metro
Вятърничав
Публикации: 212
Ветроход :)
|
|
« Отговор #60 -: 06.02.2009 19:34 » |
|
Доста важно според мен е дизайнера освен да е професионалист да е и човек занимаващ се с подобно екстремни спортове..защото дизайна като дизайн може да е добър но като няма нищо общо със спорта и не се асоцийра с него кел файда ? 20 см ми се струва огромно...ако става дума за лепенка за кола де...а овална с формата на сърф примерно ще е супер...+ ако е и прозрачна то тогава ще се вижда цвета на боята на всеки на колата и така всеки ще си има лепенка с цвета на колата му
|
|
|
|
Tabou Twister 100l Tabou Da Curve 73l Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0 Tabou Manta 100l Gaastra - Savage 6.7
|
|
|
Bamze
|
|
« Отговор #61 -: 06.02.2009 19:51 » |
|
Последната е дължина 20х9 височина и се вижда реален размер като я цъкнеш см. Това легнала какво значи на дърво или на пода легнала
|
|
|
|
К2 Turbo Dreamer 167 Wide Union SL Binding K2 T1 Boots Only God Can Judge Me!
|
|
|
Bamze
|
|
« Отговор #62 -: 06.02.2009 19:54 » |
|
Доста важно според мен е дизайнера освен да е професионалист да е и човек занимаващ се с подобно екстремни спортове..защото дизайна като дизайн може да е добър но като няма нищо общо със спорта и не се асоцийра с него кел файда ? 20 см ми се струва огромно...ако става дума за лепенка за кола де...а овална с формата на сърф примерно ще е супер...+ ако е и прозрачна то тогава ще се вижда цвета на боята на всеки на колата и така всеки ще си има лепенка с цвета на колата му Да, но ако имаш оранжева кола и текста е оранжев си имаш само оранжева кола и това трябва да се предвиди дали да е прозрацхна или не Абе сложна работа
|
|
|
|
|
|
|
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424
SeaWolf
|
|
« Отговор #63 -: 06.02.2009 19:55 » |
|
20 см височина и на мен ми се струват многоооооо..... Освен това като се замислих - изискванията станаха много, отностно разнообразие на цветове и стилизирани фигурки... Затова предлагам да се наблегне на лого в различни цветови комбинации, а да има стилизирани фигурки на отделен прозрачен стикер, които всеки може да си вземе отделно и сам да си залепи на място където предпочита...
|
|
|
|
Адреналинът е най-добрия наркотик.... )
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #64 -: 06.02.2009 19:56 » |
|
Последната е дължина 20х9 височина и се вижда реален размер като я цъкнеш см. Това легнала какво значи на дърво или на пода легнала Значи дължината да е няколко пъти по-голяма от височината. Оранжевите коли са малко, не се притеснявай Като е огромна 20см височина, кажете какви рисунки ще се виждат на примерно 10см височина?
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Bamze
|
|
« Отговор #65 -: 06.02.2009 19:59 » |
|
Как да е? Коя от двете ? като модел? Тези са 7х 25 см завъртяни.
|
|
|
|
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #66 -: 06.02.2009 20:03 » |
|
Как да е? Коя от двете ? като модел? Тези са 7х 25 см завъртяни.
Легнала е точно която си кръстил "легнала"
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Bamze
|
|
« Отговор #67 -: 06.02.2009 20:06 » |
|
Легнала е точно която си кръстил "легнала" И аз така си мислех, но да съм сигурен според мен трябва да е висока ако си спомняте тези "ако си пил слез" те маи бяха към 10х14 см а наща лепенка според мен трябва да е 10х25 см за да се виждат фигурките както каза Юли
|
|
|
|
|
|
|
Bamze
|
|
« Отговор #68 -: 06.02.2009 20:09 » |
|
Като свиете А4 на 2 по дължина се получава горе долу размера
|
|
|
|
|
|
|
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424
SeaWolf
|
|
« Отговор #69 -: 06.02.2009 20:12 » |
|
Като е огромна 20см височина, кажете какви рисунки ще се виждат на примерно 10см височина?
За кола 10 см височина са нормални..... Като се връщах от работа специално оглеждах лепенките по колите и мога да твърдя, лого с височина 10 см ще се вижда нормално - става въпрос за големината на буквите, при положение ако основата е прозрачна.... Да не говорим, че 50% от моделите нямат повърхност за по-голям стикер на задния капак...
|
|
|
|
Адреналинът е най-добрия наркотик.... )
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #70 -: 06.02.2009 20:13 » |
|
Metro няма никакъв проблем да платя на дизайнер да ги направи....но дали ще направи нещо, което да ни хареса не се знае. И плюс това всички тези дискусии са за да направим нещо, което наистина всички ние искаме и ще ни харесва
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #71 -: 06.02.2009 20:16 » |
|
Днес специално се загледах в задните стъкла на всички коли, покрай които минах. Има предостатъчно място над реотанчетата за прозрачна лепенка, лепната отвътре. Докато живеех в САЩ носех такава с логото на университета ми. Стоеше много готино.
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
dee
|
|
« Отговор #72 -: 06.02.2009 20:53 » |
|
И аз да се изкажа: мисля че е ок на лепенките да има само текст - някакси се вързва с това, че лепенките символизират форум, а не марка продукт...От тая гледна точка не ми се струва важно кой какво кара - това си се вижда и от оборудването върху колата горе - долу. Ами аз като не съм карала от година и половина каква лепенка да си лепна - такава с дъска за гладене ли? Смятам че, идеята да се обеденим е по-важна от това да се разграничим...бла-бла, напоследък не ми спори да мисля много ясно . Поздравления за всички направени предложения! На мен розовата от първата серия на Лукчето и третата от втората серия пак на Лукчето са ми тамън . Особено ми харесват заигравките с "Е" - то. В първия случай е като мазка от боя (много арт ), а във вторият "Е"-то се е търкулнало на една страна (както понякога ни се случва на всички ) А да, и снежният "Х" е гот! А как ще гласуваме?
|
|
|
|
RRD Freestyle Wave 90 Exocet SL 71 - 118l Search 4,2 Force 5,3 Fusion 6,1 Ride 7
|
|
|
Vancho laifa
|
|
« Отговор #73 -: 07.02.2009 10:54 » |
|
Като е огромна 20см височина, кажете какви рисунки ще се виждат на примерно 10см височина?
Ами 10 см също ми се виждат много и за да не откриваме топлата вода от приложената снимка може да се свали безплатно "ноухау" . Най-голямата лепенка там е 31х6 см.
|
|
|
|
إيفان الحياة
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #74 -: 07.02.2009 11:47 » |
|
Относно гласуването ще помислим как точно да стане, но ще бъде под формата на анкета и ако има определено доминиращ вот за някой от дизайните ще бъде пуснат той за изработка. Ако са 2 ще бъдат пуснати 2 и т.н. Аз също си представях или лепенка, която се лепи отвътре на задното стъкло или оридълговата издължена лепенка за под задния номер на колата. Може да се пуснат и двата варианта и който каквото предпочита ще си сложи
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
|