Хах!
Sunny, Koljo, аз трипове и места за описване не е като да нямам( е, не са всичките за уиндсърф, но са не по-малко интересни и пълни с приключения), ама пусто писане... Голям зор е докато се наканя да седна пред клавиатурата, а още по-голям докато зачаткам по нея.
А пръст в сърфистките ни пътувания, донякъде има и Koljo.
– Запалихме се по уиндсърфа есента, когато вече сезона приключва. Обадихме се на Koljo за училището на Лимнос, но той ни подряза крилата, че училищата вече са приключили и чак догодина ще са там. Спомена обаче накрая, че зимата ходят на кайт в Египет. Е, на мен пък само толкова ми трябваше – да ми отвори някой очите, че има места на които и зимата се сърфира и следващата седмица бяхме там. Толкова ни хареса, че след 20 дена повторихме, а като ни резнаха Египет като дестинация, порових още малко в нета и организирах ходенето до Фуертевентура.
И за финал
Е.., filev, не се сещам как да го завърша красиво разказа за този трип, но какво по-хубаво от това, да пожелая и на всички вас да отидете, и да ви кажа, че ходенето на такива места е напълно достижимо и във възможностите на всеки.
Не е нито толкова скъпо, нито толкова трудно – трябва само наистина да го искате и да носите малка доза авантюризъм в себе си.
На полета за острова в самолета имаше хора, които пътуваха с по една раничка със закачени на нея шалте и спален чувал и съм сигурна, че са изкарали толкова хубаво, колкото и ние.
Не бленувайте, а пътувайте!