21.11.2024 11:49
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Алачатъ / Чешме  (Прочетена 26418 пъти)
bai Ivo
Повей

Публикации: 2

« Отговор #15 -: 27.01.2015 10:53 »

здравей Shaka , а на мястото за каране и съответно сърф клуба какви са условията да си оставиме оборудването. Място за паркиране има ли има ли много навалица ? Вие кога сте ходили. По принцип си мисля за септември и за тогава ме интересува най вече какво е положението.
Shaka
Отнесен от вихъра
Публикации: 393

« Отговор #16 -: 27.01.2015 11:26 »

Има паркинг. За оборудването не знам - не съм ходил отдавна. Но по принцип на всички у-ща може да се оставя срещу заплащане. Хора - има, пък и стана доста популярно - кръг от PWA се провежда ....

Всяко място отдалечено от морето е провинция... (Хемингуей)
नमस्ते
kalibbg
Повей

« Отговор #17 -: 09.05.2015 23:12 »

Привет колеги,
от 17 до 26 Юни съм там - ще сме в Алкочлар.
Семейно но се надявам и да покарам.
Някакви препоръки за сърф база откъдето да наема борд и платно или няма значение?
Ако някой ще е в района ще се радвам да се видим.
Philip
Духовит
**
Публикации: 115

« Отговор #18 -: 11.05.2015 12:13 »

Здрасти,
и аз заминавам от 16-25 там, но този път се местим директно на Чешме. Алачати е ОК за сърф, но нашата компания сме с кайтове.
Долу на спота видях само една база миналата година. Самия спот за сърф ми се видя СУПЕР!
Аз бях точно на Алкочлар миналата година, базата няма как да не я видиш. Ако гледаш морето от терасата на хотела, ти се пада долу в дясно.
За цени обаче, не мога да ти дам информация, виж на място. На 17ти може да съм и аз на същия спот, тъй като го дават юг и тогава на нашият ще е офшор.
Все пак е рано да се каже, ще я сменят прогнозата 300 пъти.
За сега толкова, ако мога да ти отговоря на някой друг въпрос, ще се радвам.

Поздрав
kalibbg
Повей

« Отговор #19 -: 02.06.2015 23:31 »

Привет,
Ще се радвам да се видим.
Аз намерих един спот - ще наема от там - 250-300 евро на седмица. И без това нямам много ветрила.
Като цяло ще сте ден преди мен, така че ако има нещо - пишете тук. Алкочлар е затворен - отворили са някакъв ултра ол инклузив - ще даваме отзиви
Philip
Духовит
**
Публикации: 115

« Отговор #20 -: 03.06.2015 16:48 »

леле аз каква съм шматка, не съм видял за кой месец става въпрос.
Ние вече бяхме на въпросния хотел. Снимки дори не искам да пращам, беше страхотна мизерия.
Сега ще подаваме жалба и ще водим ако трябва дело за да ни върнат парите. Не успяхме и 1 ден да изкараме там.
Запалихме колата и пълна гас към Гьока. Там поне покарахме 2 дена. Другия път задължително ще чета много повече, преди да резервираме.
Въпросния "хотел" се казваше Анка Биич Резорт. НИКОГА не ходете там
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: