21.11.2024 17:52
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Сняг ли е или лъжа е ?  (Прочетена 31726 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #15 -: 23.11.2008 10:54 »

Ами хайде, ама не знам дали работи. Май декември го пускаха OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #16 -: 23.11.2008 20:30 »

Ок, само кажете кога и съм готов Smile

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« Отговор #17 -: 25.11.2008 20:30 »

Тая година с тоя студ добре започва за любителите на зимата като мен  :D .Иначе аз си търся групичка с която да ходя все пак не мога просто така да ходя сам ,хората ще ме помислят за луд а и не е никак забавно сам на планина да караш   Sad  Но над всичко .... ДА ВАЛИ !  rain rain rain rain

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
Sunny
Администратор

« Отговор #18 -: 26.11.2008 16:18 »

Тая година с тоя студ добре започва за любителите на зимата като мен  :D .Иначе аз си търся групичка с която да ходя все пак не мога просто така да ходя сам ,хората ще ме помислят за луд а и не е никак забавно сам на планина да караш   Sad  Но над всичко .... ДА ВАЛИ !  rain rain rain rain
Добре дошъл във форума hi Няма грижи само да падне сняг и ще  сформираме още една тройка (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #19 -: 26.11.2008 16:26 »

Добре дошъл във форума hi Няма грижи само да падне сняг и ще  сформираме още една тройка (:-pp)
Ant, Venelin - на оръжие братя, точете кантовете - очертава се силна конкуренция тази зима.
Мисля, че ще трябва да се направи един конкурс по "надтройкване"  Wink
А, бе то нека натрупа  snow snow snow

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #20 -: 26.11.2008 22:48 »

еми то таковаааа...значи и аз си търся компания за... тройка oops mermaid

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #21 -: 27.11.2008 00:53 »

зает съм вече oops

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Sunny
Администратор

« Отговор #22 -: 27.11.2008 10:23 »

еми то таковаааа...значи и аз си търся компания за... тройка oops mermaid
Тройката на Захо, Венелин и Калин е абсолютно непробиваема, повярвай ми ....пробвала съм, ама никакъв шанс :((( (:-pp) Щяла съм да им разваля синхрона oops Wink
Обаче extremerider може да се включиш с мен и Юли или с Windflow  да си търсите 3-ти човек OK Лелееее нямам търпение вече.
drv ти къде изчезна, по едно време беше в нашта тройка dance

Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #23 -: 27.11.2008 12:30 »

А за мен тройчица Confused

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #24 -: 27.11.2008 12:39 »

Чета и се чудя за какви тройки говорите....  oops oops oops При това непробиваеми....
Звучи толкова интригуващо и загадъчно..... също  като "ритуала КК" - толкова се чудих какъв точно е...

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Eddie
Модератор

« Отговор #25 -: 27.11.2008 16:00 »

drv ти къде изчезна, по едно време беше в нашта тройка dance
Това трябва да било в редките случаи,когато съм го оставял Орлинчо без надзор   Hmm Hmm Hmm

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Sunny
Администратор

« Отговор #26 -: 27.11.2008 20:21 »

Това трябва да било в редките случаи,когато съм го оставял Орлинчо без надзор   Hmm Hmm Hmm
Да беше съвсем самичък, беше -20градуса и приютихме при нас да се топли на лифта OK
daniel това с тройките на нощното лале не може да се обясни, докато не се изпита Cool Лифта е толкова стар и екстремен, че цяла зима ходя със синки по краката от него taz Качването и слизането е свързано с такива удари, падания и какво ли не още (включително аз веднъж при качването изобщо изпаднах от седалката и Юли в последния момент ме хвана за якето, повисях малко във въздуха като кутре и ме върна обратно. Просто лифта адски бързо те подбира с пълна сила, следва веднага адски стръмен наклон нагоре и понеже седалката те удря през краката безмилостно, все някой я подпира с ръка и това променя траекторията и на движение и лесно крайния сяда или на дръжката или остава във въздуха :#@:) И така понеже е триседалков лифта, трябва да се сформира тройка, с която да синхронизирате движенията, за да избегнете :Q: :Q: :Q:. А да не говорим и за факта, че на двама сноубордисти е добре да има един скиор, иначе слизането е драматично. А на котвите двама бордисти е направо ад. Затова сформираните тройки са непробиваеми, щото после :Q: :Q: :Q: :Q: :Q: :Q: :Q:
Ама наживо е най-добре да се види. Юли има доста снимки на слизане и нито един път не е с краката надолу, а последния път даже се залепи за един стълб, а лифтаджията го гони и му вика, че не можело оттам да се минава Yes Yes Yes (:-pp) (:-pp) (:-pp)....то верно доста тесничко беше :О: :О: :О:

и да кажа нещо последно: НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА МИНАВАТЕ ПОД ОРЪДИЕТО ЗА СНЯГ!!!!! :Q: :Q: :Q:....колкото и силно да ви гризе любопитството  oops

extremerider
Pro :)

« Отговор #27 -: 27.11.2008 23:03 »

ами Сънчо...пишете ме и във вашата тройка и във всички останали...аз ще ви запълвам местата на незапълнените тройки :D иначе това за лифта,което си казала е абсолютно вярно и....никакви оръдия защото буците прясно замръзнала примамлива пудра около тях  прави много готино тъмно червен синки  angry wall wall

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Eddie
Модератор

« Отговор #28 -: 28.11.2008 01:57 »

Sunny,това е някакъв кошмар!!! Shocked Shocked Shocked Аз тамън мислех,че съм се позакрепил криво-ляво на ските,а какво излиза...Неща,за които дори и не съм подозирал,че съществуват...Екстремни ,дебнещи отвсякъде лифтове,които само гледат да си променят треакторията в последния момент,бързи наклони с внезапно променяща се форма и снежни оръдия,през които трябва да се преминава...Някак си в къщи,пред телевизора къде,къде по - сейфти ми се вижда  oops

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Sunny
Администратор

« Отговор #29 -: 28.11.2008 11:08 »

хахахаха Eddie  и аз мислех, че няма какво да ме изненада на ските, обаче тоя лифт и тия оръдия ми разказаха играта :Q: Точно този ден дето беше -20 градуса (буквално) и бяхме 5ма човека на пистата, аз измъдрих такава огромна глупост, че никога няма да забравя. Реших да сляза от лифта и да отида под оръдието да видя какво става там wall wall wall Първо: за секунди станах абсолютно мокра. След тези 2-3 секунди станах цялата на едно ледено блокче. А на всичкото отгоре не мога да мръдна, защото ските ми залепнаха. И стоя там точно като паметник на глупостта taz taz taz. После още 2 часа карах абсолютно заледена и премръзнала, а ските ми все едно някой им беше пуснал контра oops Виждала съм и как се прави салто и ските остават сираци. Засилваш се хубаво, минаваш там дето оръдието хвърля сняг, ските ти моментално се бетонират там, а от инерцията ти продължаваш в дълъг и красив полет с болезнен край oops

Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-горе
Печат
Отиди в: