22.11.2024 18:29
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Курсове по kitesurf на черноморието  (Прочетена 3637 пъти)
prujinkata
Повей

Публикации: 2

« -: 28.06.2009 01:09 »

Здравейте , много искам да се науча да карам сърф. Случайно някой да знае някаква оферта за уроци по kite surf  за начинаещи на нащо море.   
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #1 -: 28.06.2009 09:31 »

Здрасти Smile Аз ги карах в Бургас при Къри, много съм доволен. Взима 100 лв за минимум два часа, обръща внимание и определено повече от времето се стои. После вече като минеш основните неща може само да си наемеш кайта и на половин се плаща. Ако те инетресуват още неща за кайта питай, на драго сърце ще ти отговоря Smile
prujinkata
Повей

Публикации: 2

« Отговор #2 -: 29.06.2009 14:35 »

Супер , кажи някакъв телефон да се свържа. И на теб колко лева ти излезе да се понаучиш, за да знам колко да приготвя доре-долу :-O-:   Smile
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #3 -: 29.06.2009 14:41 »

Ами това е относително, защото зависи колко бързо свикваш с кайта, после и с дъската, но аз примерно 3 пъти bodydrag с първия урок който е най-дългия като продължителност - 300лв. после вече взимаш екипировка само и те ти помагат ако има нещо, грубо казано приблизително 500лв.-макс би трябвало да ти излезе. Смятай го по 100 на ден. Но най-добре се обади на Къри направо, той ще ти обясни всичко необходимо. Но определно обръщат внимание и не гледат само да ти вземат парите. Ето ти телефона: 0898-200-304 Къри. Ако решиш да ходиш драсни, аз ще ходя скоро натам Wink Успех  Yeee И внимавай, че ще захапеш много здраво и после мято няма да си намираш Smile
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: