lubo
|
|
« -: 28.06.2010 13:44 » |
|
От доста време обмислям тази тема,но вече не мога да се сдържа и я пускам. Хайде моля ви се да ми обясните що е то сърфист,че нещо вече ми става все по размито понятието? От колко време трябва да кара човек,колко литра трябва да му е дъската,над колко квадрата платно вече не е сърф,от колко години трябва да е ходил на острова,трябва ли той да е открил същия или някой друг спот,какви номера трябва да владее,в колко природозащитни организации трябва да членува,сутрин като стане каква трябва да му е първата мисъл в главата,колко дни в годината трябва да кара,каква музика трябва да слуша,какъв трябва да му е цялостния мироглед,каква трябва да му е колата,може ли да употребява спиртни напитки или цигари,каква трябва да му е професията,трябва ли да е расист,в какви водоизточници трябва да се кара?За всяко от изброените неща е бил зачекван човек във форума.И ако някой наистина се е взел много на сериозно,нека си пусне някое филмче на истински сърфисти,та да слезе на земята.Сори ама ми писна.
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #1 -: 28.06.2010 14:59 » |
|
А, забравих.Моля от "списъка" на сърфистите да бъдат отстранени Оги,Стефан,Мони, Илкджан ,лично съм ги виждал да карат в Езерото
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
valko
|
|
« Отговор #2 -: 28.06.2010 16:08 » |
|
Прав си човече има хора които избиват комплекси с какво ли не /познавам и аз някои дето са карали в езерото/ ще им издърпам ушите
|
|
|
|
Boards : Fanatic Bee 117l , Naish Enduro 106l Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
|
|
|
Koljo
Полъх
Публикации: 65
|
|
« Отговор #3 -: 28.06.2010 16:16 » |
|
И аз съм карал в езерото, брат - признавам публично!Що е сърфист според мен: Трябва да е карал най-малко един ден. Дъската му да е между 56 и 230 литра и да не му хлопа. Като стане сутрин, първата му мисъл може да е: "Леле, какво съм пил снощи?! Чакай да погледна какви глупости може да съм написал във форума?" Да не се възмущава, когато си пускам AC/DC в моята кола и си паля цигара... Да може да се усмихва, ама не само на шефа. и т.н. ----------------------------------- Любо, лично за мен ти си сърфист и много як пич, без значение с кви платна караш! Да си сърфист е вътрешно състояние, което не се измерва с квадратни метри и литражи, нито със огромно самочувствие. Кога ще дойдеш към мене да ти покажа едни други спотове и да опиташ от моята домашна, ааа-маха! Има и езеро, доста по-голямо от това на Гьока и без фламинго.
|
|
|
|
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #4 -: 28.06.2010 16:30 » |
|
....Кога ще дойдеш към мене да ти покажа едни други спотове .....
Уф,все го обмислям този вариант,ама пустите гърци се опитват да ми вземат месечния бюджет още на ферибота
|
|
|
|
|
|
|
Koljo
Полъх
|
|
« Отговор #5 -: 28.06.2010 16:42 » |
|
Преглътни ферибота и ела. На място няма да имаш много разходи - караме го на зеленчуци и месо от месарницата, което печем на огън на брега на спота. Само ракията и виното са внос от България. Празните бутилки и други отпадъци изхвърляме в отредените за целта места. От време на време обаче слагаме пластмасови бутилки и в морето, защото с тях се ловят октоподи.
|
|
|
|
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #6 -: 28.06.2010 16:46 » |
|
Ама какви октоподи,истинските сърфисти не са ли вегитарианци
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #7 -: 28.06.2010 16:56 » |
|
... - караме го на зеленчуци и месо от месарницата, което печем на огън на брега на спота. Само ракията и виното са внос от България...... От време на време обаче слагаме пластмасови бутилки и в морето, защото с тях се ловят октоподи.
Боже, Koljo, идвам - ама сериозно да знаеш и няма да забравя ракията - от теб октоподчето, много ги обичам .... печени (да ме простят еколозите)
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
Koljo
Полъх
|
|
« Отговор #8 -: 28.06.2010 17:05 » |
|
Zaho, добре дошъл си, ама ракия няма смисъл да носиш, произвел съм в промишлени количества и вервам да стигне. Тъкмо ще опиташ от моя специалитет - билкова ракия, много е добра - 53 градуса, ама много мека, щото е с мед. А за октоподите, като разбереш колко лесно се ловят, няма да повярваш... Само не идвай с природозащитници, щото на октоподите им трябва бая бой преди да влязат в тенджерата с виното и подправките.
|
|
|
|
|
|
|
Phill
Вятърничав
Публикации: 256
|
|
« Отговор #9 -: 28.06.2010 17:17 » |
|
...... щото на октоподите им трябва бая бой преди да влязат в тенджерата с виното и подправките.
Ще ти кажа как ги приготвят в Кипър, вместо да ги лашкат по камъните, ги пускат в центруфугата за ~30min... айде като ги наловиш и аз идвам.
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #10 -: 28.06.2010 17:22 » |
|
Zaho, добре дошъл си, ама ракия няма смисъл да носиш, произвел съм в промишлени количества и вервам да стигне. Тъкмо ще опиташ от моя специалитет - билкова ракия, много е добра - 53 градуса, ама много мека, щото е с мед. А за октоподите, като разбереш колко лесно се ловят, няма да повярваш... Само не идвай с природозащитници, щото на октоподите им трябва бая бой преди да влязат в тенджерата с виното и подправките.
Нямай грижа - аз съм стар леководолаз и гмуркач. Само кажи къде ги има и как да ги фатам ... А за боя - ще им пускам Шопен, 7-та Соната докато ги млатя, мисля, че природозащитниците ще са доволни Иначе сериозно - там съм втората половина на Юли
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
Koljo
Полъх
|
|
« Отговор #11 -: 28.06.2010 17:30 » |
|
А за боя - ще им пускам Шопен, 7-та Соната
Може да пробваме с Вагнер - хем природозащитниците ще избягат, хем октоподите сами ще си блъскат главите в камъните... А за юли месец - обади се ако имаш нужда от някаква асистенция като пристигаш
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #12 -: 28.06.2010 17:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #13 -: 28.06.2010 18:52 » |
|
Ей, НЕ сърфисти оспамихте ми темата,аз тука истината диря!!!!!!!!! А между другото Даниел в темата за папагалите спомена и медузите,та те са много полезни за напредването в уиндсърфинга.Кольо преди години имаше една учиничка(още на Каваци),която категорично отказваше да падне,тъй като във водата има медузи
|
|
|
|
|
|
|
Koljo
Полъх
|
|
« Отговор #14 -: 28.06.2010 19:17 » |
|
Кольо преди години имаше една учиничка(още на Каваци),която категорично отказваше да падне,тъй като във водата има медузи Тя падна веднъж, но не успя да се намокри и до кръста... много бързо се озова обратно върху дъската.
|
|
|
|
|
|
|
|