22.11.2024 17:25
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Анкета
Въпрос: Какви са вашите предпочитания?  (Гласуването приключено: 26.11.2010 16:57)
Ракия със зелена салата - 9 (36%)
Бира с ПКС - 5 (20%)
Вино с пъстърма - 4 (16%)
Текила с лимон - 1 (4%)
Уйски с бадеми - 6 (24%)
Водка със сельодка - 0 (0%)
Общ брой гласове: 24

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Кое се пие по-лесно?  (Прочетена 10864 пъти)
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #15 -: 19.11.2010 12:44 »

OK Веднага редактирам анкетата - как забравих. И аз обичам добрата водка!

Че кво не му харесвате на Джак Даниелс с бадиеми ( може и с пура въпреки , че не пуша ) hip  :D  Wink

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #16 -: 19.11.2010 12:59 »

Кой каза ,че не го харесваме, с него се познавам толкова добре и отдавна сме на малки имена,за мен е просто Джак Cool

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #17 -: 19.11.2010 17:11 »

Преди има-няма десетина години работех като доброволец в една лондонска организация. Плащаха ни сметките, но джобните ни бяха 60 лири на седмица. За това с другите доброволци излизахме в един клуб в квартала, където в четвъртък имаше банда на живо и снейкбайта беше на половин цена. Всички пиехме снейкбайт :D. Обаче една събота с Хан Бин решаваме да мръднем до Уимбълдън да разнообразим. Влизаме в някакъв фенси бар и аз отивам да поръчвам. По това време вървяха едни реклами на бакарди с Вини Джоунс и аз много ги харесвах, като не знам защо си представях че бакардито е сладко и слабоалкохолно питие. Та отивам аз на бара и поръчвам за Хан Бин и добавям една водка с бакарди. Барманът изглежда искрено объркан. Пита ме искаш 1 водка и 1 бакарди? Викам, не бе искам ги заедно. Той нещо обаче пак не може да ме разбере, хората наоколо се ослушват и аз съм вече наясно, че нещо съм объркала, за това минавам в настъпление. Казвам му: пич дай си ми водката с бакардито, ок? На отдалечавне една мацка ме спира да ми каже колко харесва стила ми. Аз пък си представям какво си е помислил горкият барман: Ех, тези руски момичета!  :D

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #18 -: 19.11.2010 17:33 »

По това време вървяха едни реклами на бакарди с Вини Джоунс и аз много ги харесвах, като не знам защо си представях че бакардито е сладко и слабоалкохолно питие.

Еййй страшна работа са това рекламите!!!! :D :D :D

Случайно да е тази :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=aOWIyb53pWQ

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #19 -: 19.11.2010 19:30 »

Еййй страшна работа са това рекламите!!!! :D :D :D
Така е - аз за това най-обичам да гледам реклами по телевизията ... защото не ги прекъсват с други реклами  (:-pp) :О:

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #20 -: 19.11.2010 19:47 »

... По това време вървяха едни реклами на бакарди с Вини Джоунс и аз много ги харесвах, като не знам защо си представях че бакардито е сладко и слабоалкохолно питие...
Обаче и бартендър-ката я бива  Wink може да накара мнозина мъже да пропият бакарди  :D

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
vandal
Windmaster
Публикации: 683

по-добре от гика, от колкото от мотика

« Отговор #21 -: 19.11.2010 22:06 »

Барманът изглежда искрено объркан.

за първи път в Холандия преди 8-9 години бяг за 2 седмици, с един младеж...излизаме вечерта в некъв бар, поръчва си той бира аз казвам на сервитьор/барман голяма водка и бира...носи ми той...една голяма чаша, която изглежда като да останало нещо на дъното, и поради празнотата си изглежда още по-голяма...гледам аз тъпо и го питам дали това ми е водката...човека се усмихна и ме пита дали водка съм поръчал...
и аз нали съм си наше момче, вземам чашката, соча му с пръст и го моля съвсем любезно да ми я напълни до там...
не искам да си спомням колко платих Smile))

кара каквото му попадне...

https://www.geckowindsurfschool.com/
http://www.windsurfyoga.eu/
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #22 -: 20.11.2010 22:02 »

Случайно да е тази :D :D :D

Точно тази! Ама то някои реклами са си чиста проба изкуство Yes

за първи път в Холандия преди 8-9 години бяг за 2 седмици, с един младеж...излизаме вечерта в некъв бар, поръчва си той бира аз казвам на сервитьор/барман голяма водка и бира...носи ми той...една голяма чаша, която изглежда като да останало нещо на дъното, и поради празнотата си изглежда още по-голяма...гледам аз тъпо и го питам дали това ми е водката...човека се усмихна и ме пита дали водка съм поръчал...
и аз нали съм си наше момче, вземам чашката, соча му с пръст и го моля съвсем любезно да ми я напълни до там...
не искам да си спомням колко платих Smile))

Да бе, вярно че им бяха двойно по-малки дозите  на запад, а колко по-скъпи... А у нас нямаше ли някъде някакъв рокерски бар където малкото е 100 мл?  :D

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: