Ама защо АДРЕНАЛИНЪТ да е най– скъпия наркотик??
Та нека кажем че Адреналинът е най добрият наркотик
Нека така де е.... от наркотиците е най- добър....
А защо е скъп ли.... да почнем от там.... - ти познаваш адреналина от сърфа.... и аз го познавам... без да карам кой знай колко добре.... и започваш: караш на нашето море - купуваш: първа дъска, платно, оборудване... и ПОЛУДЯВАШ ОТ УДОВОЛСТВИЕ...., но искаш и още .. и още... искаш да отидеш на острова..., но двоята дъска май е малко голяма, а платното ти е направо "чаршаф" и започваш да мислиш за втора дъска, платно... трето ... четвърто....
А с какво ще го пренасяш това оборудване... трябва ти сърфмобил... ( той не е задължително условие, разбира се, но ти дава и по-голяма независимост).... и от там пътни, разходи - и както си казала: бла.. бла... прозаични неща....
И ВСИЧКО ТОВА ЗА ДА УСЕТИШ АДРЕНАЛИНА ОТ КАРАНЕТО....
и СИ КАЗВАШ ОБАЧЕ.... защо да не опитам и кайт - супер яко е... и всички казват, че по - бързо се учи от уиндърфа... и отново: крило..................................................
а зимата
: всички я чакаме... и отново.... ски, след това сноуборд.... оборудване.....
КОЛКО СТАНАХА ДО ТУК......
разбира се , човек може да е щастлив и да се чувства добре и с една дъска, едно плътно,.....
и затова АДРЕНАЛИНЪТ е наркотик, влезе ли ти в кръвта - трудно мислиш за нещо друго.... работиш .... но набързо пак преглеждаш прогнозите ...и форума... и четеш: "Ние заминаваме....", " Страшна прогноза се задава...." и как после ще работиш....
е стига съм писал, че съм на работа.....
Поздрави от мен!!!!