01.11.2024 05:32
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Топал бей - сводник  (Прочетена 2408 пъти)
superfreak5
Духовит
**
Публикации: 124

« -: 16.06.2010 17:21 »

Не знам от жегата ли или от липсата на вятър ама напоследък по форумите само на простотии попадам. Та да вмъкна и аз една. От последното но ходене на Острова. То вятър нямаше кой знае колко, но нашия хазаин отново ни изненада.

Случката е с небезизвестния Закерия Топал. Пристигаме ние в Ешелек и право при него. Има ли свободни места, питаме. Има - вика той. И с най-очарователната си усмивка приличаща на гърмяни с ловджийска пушка тараби, оня казва: Супер квартира има свободна, ей сега ще ви заведа. И хукна. Дотук нищо подозрително, той човека си е гостоприемен, общителен и като ни види в зеницата му се превъртат отражение на доларчета "$". Стигаме до една от двуетажните къщи и той ни посочва , че ще бъдем на горния етаж. В същия момент от едната стая изникна една "кака" и след нея един чичко, пооправяйки си дрехите. Тя си говори нещо с хазаина и после се ухили мазно към нас тръгвайки на някъде. "Кака" нарекох възмургав арабски субект облечен с розова тениска и розова пола до земята на видима възраст над 40 и по нищо не отличаващ се от мазните ромки(от тия със сините венци) които продават метли на Женския пазар. След като тя изчезна хазаина взе разпалено да ни обяснява нещо в продължение на 5 мин, ръкомахайки, сочейки към долния етаж и иизползвайки усърдно средния си пръст. Почти нищо не разбрахме и той си тръгна. Разтоварихме си ние багажа и по едно време се чука на междинната врата между етажите. Отваряме и виждаме втори субект от женски произход, подобно облечен, с пропорции 120/120/120/120 см (бюст/талия/ханш/височина), но също много мазно умихващ ни се опитвайки да ни обяснява нещо сочейки към долния етаж. Тази "кака" значително по-бяла на цвят имаше учудваща прилика с хазаина. Притежаваше същата разредена през зъб усмивка като него, но може би в не чак толкова тъмния нюанс на черното. Спря да говори, затворихме вратата и се плеснахме по челото. Усетихме се.
Те били труженички! Ама много зле ей!! Ужас!!!
Дет се вика изпадаш в паника при вида им. А нашия хазаин с такава гордост и удоволствие ни ги представи Shocked
По-късно, докато си пиехме узото на верандата,  наблюдавахме как идвха и си отиваха разни автомобили от към другата страна на двора през цялата вечер. Накрая, посред нощ се появи Закерия, отиде направо при тях и се забави около половин час. Явно оправиха сметките за квартира.
П.С.: Да ме прощава Закериица, ама знам че няма да го прочете тоя пост

O2 Freerace 8.4
O2 Freeride 7.4
O2 Lip Wave 6.2
Superfreak 5.0
Superfreak 4.2
Starboard Futura 122
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #1 -: 16.06.2010 17:54 »

Брат'чед - объркал си се. Там се снимал поредния епизод от Листопад и това са били статистките ...  Wink

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #2 -: 21.06.2010 09:15 »

И сега какво излиза , че на острова ще му викаме вече " Кармазъ Фенер Ада "  Wink

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #3 -: 21.06.2010 09:41 »

Пак добре, че действащите лица не са били с мустаци...

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: