'Аре друзя, както нЕма сезон, изневиделица се застопорих, не, ами напра'о се гипсирах домА
Не само, ами вчера и съвсем между другото на рентгена откриха нещо което прилича на второ счупване на пищяла при коляното горе, НО втората присъдата я чакам тази неделя
Дотогава Мистър Джоунс ще пие ром за да не му потъне "гемията" съвсем втори път и за да е в час к'ви ги "дялкат" Стормърите у UK ( Батко Травесра пуснал мустак - капитанската, явно докато чака Халата да се появи!)
Застопоряването ще е поне още няколко дена, чакам да махнат тежкия бЕл ботуш и да сложат олекотената шиничка, мяууу!
Радостта идва от това, че една седмица от инцидента си мина, та където една, там и още една
от третата мисля да започвам активност някаква, преди мускулатурата да "издаде багажа" и да омалее
И така, за к'во иде реч. Преди време тук имаше "локуми" за благодатната пача [бляк!
]като средство за "засилване" на вякакви хрущяли и свръзки
Та "викам" ред е да обсъдим меню за кокалаци
Какво да се консумира за бързо калциране на кокали?
Там разните му мляко и сирене, ясно, ама друго?
ПП От рехабилитацията вече ми чакат крачуна с нетърпение, п'а и не ми били виждали очите два сезона...хаххаха, аз пък как да кажа, че хич и не искам да ги виждам... ама Белобрадия не ме пита...