка дори! hip
Юли
Администратор

« Отговор #19 -: 26.07.2005 15:08 »

Влади е станал ГАДЕН КАПИТАЛИСТ и КОМЕРСИАЛИСТ(това пък как го измислих) hip
Чака да се вдигне рейтинга и чак тогава ще си каже цената Wink
Ууууууууу.....другарски съд за такива Embarassed

Sunny
Администратор

« Отговор #20 -: 26.07.2005 15:25 »

Цитат на: "Ivo"
Е явно много работа имаш Влади!  Confused  Confused: Като знам колко добър снимков материал има при теб, а още не си качил и 1 снимка дори! hip

Леле Влади ако това е вярно.......ЕГОИСТ, МОНОПОЛИСТ....искаме снимкиииии, доказателства...работата няма да избяга Wink  :P  hip  Cool

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Ivo
Вятърничав

« Отговор #21 -: 26.07.2005 16:26 »

hip  hip  hip Дааа, добре те накиснах, Влади!  Ама така е - като не ми ги даде снимките вчера...  Wink  hip
Юли
Администратор

« Отговор #22 -: 26.07.2005 16:34 »

Влади имаш право на защита (може и Галя да е виновна), всичко което кажеш ще се използва срещу теб hip  Wink  Twisted Evil

vlad
Духовит
**

« Отговор #23 -: 27.07.2005 00:46 »

Добре де, признавам си. Има снимки, ама ми е много трудно да ги кача. Нещо не разбрах как. Е, вярно, че това е само извинение. Истаната е, че са в другия компютър (така сме ний КАПИТАЛИСТИТИ Wink )

А историйки - те всъщност не са много.

Първия ден се пробвах на някакъв вятър, ама метъра ми остана в лагера, та не разбрах колкав е точно.... Беше голям ужас. Комай бях повече стреснат от дъската отколкото трябва да бъда. Та като се заглеждах в нея и ..... забравях за хвърчилото. Така на два-три пъти. Веднъж успях да вдигна птицата буквално от земята (след като изплувах от водата), обаче имах и мал шанс - веднъж така се поби хвърчилото, че направо изтръпнах. Хубавото беше, че се случи между дюните, ама май не му се размина съвсем. Като че ли спада челния балон та си мисля да го прегледам профилактично.
Водарслите имат странен вкус и много лепкащо свойство. Бая време ми трябваше под студения душ, за да ги разкарам от тялото си.... Очевидно бях се спрял на най-неприятните.

На следващия ден вече нещата бяха по-спокойни. Разбрах, че няма какво толкова да гледам в тая дъска - та за нея - 150 см., Ники made, идеална за прокарване. Кажи речи ме държи над водата и без вятър Rolling Eyes И така всичко си се получи както му се следва. Като гледам снимките направо прилича на истинско. Даже се опитах и май успях леко да кача. Обаче вятърът си беше слаб, а играта с него още ме затруднява. Във водата нямаше зайци, но по повърхността се усещаше порива - набръчкваше я леко, ако ме разбирате Confused

Та до спота стигнах и на третия ден, обаче - пълен провал. Я имаше, я не 3 м/с. Със зор вдигнах хвърчилото, ама не ме сдържа, та реших и да карам Shocked  С едно загребване ме изкара над водата, но след това - буф, обратно. Накиснах се хубаво. Птицата така се гънеше и изглеждаше толкова зловещо смачкана връз тези КАФЕВИ водорасли... Very sad ...
Този ден се отдадох на съзерцание и ......... видях три броя морски котки (може би). Буквално в рамките на 4-5 метра една от друга.
Проблемът си беше изцяло мой, защото отидох твърде късно. Не послушах любимата и загубих. Оказа се, че цял следобед било много свежо времето, а аз си мислех, че било твърде силно. Тъкмо съм тръгнал към спота и вятърът обърнал откъм юг. Аз така и не разбрах това, защото от другата страна все още си духаше, ако може така да се каже, Севернячко.

Обещавам да пусна някоя снимка. Не за друго, де, а да се ПОКАЖА. Е, нямам такава екшън снимка като Юлиевата, ама ..... то и аз не съм толкова луда глава. Карам я по-.......
Юли
Администратор

« Отговор #24 -: 27.07.2005 11:08 »

Такааааааа, това вече е друго нещо hip След този ръкопис сме съгласни на споразумение Twisted Evil
От твоя страна - снимки в срок от 2 календарни дни, от наша - разминаваш се само с мъмрене и публично порицание.

Тулумбички и/или сутляш ще са от полза на обвиняемия Wink

Иначе поздрави за успешното и безаварийно начало във водата  Cool

Ivo
Вятърничав

« Отговор #25 -: 27.07.2005 11:27 »

Цитат на: "Юли"
Такааааааа, това вече е друго нещо hip След този ръкопис сме съгласни на споразумение Twisted Evil
От твоя страна - снимки в срок от 2 календарни дни, от наша - разминаваш се само с мъмрене и публично порицание.

Влади "спасих ти кожата" (след като първо те накиснах Rolling Eyes ) - сложих малко снимки в галерията :!: Толумбите са за мен  hip
vlad
Духовит
**

« Отговор #26 -: 27.07.2005 14:07 »

Цитат на: "Юли"

Влади "спасих ти кожата" (след като първо те накиснах Rolling Eyes ) - сложих малко снимки в галерията :!: Толумбите са за мен  hip

Това се казва Приятел :D  hip
Е, явно всичко е станало заради толумбите, ама ... нищо де. Простено е като се има предвид последното ти образование  :P

Важното е, че отървах съда Embarassed

Ивчо, с тоя страшен поглед от аватара.... направо тръпки ме побиват Wink
Sunny
Администратор

« Отговор #27 -: 27.07.2005 15:40 »

Цитат на: "vlad"

Що? Много sexy изглежда Wink

Ivo
Вятърничав

« Отговор #28 -: 27.07.2005 18:35 »

Това се казва Приятел :D  hip
Е, явно всичко е станало заради толумбите, ама ... нищо де. Простено е като се има предвид последното ти образование  :P

Естествено! Приятелството си е приятелство - толумбите са с пари!  hip  hip  hip

Така е, когато няма вятър - на всички ни е познато това настроение.  Evil or Very Mad

Цитат на: "Sunny"
Що? Много sexy изглежда Wink

Ъъъъъъ...мммммм...гъл...бъл... Embarassed  Embarassed Embarassed ...годаря де...  Cool  hip
vlad
Духовит
**

« Отговор #29 -: 27.07.2005 20:15 »

Цитат на: "Sunny"

Леле Влади ако това е вярно.......ЕГОИСТ, МОНОПОЛИСТ....искаме снимкиииии, доказателства...работата няма да избяга Wink  :P  hip  Cool

ето ме и мен на дъската с Птицата
Страници: « 1 2 3 »   Най-горе
Печат
Отиди в: