21.11.2024 16:59
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Широки ски  (Прочетена 25163 пъти)
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #15 -: 23.10.2007 00:00 »

Yo man  man,знаех си ,че ще го кажеш това за ваксата  :D!!! Обичам скоростта ,race карането и твърдите писти,но и freeride'a никога не ми е бил чужд - така че,ще взема да ги пробвам широките тоя сезон OK

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #16 -: 23.10.2007 09:34 »

Ама ти до сега не си ли пробвал?

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #17 -: 23.10.2007 10:15 »

Ама ти до сега не си ли пробвал?
Ми не съм :-O-: OFF- PISTE съм си карал само с нормални ски.  oops

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #18 -: 23.10.2007 12:13 »

Zaho, ние тука си говориме за FREE ryde. Фри ще рече свободен. А как ще си свободен като и двата ти крака са вързани за една дъска? hmmmm
Май не става така.
Фри йор майнд, фри йор фит мадафака man

Хе-Хе, те сега те хванах на тясно - а като караш сърфа нали най те кефи когато двата ти крака са в скобите, т.е "вързани за една дъска"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green (иначе при Sunny има едни водни ски, само не знам как ще им сложиш платно  (:-pp) (:-pp) (:-pp))

А сега един сериозен въпрос, щото си патил - знаеш ли къде в София се предлагат такива неща?

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
gioco
Полъх
*
Публикации: 41

« Отговор #19 -: 23.10.2007 13:30 »

Шмит, това нещо над неопрена ли го носиш? Дай малко повече инфо ако можеш, че и аз си прецаках коляното (пак) наскоро и не знам как да я карам...

Tabou Speedster 108l F2 XTC 91l
Simmer Vision 4.5 NS Natural 5.0 Simmer Crossover 5.7 Severne NCX 7.5
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #20 -: 23.10.2007 13:45 »

Шмит, това нещо над неопрена ли го носиш? Дай малко повече инфо ако можеш, че и аз си прецаках коляното (пак) наскоро и не знам как да я карам...

Това на снимката не е Шмит, а един пич с който карахме този петък - за съжаление не го попитах тогава, защото забелязах наколенката чак като преглеждах снимките. :-O-:

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #21 -: 24.10.2007 00:28 »

Donjoy са най реномираните Ортези за които съм чувал. Знам че имат някакъв представител в БГ, но не му знам координатите. Хубавото им е, че не поддържат кракъ и не го изнежват като ластичните наколенки.  http://www.betterbraces.com/ViewProducts/DonJoyArmorProtectiveKneeBrace/54.aspx

gioco
Полъх
*

« Отговор #22 -: 24.10.2007 13:05 »

Много сериозна изглежда тая наколенка... Доколкото разбрах, има някакви магазини за такива неща в района срещу Пирогов, ако разбера нещо повече ще постна.

Patzo
Полъх
*
Публикации: 46

« Отговор #23 -: 24.10.2007 16:46 »

Donjoy са най реномираните Ортези за които съм чувал. Знам че имат някакъв представител в БГ, но не му знам координатите. Хубавото им е, че не поддържат кракъ и не го изнежват като ластичните наколенки.  http://www.betterbraces.com/ViewProducts/DonJoyArmorProtectiveKneeBrace/54.aspx
Това не е така. Всяка ортеза съсипва мускула. Сам пишеш, че поддържа крака. Хайде помисли- щом тя поддържа, мускулът който трябва да върши това бездейства. А проблемът на ластичните наколенки е не в това, че изнежват мускула, щото няма как да стане това. Лошото им е че почти всички притискат капачката и на менискуса изобщо не му е готино.

Boards: 80 l Starboard Kode; 92 l Mistral Twinzer;  117 l Starboard Combat
Sails: 3,7 NP Core; 4,0 Gaastra Poison; 4,7 Simmer Xflex; 5,0 NP Combat; 5,5 Ezzy SE; 6,4 Gaastra Echo; 7,0 Gaastra Matrix
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #24 -: 24.10.2007 21:23 »

Това не е така. Всяка ортеза съсипва мускула. Сам пишеш, че поддържа крака. Хайде помисли- щом тя поддържа, мускулът който трябва да върши това бездейства. А проблемът на ластичните наколенки е не в това, че изнежват мускула, щото няма как да стане това. Лошото им е че почти всички притискат капачката и на менискуса изобщо не му е готино.

Сигурно си прав. Аз нр съм ги ползвал и не мога да съм сигурен. Сигурно е обаче, че тези са доста по-подходящи от ластичните и изнежват кракъ в пъти пи-малко.

gioco
Полъх
*

« Отговор #25 -: 17.12.2007 15:23 »

След доста ровене открих координатите на човека, който е вносител на DonJoy за България (става въпрос за ортези като тези, по-горе на снимката). Доколкото разбрах, може да се купят от офиса му на този адрес. Не знам какви са цените.

Bulgaria

Distributor: USS Medical Ltd.

Address 1: 7, Hubcha Str. 4/15
  1618 Sofia
Country: Bulgaria
Contact Name: Youlian Mollov
Phone: +359-2-9557255
Fax: +359-2-9557255
Email: uss@datacom.bg

Иначе продават подобни неще и на фирма THUASNE на ул. Люлин Планина 38, някъде около Пирогов.

d-r
Духовит
**
Публикации: 103

« Отговор #26 -: 17.12.2007 20:12 »

Не съм много съгласен че ластичните наколенки са толкова скапани.Просто има такива които са усилени в областта на
коляното,но марките не са познати в Б-я.Тази на снимката е много добра,но за доста сериозни травми,при което можеш само да се "возиш" и на ските, и на сърфа/надявам се че карачите ще разберат жаргона/

witchcraft chakra 94,UTB north shore-doctor 84 wave,SUP-10,6  RRD
neil pryde zone-3,5,neilpryde search-3,9,north sails ice 4,2neilpryde combat-4,7,neil pryde atlas 5,4,northsails duke-6,4
Patzo
Полъх
*
Публикации: 46

« Отговор #27 -: 19.12.2007 13:53 »

Не съм много съгласен че ластичните наколенки са толкова скапани.Просто има такива които са усилени в областта на
коляното,но марките не са познати в Б-я.Тази на снимката е много добра,но за доста сериозни травми,при което можеш само да се "возиш" и на ските, и на сърфа/надявам се че карачите ще разберат жаргона/
Каквато и да е ластичната наколенка, тя натиска капачката и на менискуса изобщо не му е добре. Недай боже да имаш закъсан или скъсан менискус, тогава направо си съсипваш коляното.

Boards: 80 l Starboard Kode; 92 l Mistral Twinzer;  117 l Starboard Combat
Sails: 3,7 NP Core; 4,0 Gaastra Poison; 4,7 Simmer Xflex; 5,0 NP Combat; 5,5 Ezzy SE; 6,4 Gaastra Echo; 7,0 Gaastra Matrix
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: