22.11.2024 01:08
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Махмурлук ме мъчи :)  (Прочетена 17305 пъти)
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #15 -: 13.12.2009 15:21 »

ами какво му остава на човека...
6 - криза на средната възраст - към 40-45-50 години....до толкова си отегчен от скапания живот, пъпчивите тийнейджъри вкъщи които те мразят, живеят като паразити на твой гръб и вече нямат никакъв респект от тебе. Жената е станала 100 кила, за секс не става а и да си толкова закъсал, че да ти се прииска, тя е с главобол, нервна е или просто ти каже да отиваш в банята, а след това да разходиш кучето защото тя отива да играе карти с комшийката -ей в такива сюблимни моменти единствения приятел ти е добре изстудената водка в хладилника...дозата е всяка вечер по половинка
Хаха.... не те познавам, но тази въЗрастова група е описана най-цветисто..... Wink)))

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
vandal
Windmaster
Публикации: 683

по-добре от гика, от колкото от мотика

« Отговор #16 -: 13.12.2009 15:53 »

имам щастието и късмета да съм на 30 и още да не съм паднал под ножа на семейния живот и го раздавам ерген...   tequilla
но в общи лини така изглежда живота на средно статистическия българин - от детството та чак до дълбока старост....
предполагам
или по скоро се надявам да НЕ протече моя живот

кара каквото му попадне...

https://www.geckowindsurfschool.com/
http://www.windsurfyoga.eu/
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #17 -: 16.12.2009 16:06 »

Тая тема не е точно мойта от известно време, ама като чета започнах да се замислям за нещо, което си мисля напоследък: каква е опасността в един момент човек да се превърне в еснаф. Т.е не в занаятчия , а еснаф в онзи смисъл, на посредствен, заседнал, леко затъпял, леко скучен (и сам на себе си) човек. Всъщност не съм сигурна че точно това е дефиницията на еснаф, ама в момента това успях да оформя. И си викам ами сиурно сърфа е някакво срество да се пази човек, ама после си давам сметка, че не е достатъчно и че може пък сърфа за някой да е като ходенето за риба - нещо като време, когато да се отървеш от жената (особено ако е като гореописаната). И си мисля, че може пък да няма ясна рецепта, щото всяка рецепта като се повтаря постоянно и омръзва... Само знам, че трябва да намаля телевизията.  ;)И пътуване му е майката. И книги. Макар, че както каза веднъж един приятел: Абе, книги, книги ама и те не помагат много. И тъй...Ко ши каите?  hmmmm

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #18 -: 16.12.2009 21:03 »

Аз маи всяка Неделя имам махмурлук  tequilla tequilla tequilla tequilla но като няма сняг и ми е доста скука надявам се да не е за дълго  taz taz taz

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #19 -: 16.12.2009 22:16 »

Аз маи всяка Неделя имам махмурлук  tequilla tequilla tequilla tequilla но като няма сняг и ми е доста скука надявам се да не е за дълго  taz taz taz

Аз май натам се запътвам също Smile Smile Smile
vandal
Windmaster

« Отговор #20 -: 17.12.2009 21:02 »

пичове аз имам 3 седмици отпуска...махмурлука го лекувам с водка на обяд

vandal
Windmaster

« Отговор #21 -: 17.12.2009 21:06 »

Тая тема не е точно мойта от известно време, ама като чета започнах да се замислям за нещо, което си мисля напоследък: каква е опасността в един момент човек да се превърне в еснаф. Т.е не в занаятчия , а еснаф в онзи смисъл, на посредствен, заседнал, леко затъпял, леко скучен (и сам на себе си) човек. Всъщност не съм сигурна че точно това е дефиницията на еснаф, ама в момента това успях да оформя. И си викам ами сиурно сърфа е някакво срество да се пази човек, ама после си давам сметка, че не е достатъчно и че може пък сърфа за някой да е като ходенето за риба - нещо като време, когато да се отървеш от жената (особено ако е като гореописаната). И си мисля, че може пък да няма ясна рецепта, щото всяка рецепта като се повтаря постоянно и омръзва... Само знам, че трябва да намаля телевизията.  ;)И пътуване му е майката. И книги. Макар, че както каза веднъж един приятел: Абе, книги, книги ама и те не помагат много. И тъй...Ко ши каите?  hmmmm

всеки зацикля в даден момент...или почти всеки предполагам...в края на краищата човек се ражда, живее, жени се и умира...някъде в тоя период почват да се редят едни годинки, в които всеки ден ставаш с часовника за да идеш на работа. И да си гледаш кефа през уикенда...и така от уикенд на уикенд...а дали ще е сърф, книги или нещо друго...в края на краищата нали уж работим, за да имаме пари за свободното време и хобитата си.

lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #22 -: 18.12.2009 11:07 »

Егати и депресарската тема  Twisted Evil Най-лесно е да се квалифицира, обобщава, слага под общ знаменател...  :О:

Познавам хора 'дето са под 30г., не са женени, нямат деца и са пенсионери (с други думи не им трябва семеен хомот за да се пенсионират) Shocked

Имам приятели които се кефят да рият като багери в офиса от сутрин до здрач ( и като казвам здрач наистина имам предвид тъмно, 21-22ч), като никой не ги кара да го правят, но го правят.... Cool

Имам и познати които притежават последен вик на разработките екипировка и които "карат" ски и сърф, използвам кавичките защото наистина карат в кавички...т.е. не карат Shocked  Като духне вятър им слабо, като не духа депресия че няма, респ. със снега същото...
В тези случаи аз казвам: НЯМА УГОДИЯ oops и Кой каквото си направи, няма кой друг да му го направи...

'ай стига прикзки и умотворения сняг има в доволно количество, а по Гръцко и Турско все още има топловати местенца! Да не говорим, че в спортните зали има тренери дето могат да ни научат да правим салто на сухо... :D :D :D

Наздраве!(нали темата е за махмурлук принципно!) :D

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #23 -: 18.12.2009 11:57 »

Всички пишете за водка и махмурлук  hip
Я опитайте с Джак Даниелс може да ви стане по добре  :D :D :D

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #24 -: 18.12.2009 12:47 »

Темата се лашка в две крайности: сериозна и махмурлийска....
По сериозната:
Най-добрият вариант е да ходиш и да се кефиш - на море.... на планина..... каквото ти сърце иска, но за съжаление има фактори, които не ти позволяват.... работа, финансови възможности.... семейство....
Когато човек е семеен и отговорностите му са други..... и често се изправя пред дилемата: "Тези пари да се накефя ли да ги дам..... или да ги похарча за някоя възникнала семейна необходимост...."
по въпросът за пиенето:
в тези времена на криза, според мен много малко останаха заведенията, в които можеш да отидеш и да пиеш "истински" алкохол..... гледат да спечелят наливайки ти ментета... и после се налага да се разисква тема като тази Wink))))..... но, както би казал Митко: "Количеството също има значение !!!"

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #25 -: 18.12.2009 12:49 »

Замислих се и аз по тази тема. vandal доста точно е описал живота на средностатическия българин. НО, разбира се не при всички е така. Според мен няма значение кой какво прави, дали е активен в спорта или предпочита си чете книжка в къщи или пък дали предпочита да излиза непрекъснато с приятели или пък да прекарва приятни вечери със семейството си. ВАЖНОТО е му харесва това, което прави и да изживява всеки ден, както на наго му харесва. Според мен зависи от самия човек как ще подреди живота си, така, че да му харесва на него самия, без значение какво мислят останалите по въпроса. Защото има хора дето ще кажат, леле тоя е луд да си седи в къщи със семейството, други пък ще кажат, леле тоя е луд да ходи да гони вятъра:-))))) Имам приятел, дето жена му е доста пълничка, а той си я обича страшно много. Така, че хора, кефете се на живота, ако нещо не ви харесва, от вас зависи да го промените OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #26 -: 18.12.2009 15:03 »

Ама да, много сте прави за всичко и най-вече че поста ми е станал доста депресарски, ама аз като го писах по-скоро разсъждавах, чак като го прочетох по-късно леко се депресирах  Wink. И то много ясно, че всичко е защото тази зима няма да ходя на ски. Обаче какво да направя като темата за еснафското ми е влязла в главата. А и баба ви Люба Кулезич онази сутрин говори за някакъв нов филм с Леонардо Ди Каприо и Кейт Унслет (не онзи), дето не му запомних името, ама явно за тези работи става въпрос и трябва да се гледа (някой ако загрява за кой филм става въпрос, да казва). Не съм искала да мрънкам (много) ами само да се опитам да погледна на нещата отстрани (както понякога, когато човек е с махмурлук). Защото човек може да живее хармонично и спокойно, даже щастливо и пак да си е еснаф (даже тогава  най-му се получава май...) Ми само се сещам за "Мамино детенце", че там до колкото помня картинката беше доста идилична - как бащата си е седнал и си пие ракийка и с майката се радват на отрочето си и му дават и то да опита, не помня там от какви премъдри съображения. А пък Брат Пит в "Легенди за страстта " си тръгна тъкмо когато с Джулия Омънд започнаха да им се получават нещата и човек в началото се пита защо, ама може пък и да има защо...
Пък Лукче, ти в този ти пост ми звучиш както аз навремето, когато попитах от любопитство един психолог, с когото пътувахме заедно на стоп, колко взима на час и той ми каза, а аз му викам, хм, предпочитам за толкова да си наема сърф за един час и той се смее... Wink Приеми го като комплимент, но за мене е истина - темата за еснафското ти е чужда.  Drinks

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
vandal
Windmaster

« Отговор #27 -: 19.12.2009 17:14 »

като обърнеш едно шише квото и да е, пак ще цепи главата....аз сега едни празници, софри, ихня...

Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #28 -: 19.12.2009 19:14 »

ООООО Стария Джак  :D Като него втори няма Smile

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding