21.11.2024 18:20
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Адреналин :)  (Прочетена 4852 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« -: 10.12.2008 08:50 »

разбира се всичко е в рамките на веселбата и чистото любопитство --<
* lukcheto днес ходи на заболекар и за пореден път се наложи двойна/тройна доза упойка, защото първата отмина като бързия влак.... Тази рецидивност ме накара да се замисля, а и нали бях на зъболекарския стол, к'во друго да прави там човек?!?!...

...та лежах си аз и се чудех, дали хората който практикуват екстремни спортове по някакъв начин "се насищат" на адреналина (има се предвид физически,  за психически е ЯСНО, че насищането е оксиморон)... Упойката която ми биха е с голям % адреналин, след шота напрао "излетях" в космоса, ама то винаги така се случва..

И така да задоволим любопитството:
1. Когато ходите на зъболекар, налага ли се да ви бият повторно упойка докато лекуват един зъб? А 3та упойка? Twisted Evil

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #1 -: 10.12.2008 12:22 »

На мен като ми правиха зъб-преден ми биха 3 упойки Sad и пак болеше Sad от тогава не съм ходил на зъболекар oops, но май ще трябва да ходя скоро, че имам едно кратерче Smile  Brrrr

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #2 -: 10.12.2008 13:09 »

Веднъж се наложи да ми бият 3 упойки. След третата обаче получих някакво задушаване и не можей да си поема въздух. Зъболекарката си изкара акъла. Аз виждах светлината. От тогава не давам да ми бият повече от 1 упойка.

P.S. Лукче, при зъболекар се седи обикновенно. Ако този те кара да лежиш , или не му е чиста работата или си объркала кабинета :D

fireflay
Вятърничав
Публикации: 217

« Отговор #3 -: 10.12.2008 21:50 »

Лукче,като слезе(стана)от стола,бяха ле те пооблякли малко :DЗъбаря да не се е вазползвал нещо...Ако те вика пак,да знаеш има нещо нередно Hmm

Naish wave 70l,Naish Global Wave 87,Naish Vector 104l;Naish Force3.7;Naish Force-4.2,Naish Force-4.7,Naish Boxer-5.8,Naish AMP-7.Някой,да продава бельо Naish(-:
lukcheto
Off Line

« Отговор #4 -: 10.12.2008 22:14 »

Лукче,като слезе(стана)от стола,бяха ле те пооблякли малко :D

Хахаххаа, верно е, че спестих малко от инфото по обрисуването на ситуацията....  oops

В кабинета не само ЛЕЖАХ, но и гледах филмчето "Cars", т.е бях с очила и със слушалки (потопена във филмчето), а и на 3 упойки, верно че може би съм била в невъзможност да рзбера какво ТОЧНО се случва... Twisted Evil

Всъщност няма да забравя как веднъж, пак на същото място, като ми биха упойките адреналина така ме гепи, че се наложи да ме завият с одеалце, а асистентката на зъболекаря не можеше да проумее как ми действал адреналина... :О: :О: :О:

Информация на ухо, зъболекаря ми е кайтист, но сподели че зарязвал кайта и се връщал към сърфа....  Dance Dance Dance

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Barborko
Вятърничав
Публикации: 204

« Отговор #5 -: 10.12.2008 23:17 »

на мен ми бият по три-четири упойки, след което явно се вижда, че няма ефект и моята зъболекарка бърка в най-долното чекмедже и вади една спринчовка с една еййййййййййййййй такава игла ... и след като ми бие една конска доза ходя цял ден като наркоман, като половината фейс въобще не си го чувствам  Sad Sad Sad
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #6 -: 10.12.2008 23:52 »

Хайде стига сте ни издавали, че ще ни разкрият зъболекарите... и ще добавят в ценоразписа....
"Упойка за сърфисти - 3х...."

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
lukcheto
Off Line

« Отговор #7 -: 11.12.2008 00:02 »

"Упойка за сърфисти - 3х...."

Хехехехе...верно ще излезе, че адреналин не ни лови....лесно :D

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Anton Caro
Повей

Публикации: 1

« Отговор #8 -: 11.12.2008 01:06 »

Хммм...
Имало едно куче за операция...нещо било болно. Обаче и то като вас - не го лови упойката - докторът слагал ли, слагал упойка...
Дошъл стопанинът и докторът го попита след операцията - Господине, кажете, с какво храните кучето, защото много бързо разгражда упойката...
Човекът помислил, помислил и казал - Ами кво, нормално си яде, и пие биричка...
...
Стопанинът е капитан на кораб и често взима кучето със себе си за плаванията. А моряците му давали да пие биричка на кучето...

Та, не мога да определя еднозначно причината да не ви хваща упойка... не си казвате всичко...
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: