21.11.2024 22:49
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: За Бургас, бургаската група и Южното Черноморие  (Прочетена 9086 пъти)
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #15 -: 17.06.2009 14:58 »

Дее, трябва да вземеш мерки! Shocked Ама не да си връщаш материала в клуба oops
Нали бабите не си правят илюзията, че някой ще им гледа внуците :О: (не ме бий, една приателка имам, тя така казва!)...
Ама е добър аргумент :D, не мислиш ли oops, а и то само на прогноза :О:
Лукче, приятелката ти е много права, ама на бабите тез не им минават - много работят и се обаждат само да кажат да съм им пратела снимки на мейла  hmmmm. А виж, от клуба казаха че щели да го гледат, ама като духне вятъра - къде ти ще се намерят детегледачки... Yeee. Добре, че таткото поне не е сърфист... oops
А материала го връщам в клуба, всмисъл, че ще се кара в Бургас, че има многобройни капани за некаращите две трети от групата, най-лесно се ригва и да си го признаем най- много вятър влиза от южното черноморие  Drinks

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #16 -: 11.07.2009 19:15 »

След 17 м/сек вчере - днес нищо....
Дано да се задържи поне прогнозата за началото на другата седмица..
dee и аз съм на Градина сега - карам бяло - черен Loft О2 и съм на гардероб на училището на Стефан, където сега е Хани - срещу централния вход на къмпинга...
Ако имаш път натам....

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #17 -: 13.07.2009 11:05 »

След 17 м/сек вчере - днес нищо....
Дано да се задържи поне прогнозата за началото на другата седмица..
dee и аз съм на Градина сега - карам бяло - черен Loft О2 и съм на гардероб на училището на Стефан, където сега е Хани - срещу централния вход на къмпинга...
Ако имаш път натам....
ами аз от няколко седмици вече съм в бургаския клуб, даже  сме се засичали и поздравявали, поне до колкото успявам да преценя по снимката на аватара ти. иначе вчера бях на градина, но за малко и без материала, тай като бях загубила надежда че прогнозата за една единствена звездичка западен вятър ще се сбъдне, а то...като взе да раздухва ...не знам , не знам, дано ти поне да си покарал добре OK

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #18 -: 13.07.2009 11:06 »

Не вчера а по онзи ден е било нещо страшно от бурята, даже ми казаха, че са вадили хора от морето
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #19 -: 13.07.2009 16:16 »

Да.... беше силничко онзи ден... За моя радост доста ветровити дни се събраха и карам ако не всеки, то през ден....
Сега съм още една седмица в отпуск и затова съм на Градина - след това отново в Бургас - стига вятър да има...  magic magic magic

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: