22.11.2024 17:43
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9   Най-долу
Печат
Автор Тема: Сноуборд въпрос  (Прочетена 74511 пъти)
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« -: 06.09.2009 15:25 »

Знам , че е рано още, ама днес това време ми влияе на психиката отвратително, карайки ме да се чувствам, че лятото свърши и няма да си карам кайта доста време.  taz Искам тази зима да се науча да карам сноуборд. Може ли някой да ми каже, колко са дъските втора ръка горе долу, с автомати и обувки. И се чудя дали да е с учител или да пробвам сам, при положение, че карам уейк и кайт. 10х  Brrrr
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #1 -: 06.09.2009 20:15 »

Задължително с учител и с предпазна екипировка !!!

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #2 -: 07.09.2009 10:07 »

Цените са като локуми :D Вземи с теб някой който разбира ако ще взимаш употребяван (има доста скрити засади). Обувките по-добре да са нови. Размера е важен (на борда :-pp), ако няма подходящ за теб, по-добре вземи нов отколкото да се бориш ненужно. За протектори и учител подкрепям Даниел, но избягвай да взимаш оборудване под наем.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #3 -: 07.09.2009 11:19 »

Да, а иначе употребявани бордове на стадион Васил Левски се продават , нали? Мисля втора ръка, защото незнам въобще ще ми хареса ли, няма ли, щото не обичам зимата по принцип, но искам да правя нещо близо до моя си спорт и затова. Мерси на Юли и Даниел, че отговорихте Wink
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #4 -: 07.09.2009 14:17 »

Моя съвет е да отидеш на училище за седмица и да си наемеш оборудване и ако ти хареса да си купиш хубав борд, обувки и автомати. Беше писано в някоя тема, че в началото борда може да не е нов или пък нещо много скъпшо, но обувките са важни и трябва да са ти удобни.  Мисля, че без учител ще ти е трудно, а може и да се контузиш.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Restar
Вятърничав
Публикации: 211

« Отговор #5 -: 08.09.2009 02:49 »

А моя съвет е още по-прост.
Не купувай втора ръка, вече има дъски нови за по 180-250 лева, като за начинаещи. Поне 5 сезона ще изджиткаш с нова тараба без никакви главобилия.
А за обувките слушай Юли, само нови. Аз съм една от жертвите на търговците на зимния пазар.

За учителите - 3 варианта. :D :D
Ако искаш да караш в приятна компания - викаш мен и Юли. Все нещо ще те научим.
Ако искаш да се научиш да падаш от лифта - викащ само Юли. Ние ще снимаме тайно от страни
Ако искаш да се научиш да падаш на скорост по пистата - викаш мен. Юли ще снима тайно отстрани.

А ако искаш да се научиш да караш, ..................... просто си го пожелай истински.  

P.S. Дъските LORCH са страхотни. Проверена работа! Стабилни в завой и вибрациите са обрани. Питай в  магазина на Съни.
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #6 -: 08.09.2009 09:37 »

Ак оправите сбирки за каране, ще е много яко, поне смях ще пада, незнаех, че карате Smile
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #7 -: 08.09.2009 10:17 »

..поне смях ще пада, незнаех, че карате Smile
Едни карат, други падат, но смях определено има :D

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #8 -: 08.09.2009 10:32 »

ХАхаха Юли, баце аз ще съм пълна трагедия предполагам, защото със снега съм скаран много люто  :D Аз даже съм убеден, че ще падна и от лифта, даже и идея си нямам как се качва човек до седалката със борда на крака, аз ще се влача дотам, абе общо взето верно ще е шоу Smile
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #9 -: 08.09.2009 11:48 »

Mitko в момента Lorch са намалени до цените които цитира Restar и наистина не си заслужава да купуваш втора употреба OK

Restar развесели ме много с този пост и денят ми почна със смях Yes

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #10 -: 08.09.2009 12:43 »

....
Ако искаш да се научиш да падаш на скорост по пистата - викаш мен. Юли ще снима тайно отстрани.
....
:D :D :D
Честно казано в падането на скорост и Ant Dream е голям майстор - веднаж карахме заедно преди две години на Лалето и го видях да направи на скорост салто и половина с винт и половина, преднешком назад - май му викаха в скоковете от кула Ауербах  Wink
След това събирахме каски, маски, каишки в радиус от 100 метра ... оборудването беше на парчета.
А на Ant Dream нищо му нямаше само малко се беше охлузил ... \0//
Коментара му беше "...май паднах малко, а ..."

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« Отговор #11 -: 08.09.2009 12:57 »

Не ме забравяйте и мен :D като се съберете да карате и мен ме викнете да има повече смях :Q: Wink :D Ако има и садисти между вас много ще ми се нарадвате oops

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #12 -: 08.09.2009 16:49 »

Mitko в момента Lorch са намалени до цените които цитира Restar и наистина не си заслужава да купуваш втора употреба OK

Restar развесели ме много с този пост и денят ми почна със смях Yes

Добре, на сбирката ще полафим по-обстойно, то като гелдам темепратурите скоро и сняг ще очакваме  :D
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #13 -: 08.09.2009 17:04 »

Добре, на сбирката ще полафим по-обстойно, то като гелдам темепратурите скоро и сняг ще очакваме  :D

Еййй, много бързо отписа сезона, още не е дошъл края на Септември, а Октомври колко е благодатен откъм ветрееец...ако се случи и циганско лято няма да се сетим за сняг поне още два месеца  --< Аз съм запланувала кратко кайт курсче в Бургас края на Септември (покрай всичкия екшън откъм проекти)  :О:, така че за снега има време :О:

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #14 -: 08.09.2009 17:22 »

Еййй, много бързо отписа сезона, още не е дошъл края на Септември, а Октомври колко е благодатен откъм ветрееец...ако се случи и циганско лято няма да се сетим за сняг поне още два месеца  --< Аз съм запланувала кратко кайт курсче в Бургас края на Септември (покрай всичкия екшън откъм проекти)  :О:, така че за снега има време :О:
Тццццц недей.... После ще се чудиш кой път да хФанеш !!!!

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9   Най-горе
Печат
Отиди в: