21.11.2024 15:59
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Пукнато ребро?  (Прочетена 27327 пъти)
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« -: 21.12.2010 16:57 »

Привет на всички, даже не съм разбрал как е станало, но имам синка на едно от ребрата, не ме боли в интерес на истината, само много леко при натиск върху синьото. Дали има вариант да е пукнато? Дишам си нормално, всиччко е ок, но ми стана странно  hmmmm
windprayer
Вятърничав
Публикации: 271

www.vpsnowboards.com

« Отговор #1 -: 21.12.2010 17:27 »

Нищо ти няма бре! Пукнатото ребро боли много и особено сутрин, като ставаш от леглото, а като кихаш е направо ужассссссс. И да е пукнато, няма какво да се направи, освен да чакаш да ти мине  Yeee
dangelo
Гост
« Отговор #2 -: 21.12.2010 17:28 »

Да ти кажа едва ли е пукнато. Аз по-миналото лято се излюсках на гика и ме боля зверски към месец и нещо, но ме домързя да се фотографирам да проверя дали е пукнато и все си мисля, че не е било.
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #3 -: 21.12.2010 18:02 »

Да не е смучка от някоя девойка :D :D

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #4 -: 21.12.2010 18:06 »

Дали има вариант да е пукнато? Дишам си нормално, всиччко е ок, но ми стана странно  hmmmm

Споко, не е пукнато OK Питай мен, след този август когато спуках моето... Симптомите мога да опиша в детайл, а имено: болка при дишане/поемане на въздух; голям проблем ти е говорене (или ако трябва да викнеш на някого!), проблем ти е да се смееш (нечовешки боли!), като лежиш по гръб не може да мръднеш без болка, камо ли да се завъртиш ня ляво/дясно Shocked
И да е пукнато, нищо не може да направиш, освен да търпиш да минат 40дни, след което в най-добрия случай ще забравиш за него. В моя случай в момента има опъване/ия някакво/и когато си вдигам ръката или се разтягам, но е въпрос на последващи раздвижвания и гиманастики да спре и това :D При калцирането се образува едно топче което седи релефно, но с течение на времето трябва да стане по-малко :D

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #5 -: 21.12.2010 18:07 »

ty  за бързите отговори Smile

lubo   хахахахха, ти не си първият който го пита това Smile)))))
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #6 -: 21.12.2010 18:10 »

Споко, не е пукнато OK Питай мен, след този август когато спуках моето... Симптомите мога да опиша в детайл, а имено: болка при дишане/поемане на въздух; голям проблем ти е говорене (или ако трябва да викнеш на някого!), проблем ти е да се смееш (нечовешки боли!), като лежиш по гръб не може да мръднеш без болка, камо ли да се завъртиш ня ляво/дясно Shocked
И да е пукнато, нищо не може да направиш, освен да търпиш да минат 40дни, след което в най-добрия случай ще забравиш за него. В моя случай в момента има опъване/ия някакво/и когато си вдигам ръката или се разтягам, но е въпрос на последващи раздвижвания и гиманастики да спре и това :D При калцирането се образува едно топче което седи релефно, но с течение на времето трябва да стане по-малко :D

Оууу, гадно звучи, аз все си мисдлех, че като е пукнато ще е по-малка болка и разправия, а то какво се оказва....Бързо възстановяване ти пожелавам Smile
stefanvo
Вятърничав
Публикации: 230

« Отговор #7 -: 22.12.2010 01:38 »

гаранция не ти е спукано.lukcheto го е описала по добре от доктор,които не си е пукал реброто,щото който не е страдал от ребра тои не знае колко дълго и мъчително е.вероятно само е натъртено  Drinks :Sunny: Yeee
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: