22.11.2024 16:29
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Въпрос за Гьокчеада  (Прочетена 11446 пъти)
гергана
Полъх
*
Публикации: 9

« Отговор #15 -: 24.07.2009 20:55 »

хаха, най-много да ме амбицирате да доида:)))
Аз първа никого не съм обидила, беше си чиста защита!!! Все пак, радвам се , че обърнахте тона:))) И аз искам София да е като преди, да няма такъв наплив от диви селяни, да няма задръствания и чалга заведения на всеки ъгъл, ама не става, столица е и ще става още по-зле, така че, смятам че има място за всички, там ,на този остров, щом София побра толкова хора, нали?
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #16 -: 24.07.2009 21:40 »

Извинявам се на Гергана, ако смята, че съм я обидил. На всички останали се извинявам за спама. Приятно каране.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
chill
Windmaster
Публикации: 512

« Отговор #17 -: 24.07.2009 21:48 »

Аз лично не смятам да подпомагам с информация или по какъвто и да е друг начин индивиди с манталитета на лицето "гергана".

Sails:  Severne Convert 2016 7.5
        Ezzy Wave SE 5.8
        Ezzy Wave SE 4.7
Boards: Starboard Kombat 106L
        Starboard Kode 123L

---
Pain is weakness leaving the body
ivak
Духовит
**
Публикации: 100

« Отговор #18 -: 24.07.2009 22:41 »

Гледам и не вярвам на ушите си  :D  Появява се от някъде "Бай Герганьо до острова и назад" и става тя една........ Yes
The Bear
Отнесен от вихъра
Публикации: 432

Цецо от Враца

« Отговор #19 -: 25.07.2009 00:54 »

Нищо няма да коментирам,само ще кажа,че ще ходя оттук нататък само извън сезон или просто, когато НЕ става за обикновено летуване....

Искаше да кажеш може би, че ще се прибираш в БГ само когато е сезона или просто когато става за обикновено летуване....  :D Hmm Hmm Hmm

92кг, 186см, Global Wave 98l _ Icon 145l _ Combat 4.2 _ Lip Wave 5.2 _ Pilot 6.0 _ Glide 7.5 _ GTX 9.0 (доволно изпробвано)
гергана
Полъх
*
Публикации: 9

« Отговор #20 -: 25.07.2009 19:25 »

Мизерници скапани, чел някой си на Алеко Константинов книга и решил да го покажае. Е , браво, ама пак си тъп . На живо мога да ти го докажа, както и че ставш за перфектна боксова круша:))) Искам някои от вас да ми представи нотариален акт за острова...а...май нямате...то като ви слушам май нищичко си нямате, милите, ама верно да ви ожали човек. Абе вие да не сте някаква масонска общност???хаххаха МИлите те, мислят си , че са сърфисти,ццццццц:)))
Гледаите да не пукнете от злоба и комплекси
emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« Отговор #21 -: 25.07.2009 20:11 »

Гледай сега,Гергана!
 Принципно си права да се ядосваш,че някой се опитва да ти ограничава свободното движение,но ти сама си постави нещата по този начин,с просташките си изцепки!
 Да това е малко по-затворено общество,със собствени си нрави и порядки,свикнали да търсят в живота малко по-различни неща от обикновенните хорица,като теб. За нас неща,като нощни заведения,пиене и правещи се на много разтропани парантии,не седят на първо място!!! Имаме си други ценности,които уприто си ги преследваме,ама ти скоро/някога едва ли ще ги разбереш....въпрос на светоусещане е все пак!
Нито сме задръстеняци,нито педерасти,дори не сме и някакви ултра трезвеници  или аскети,ама ти си тук на ГОСТИ и вместо да попиташ като нормален човек как седят нещата на острова, се опитваш да махаш с пръст под носа ни и да ни налагаш некви мега-чалгаджийски помисли за живота изобщо...
Аре,че си дама,ще се опитам да ти го кажа по-галантно....или питай нормално за неща свързани със спортовете,които имат раздели във форума или бегай да питаш за твоите приоритети във форумите на Телевизия Планета.....!!!
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #22 -: 25.07.2009 21:14 »

Оттук нататък всяко мнение извън темата ще бъде изтрито!

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
VenciV
Windmaster
Публикации: 578

« Отговор #23 -: 26.07.2009 16:01 »

Съни ,моля те недей то прави така се кефя като чета :D :D :D :D ще ми бъде скучно без Герганчето Sad Sad Sad Sad повервай мил

Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra
Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74
Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117
Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
Restar
Вятърничав
Публикации: 211

« Отговор #24 -: 26.07.2009 19:29 »

Това, че 25 годишните приемат форума като "масонска" и затворена общност  :D - означава,

1) че или остаряваме  :aaa ne:  :aaa ne: :aaa ne: :aaa ne:  :liar:, или
2) че  нормалното в тази мила държава започва да става ненормално и че  ние, обикновените хора, вече сме "лудите"

Честито на всички съфорумци, вече сме от другата страна - от "отбора на Кен Кийси"!  :D :D :D :D.
Срамувам се! Защо? Защото и аз завърших българска филология преди години. И като гледам какво е нивото - ме е срам, че съм Българин!
И понеже много рядко поствам мнения във форума, нямам намерение да отговарям на посредствени, злобни и просташки реплики и дуплики.

P.S. Много вятър в платната на всички, които ще отидат на острова до края на лятото.  Yeee Yeee Yeee Yeee
И най-много на Вен! Защото го заслужава!     OK OK OK

Съни,
РЕСПЕКТ за принципите които отстояваш!

Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #25 -: 27.07.2009 11:45 »

...че или остаряваме  :aaa ne:  :aaa ne: :aaa ne: :aaa ne:  :liar:...
Това е гарантирано!  oops Виж само какви неща постваме.   (:-pp)
...Честито на всички съфорумци, вече сме от другата страна - от "отбора на Кен Кийси"!  :D :D :D :D....
Малко ме притесни това за "от другата страна"  oops, та да уточня - става дума за "мъглата". Не че стана по-ясно, ама (цитат) "Майната му, все пак опитах!". OK
chill
Windmaster
Публикации: 512

« Отговор #26 -: 27.07.2009 15:00 »

Това, че 25 годишните приемат форума като "масонска" и затворена общност  :D - означава,
Ми масонска си е, знаЙш ли к'ва мистрия имам в колата - за пукане на канчета. (:-pp)

Sails:  Severne Convert 2016 7.5
        Ezzy Wave SE 5.8
        Ezzy Wave SE 4.7
Boards: Starboard Kombat 106L
        Starboard Kode 123L

---
Pain is weakness leaving the body
karata
Вятърничав
Публикации: 223

« Отговор #27 -: 27.07.2009 17:03 »

Леле , гледайте каква прогноза....вятър без край...
Ей сега отивам и  wall  wall  wall  wall  wall
Това е най-важното !! поне в нашето болестно състояние...

* PROGNOZA.jpg (189.24 KB, 1280x800 - видяно 482 пъти.)
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: