22.11.2024 21:29
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Гьокчеада 2010  (Прочетена 27310 пъти)
rugoska
Повей

Публикации: 2

« Отговор #30 -: 31.07.2010 13:37 »

Nqkoi znaeli kakvo stava na ezeroto??? Kakvi sa tezi voenni???
Ako ne davat tam da se kara ... do koga shte e tova
Nie karame bugita i mountainboard kato poizsyhne.
A v momenta kakvo e systoqnieto na ezeroto???
Da ne stane taka da doidem na voina??! Smile

Blagodarq na informatorite

Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #31 -: 31.07.2010 14:56 »

Привет на всички островитяни... Интересно ми е днес какво беше положението на вълните, за да преценим как са прогнозите и доколко отговарят на реалностите Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck
Адаш, днес от 11 сутринта карам на гладкото с шестица. На уейв-спота не знам как е, но едва ли е ставало. Много по-слабо е, отколкото беше вчера. Мисля, че за двата дни прогнозата по уиндгуру отговаря съвсем точно, включително и посоката - север-североизток.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #32 -: 31.07.2010 15:02 »

Вчера на Wave spota се караше с 4,5 - 5 кв. аз бях с 90л. и 5 кв.за езерото е забранено карането,жандармата гони всеки ден, но са учтиви.

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
rugoska
Повей

Публикации: 2

« Отговор #33 -: 31.07.2010 15:09 »

A do koga nqma da puskat na ezereto????? az sym si pusnal otpusk $@#$%@#^&^&

PROVAL

Lubo  -  blagodarq za inforto. Spesti mi edno golqmo pytuvane Smile   --<
Vancho laifa
Отнесен от вихъра
Публикации: 439

« Отговор #34 -: 31.07.2010 17:30 »

На езерото не е разрешено карането! За сега жандармерията изважда всички от водата, но много скоро ще има табели и тогава сигурно ще има и глоби. Както знаете тук полицията не си поплюва и като ти лепнат 150 ТЛ глоба си я плащаш като поп  oops

إيفان الحياة
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #35 -: 31.07.2010 17:30 »

Здравей rugoska и добре дошъл във форума  hi
Желателно е да пишеш на кирилица.Ако нямаш инсталирана такава или си в чужбина ,най отдолу в прозореца за съобщения има бутон за кирилизация  OK

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #36 -: 01.08.2010 10:33 »

Айде пак безветрие днес,всичко живо си заминава.На 3-ти на острова започва кръг от шампионата по сърф на Турция.Очаква се да стане лудница.

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #37 -: 01.08.2010 22:36 »

Някои даже се и прибраха вече.... в очакване на следващата прогноза...  Yeee

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #38 -: 02.08.2010 00:36 »

Добре си се завърнал!  hi Как ти беше първото островно приключение?  Yeee

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
Vancho laifa
Отнесен от вихъра
Публикации: 439

« Отговор #39 -: 04.08.2010 07:45 »

Тук се провежда кръг от първенството на Турция по уиндсърф. Интересното е че не се допускат чужденци и нашите състезатели не можаха да участват в него.

* IMG_1894.jpg (158.37 KB, 1200x900 - видяно 480 пъти.)

إيفان الحياة
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #40 -: 04.08.2010 09:47 »

Сигурно е голяма красота, но пък вече май става прекалено населено на острова. Доколкото разбрах сега имало Байрам и може би ще има малко отлив на хора, но и това не е сигурно. За ферито се чакало вече няколко часа по-рано, иначе оставаш за следващото :((( В Ешелек било безсмислено да питаш за места. Хотела е 240 лири за семейство с 2 деца......

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #41 -: 04.08.2010 12:28 »

Добре си се завърнал!  hi Как ти беше първото островно приключение?  Yeee
Благодаря ти dee !!!
Наистина се оказа едно страхотно приключение...., което започна още с това, че като пълен и тотално неориентиран  новобранец смених 3 ферибота, докато стигна до Острова.... Как го направих този номер ще попиташ -  :D, но така попита и всеки на когото се "похвалих"... Ми как: чел - недочел, чул - недочул зададох на навигацията да ме закара до Чанаккале..
(описвам приключенията, с ясното съзнание, че макар и да се поизложа малко да предпазя някой да не повтори моите митарства). Първият ферибот хванах от европейската - Тълиполи за азиатската част и слязох на Лъпсеки.. Оттам продължих към Чанаккале и хванах ферибота за Галиполския полуостров.... (оттам си взех билет направо за Гьокчеада), след това слязох на полуострова, прекосих го напряко и стигнах до мястото, където вече се хваща "истинското" фери за Гьока...
Оказа се, че въпреки 20 лири дадени в повече за фериботи, не съм изтървал нищо, защото прогнозата започваше от другия ден....
Спах в колата на самоя спот - до училището при Оги...
По време на престоя си се разпъвах до двете крайности: от "от мен сърфист не става" до "Ееееее.... няма такова удоволствие"...
Доста неща ми се случиха за първи път:
- от 133 литрова дъска се качих се на "новата" дъска, която си взех iSonic 122L - и мога да кажа, че взехме да се опознаваме вече и наистина е много бърза...
- за първи път карах платно по-малко от 7 кв. - стигнах до 4,7 и то със
- за пъри път карах и малката си дъска 93 литра - Exocet SCross 93L - Sunny - дъската наистина е страхотна  Yes  Yes  Yes
- тренирах си водния старт
- и за първи път изпих толкова солена вода Wink
- освен това за за първи път изгорях толкова много в областта на главата, че си смених кожата на темето, носа, ушите и врата, а усните ми се "разцепиха" като презряла диня... - преди да отида определено бях направил поне 20 "бани", но явно там слънцето, вятъра и водата са различни Wink
На тези, които ще ходят препоръчвам освен това да си проверят на каква тарифа ги таксува "любимия" ми оператор МТел, защото въпреки многобройните ми посещения до Турция, този път незнайно как се озовах с тарифа 6 лв./мин. и докато се усетя понатрупах малко сметка....
Да има хора на Островът, но не е толкова фатално - място има за всички...
Доколкото разбрах и къщи се намираха....
И на отиване и на връщане не съм чакал друго фери....
Три дена крах по 7-8 часа на ден и се прибрах тотално отпочинал и със заредени батерии....
Искам да БЛАГОДАРЯ на Оги за помощтта, която ми оказа ( въпреки внимателните приготовления се оказа, че съм забравил това - онва), както и на всички, с които се запознах за съветите, които ми даваха и не се сърдеха заобикаляйки ме посредата на "паркета"   \0//  \0//  \

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #42 -: 04.08.2010 16:29 »

Приключение си е било наистина и не мисля че има за какво да съжаляваш. Аз те поздравявам за новите постижения и искрено и неблагородно завиждам (според етикета на форума пояснявам, че това е единствената приета форма на завист :D)! Иначе да, островът си е място на крайности, ама не е ли в това чарът му.  Yes

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #43 -: 04.08.2010 17:23 »

... от "от мен сърфист не става...
Това пък защо  :-O-: ?!? Духаше много или...заради  първата среща с iSonic'a  Wink

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #44 -: 04.08.2010 17:51 »

Благодаря ти dee !!!
Наистина се оказа едно страхотно приключение....
Наистина приключение, но важното е, че си се забавлявал! Wink Били сме там по едно и също време, ама не сме се засекли нещо... Аз си оставях всичко при Тина. Аз съм един, дето кара с камуфлажна шапка (и пие доста солена вода). Ама щом и Съни не ме позна предния път, значи добре се камуфлирам :D :D

Айде, другия път трябва да се уговорим да се видим - при караваната на Ванчо на Пусула, да не се загубим :D

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-горе
Печат
Отиди в: