24.11.2024 00:18
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Поправка на платно  (Прочетена 2929 пъти)
SashoK
Полъх
*
Публикации: 22

« -: 21.08.2010 18:07 »

Здравейте, на платното имам една супер малак цепнатинка около 1-2 см. и днес като ригвахме го забелязах. Какво бихме те посъветвали да направя и проблем ли е това. Един приятел ми сложи от двете страни по едно парче скоч (от онзи сивия с който похитителите завръзват заложниците) и ми каза, че няма никакъв проблем и да си карам без да се притеснявам, но все пак реших да попитам и вас. Благодаря предварително  Yeee
Pavel_Gr
Вятърничав
Публикации: 265

Concerned with boundaries? Imagine no limits!

« Отговор #1 -: 21.08.2010 20:12 »

1-2см не са проблем. Ако искаш да стане свястно, намираш две еднакви рекламни лепенки и лепиш от двете страни, за да не се разширява дупката. Можеш да смениш прозореца, но според мен за такава цепка няма смисъл да даваш пари. Ако все пак те интересува по-сериозен ремонт от майстор мога да те насоча към човек, но ако съм на теб, ако няма други щети по прозореца като намачкване или други цепки, ще го залепя както писах по-горе. Успех!

Naish FreerideSlalom 95l / Exocet Cross 104l / RRD X-Fire V10 98l / RRD X-Fire V8 108L / RRD X-Fire V5 122l.
Neilpryde Zen 5,5m2 / Neilpryde Hellcat 6.7m2 / Neilpryde V8 7.2m2 / Point7 AC-K 8.5m2
Odin
Отнесен от вихъра
Публикации: 312

« Отговор #2 -: 21.08.2010 20:35 »

Има също така едни специални лепенки, "Sail Reapair Tape", в сравнение с рекламинте лепенки или ducktape-то с което си си залепил платото, те са най-доброто решение.

RRD Z-ride 133,
GunSails Nexus 6,6
GunSails Future, 5,5
GunSails Cannonbal 7,5
Vancho laifa
Отнесен от вихъра
Публикации: 439

« Отговор #3 -: 21.08.2010 21:32 »

Майстора на платна е Марино - 0888200617

إيفان الحياة
SashoK
Полъх
*
Публикации: 22

« Отговор #4 -: 21.08.2010 21:57 »

Благодаря много за бързите отговори, явно върху скоча ще лепна по една лепенка и дано не падна в/у платното. Инъче сега като ми казахте за тези рекламните лепенки се замислих, защото на две места има такива рекламни лепенки  :D сигурно е лепнато от предишния собственик, но дано издържи, че днес доста духаше в Равда, макар че колегите ми казаха, че ако не падна и то лошо в/у него нищо му няма  :Sunny:
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: