от няколко седмици съм се метнал на вълните и до днес не съм имал истинска причина да пиша...както и да е...има тема за кайт, за уиндсърф, за ски, уейк сноу и кви ли не още бордове, но не виждам сърф тема...а съм сигурен, че има много хора зарибени по този спорт...от скоро и аз...
днес нейсе успях да хвана зелена вълна...не просто една и не просто да я хвана...няколко, задържах се...абе напрайх няколко въртока и изкарах до като се бракува на плажа....
изкарах около 3 часа във водата в чакане и хванах около 10ина вълни...като първо изживяване...хм...не помня кога съм изглисирал с уиндсърф за сефте, нито първи джайб...помня си първите скокове с къса дъска
но това ще го запомня със сигурност!!!
последния път се размазвах постоянно...първо гребах направо, после просто ме забърсваше, но днес...незнам...хванах му цаката, може би вълните бяха по-лесни, но след първата зелена, даже забравих да викам...но ме изкара на брега, захвърлих лиша и търчах като обезумял по пясъка от кеф!!!!!!!!!!!!
нямам търпение за следващия вторник!
тука срам не срам, но пропуснах 25 възла вятър, за да се пробвам отново на вълните...