22.11.2024 01:24
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Трябват ми мнения за Ascan C1  (Прочетена 8288 пъти)
dragula
Полъх
*
Публикации: 56

« Отговор #15 -: 28.11.2010 02:02 »

Хехе, преминаването на държавната граница извън определените за това пунктове по нашия закон е престъпление, така че кой би си признал такова нещо?  :D По принцип не акостираме, но понякога докато отмине кораб ... oops  :D се е налагало да изчакваме в близост до брега. Имало е случаи в които румънският граничен катер стои наблизо защото понякога приближаваме много до техния бряг. А ако се смъкнем под километър 374.1 идват нашите от гранична и пишат протоколи за предупреждение  !!  А ти от къде имаш поглед върху нашия клуб?
mitev
Духовит
**
Публикации: 177

Chasing the wind o_O

« Отговор #16 -: 28.11.2010 12:06 »

Хехе, преминаването на държавната граница извън определените за това пунктове по нашия закон е престъпление, така че кой би си признал такова нещо?  :D По принцип не акостираме, но понякога докато отмине кораб ... oops  :D се е налагало да изчакваме в близост до брега. Имало е случаи в които румънският граничен катер стои наблизо защото понякога приближаваме много до техния бряг. А ако се смъкнем под километър 374.1 идват нашите от гранична и пишат протоколи за предупреждение  !!  А ти от къде имаш поглед върху нашия клуб?

:D Забавно, абе уиндсърфа си е екстремен спорт от всякъде.. дето викаш  (:-pp)
Ами състезател съм от 5 години и като сте ни гостували, па и по разни други регати из черноморието (възможно е и в София).. все съм запомнил кой клуб какви возила претижава  (:-pp)
dragula
Полъх
*
Публикации: 56

« Отговор #17 -: 28.11.2010 12:41 »

OK  Smile
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: