21.11.2024 15:53
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Как мога да дойда с вас?  (Прочетена 2446 пъти)
SashoK
Полъх
*
Публикации: 22

« -: 08.11.2010 01:50 »

Здравейте, това лято започнах да карам и имам сърф. Дъската ми е учебна hifly 219l , а платното 5.5кв.м. (камберно) толкова много се запалих, че цяло лято прекарах на брега (забележете НА БРЕГА) влизах да карам всеки ден, но знаете че като няма вятър просто е мъка. За целия сезон успях да карам само 1 път (харесвам вятъра да ми идва в повече) както трябва, тогава изглисирах  и просто се изкефих максимално, вярно че имаше много голеи вълни, но те бяха само в прибоя, а навътре си караш  Yeee . Та въпроса ми е дали с моя материал мога да дойда да речем на Лимнос, че много ми хареса българското училище и да карам там, просто много искам да карам, но не ми достига вятъра  Sad
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #1 -: 08.11.2010 10:41 »

На Лимнос, както и на останалите места се ходи на прогноза, защото в останалото време вятърът е слаб. Но тъй като ти се учиш, ще можеш да караш на слаб вятър, а на прогноза да чакаш следобяд  да падне вятъра, за да влезеш да караш. Постепенно ще напреднеш и вземеш от училището по-малко оборудване под наем и ще видиш как се справяш с него. Важното е да караш, независимо дали е в България или извън нея. Разбира се, по-бързото напредване, което е резултат от повече каране идва от ходене на местата, където има повече вятър OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #2 -: 09.11.2010 00:08 »

Заповядай утре, към 11:00 на Диканя. Ще минеме първо от там, ако не ни хареса, отиваме към Дяково.
Няма смисъл да си носиш оборудването, няма да става за него, но ела да пиеме по сокче и да погледаш. Ще е интересно ако си нямаш друга работа.

SashoK
Полъх
*
Публикации: 22

« Отговор #3 -: 09.11.2010 23:21 »

Ами аз съм от малко далечко и няма да имам възможност, но при първи шанс идвам  Drinks
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: