03.12.2024 20:20
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Отговор...  (Прочетена 7365 пъти)
emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« -: 16.06.2009 01:24 »

Гледам и не вярвам на УШИТЕ си... Shocked
Тук на това място днес,беше публикувана съвсем скромна информация,че е отворено ново сърф училище на Лимнос.Мислех веднага да напиша приветстващ отговор,но  ми се наложи да го оставя за по-късно....
С недоумение сега установявам,че тази информация е мистериозно изчезнала... oops
Или постналия темата се е самоизтрил или колкото и не ми се ще да вярвам,някой от модераторите нещо сериозно се е взел насериозно!?!
Защо бе хора? Докога ще се бутаме взаимно в казана?
Та ние сърфистите останахме може би последните мохикани борещи се с еснафщината и материалната мерзост,която ни забикаля всекидневно!!!
Какво толкова нередно и лошо видяхте,че човека просто ви информира,че е отворил...с какво ви пречи това???
Не разбирам от правила и условия на форуми,но меко казано съм потресен от откровенната цензура и проявенето тесногърдие.
Така, само едно ще ви кажа....абсолютно до никъде няма да стигнем!!! За това сме на това дередже!!!
Айде със здраве!
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #1 -: 16.06.2009 09:44 »

Ами честно казано и на мен ми омръзна да влизат в този форум хора, чиято единствена цел е реклама. Емо защо ако аз поискам да си сложа реклама в тяхното училище примерно, не може, но аз СЪМ ДЛЪЖНА да пусна всеки да си слага каквато си иска реклама. Има ясни правила и тарифи във форума, който не мислете че се поддържа безплатно. Изключение не сме направили за никой и непрекъснато се намира някой, който почва да се оплаква с всичка сила. В този форум рекламата се заплаща и парите отиват за поддръжка на форума. Ако искате това да се превърне в място на спам и реклами, моля. Мисля, че позволихме достатъчно много да се споменава съответното училище в темите на Радо. Тоест откакто се е регистрирал във всяко негово мнение има реклама за това училище, нали? Просто вече стана доста прекалено и Стефан да се регистрира, но не за да пише като всички потребители във форума, а само за реклама. Е тогава ние ли сме материалистите? Омръзна ми все ние да сме виновни, само да не стане нещо както някой иска, айде пак админите виновни, въпреки, че има ясни правила. Наясно съм, че няма винаги всички да са доволни. Допускаме рекламата, така, както Радо я прави досега, но има един момент в който почва да се прекалява. Тогава пишем учтиво лично съобщение за проблема и ,че ще оставим и рекламата в подписа и всичко, което досега е написано. И какво виждам с голямо изумление? Да наистина Радо е престанал, но брат му се е регистрирал и е написаледно едиствено мнение, което е реклама на училището. Пишем ново учтиво лично съобщение. И накрая всъщностние сме виновни Shocked
Само питам, защо аз не мога да си сложа беплатна реклама и да се оплаквам на всеослушание, че не ми я приемат?

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
stefan raev
Повей

Публикации: 2

« Отговор #2 -: 16.06.2009 15:45 »

нешто много се нажежиха нещата.ако може да ми изтриете профила и този на радо че излезе че по цял ден мислим как да спестим 80-100 лева от реклама.
пак повтарям,радо е прекалил с темите докато аз строях училището на лимнос.явно сте се разбрали с него да спре.след това се регистрирах и пуснах тема със заглавие сайта на училището.съшата грешка направих и в wind zone и switchstance(никой от тях не реагира така). админа го изтри и ми обясни защо не може.дотук добре.само че като разгледах по добре форума и темата за лимнос видях це има линкове в някои от отговорите.после прочетох правилата .там пише само че рекламни теми се заплащат.супер само че вторият път аз писах отговор на тема а не тема.ако и това не може си го уточнете във правилата.във една тема за египет има дирктен линк към клуб  мистрал.да не би и с тях да имате уговорка.несто ми мирише на яко заяждане.
и какво общо имат тука знамената ви на моето училище.аз не си правиа реклама в електронният ви магазин а във форум в който има десетки линкове.
къде сте уточнили че не могат да се яравят кратки съобщения,трябва всеки да пише романи ли?
и на другите избори да гласувате за комунистите.и при тях имаше такава цензура
все пак не ви се сърдя ,явно не ме познавате изобщо или брат ми е прекалил за да си мислите че на всяка цена искам да си направя безплатна реклама
айде чао че ми стана смешно
Sunny
Администратор

« Отговор #3 -: 16.06.2009 16:14 »

Стефане ние поддържаме абсолютно всички училища и задължително хората които искат да се учат да карат са насочвани първо към училище Толерантни сме също към всичко което потребителите пишат и обсъждат. Сигурно веднъж на година две трием мнение, което е свързано с реклама или продажба. Това не е цензура и повярвай ми правим го възможно най-рядко. Към вас, както и към всички останали бяхме също толкова толерантни, за да не трием това което сте написали и да имат хората представа за вашето училище. Писано е достатъчно за него. Нека не преклаяваме и нека се уважаваме, защото се занимаваме с един и същ прекрасен спорт и според мен сме си полезни взаимно. Дано и вие мислите така и не останат лоши чувства. Надявам се лятото на плажа да пием по една студена бира и да изясним ако има недоразумение Drinks

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
stefan raev
Повей

Публикации: 2

« Отговор #4 -: 16.06.2009 16:52 »

може и на по узо
Sunny
Администратор

« Отговор #5 -: 16.06.2009 16:55 »

може и на по узо
Още по-добре, че нещо не можах да се сприятеля с бирата, въпреки всичките подкокоросвания от страна на някой съфорумци Wink... иии като дойда да се донауча да карам кайт се надявам да не ми дадете някоя 20-ка и да ме пуснете понякое нанадолнище (:-pp)

emo
Отнесен от вихъра

« Отговор #6 -: 16.06.2009 19:56 »

Пак малко късно се включвам,но виждам,че преждевременно сте постигнали разбирателство...браво! OK
Така и трябва! Прекалено сме малко,повечето сме добри познати,дори приятели, за да има такива дребни търкания между нас.
Аз напълно добре разбирам и ясно си давам сметка,че медала има две страни,но затова пък хората казват,че няма ситуация или спор,които да не могат да се изгладят с диалог.... Drinks
Извинявам се и аз,ако някой се е засегнал лично! Good Luck
Sunny
Администратор

« Отговор #7 -: 16.06.2009 22:48 »

няма ситуация или спор,които да не могат да се изгладят с диалог.... Drinks

....или с узо hip

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #8 -: 16.06.2009 23:31 »

я, докато ме е нямало още един хепи енд се завързал :D Good Luck Yeee Yeee OK

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #9 -: 17.06.2009 13:18 »

Преместих мненията за да не се разводнява темата.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
radoraev
Полъх
*
Публикации: 8

Лимнос хит 2009г.

« Отговор #10 -: 18.06.2009 23:55 »

Днес се размазах от каране на Остров Лимнос на Керос Бийч с 4 и 2 платно taz и отделно ми се разказа играта от боядисване и завиване на винтове на новата ни станция--става уникална(имам предвид професионална му работа) 120 квадрата е станцията с 40 платна Северне и Хот Сейлс Мауи и  около 35 дъски старборд!!!

* windsurf place 001.jpg (65.75 KB, 640x480 - видяно 386 пъти.)

* windsurf place 004.jpg (68.69 KB, 640x480 - видяно 379 пъти.)

* windsurf place 015.jpg (61.06 KB, 640x480 - видяно 388 пъти.)
emo
Отнесен от вихъра

« Отговор #11 -: 19.06.2009 00:13 »

Следват леки корекциики с "гумичката" за триене.... :D :D :D
VenciV
Windmaster
Публикации: 578

« Отговор #12 -: 19.06.2009 07:42 »

Браво на момчетата bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo

Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra
Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74
Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117
Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
Sunny
Администратор

« Отговор #13 -: 19.06.2009 09:17 »

Следват леки корекциики с "гумичката" за триене.... :D :D :D
Не, Емо няма да трия. Просто мисля, че е въпрос на някакво ЕЛЕМЕНТАРНО възпитание, когато ти се направи забележка за нещо, с което НАИСТИНА ПРЕКАЛЯВАШ, да си вземеш някаква бележка и да престанеш.

emo
Отнесен от вихъра

« Отговор #14 -: 19.06.2009 10:21 »

Съни,аз "у вас" не мога да ти казвам какво да правиш!
Просто е нелицеприятно,след като сте си стиснали ръцете и ще пиете "Узо",пак да изчезват постове....
Но вие си знаете,аз спирам да взимам каквото и да било отношение по тази тема!
Страници: 1 2 »   Най-горе
Печат
Отиди в: