Днес към обяд мерих - 12 м/с средно, до 14 м/с в поривите. Най-малкото ми платно беше 6,5. Натегнах го на дъска и си карах с него. Такъв туист му бях направил, че непрекъснато ми плющеше над главата.
Следобед дойдоха Еди и Орлин, та станахме повече от наште
Те да си кажат с `къв матрял караха, обаче
Аз с 7,6,Орлинчо с 7,8,щото по-малко не носехме :
(Ама носехме в допълнение 9.0 и 9,5,щото според прогнозата,щяло да е слабо...
).Получи се едно...доста бързо каране
Истината е,че като гледах как духа се въртях като циганче пред участък около час,преди да се осмеля да вляза с този матерял
В Сряда карахме здраво с формули на рибката (на мене ми беше леко оверпауър с 10м/2 -вътре имаше хора които си глисираха здраво с 5.8 )
В Четвъртък духаше чист Изток,който се оказа че не влиза толкова добре на рибката-вятърър беше много навътре,а дотам голяма,безветрена зона с вълни и заплитащи се във финката водорасли.Въпреки това-покарахме
Венелин е напреднал сериозно-въпреки че дъската му беше прекалено голяма за вятъра и поморийския чоп,не се предаде и направо се размаза от няколко часа непрекъснато каране.Вече си глисира съвсем стабилно
На Вромос 10-13м/с мерено на място, накарахме се доволно.
Като пътувахме Созопол към Поморие,малко преди Бургас видяхме плажна ивица,скрита от дървета и ниска растителнотс.Имаше доста сърфистки коли-това ли е Вромос?