21.11.2024 14:08
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Въпроси..  (Прочетена 2142 пъти)
newfan
Полъх
*
Публикации: 5

« -: 23.06.2011 12:42 »

Не зная за Аспровалта, но Волви е съвсем наблизо, а там има към кого да се обърнеш за уроци - Thomas от http://www.stonero.com/11.html държи училище.

Благодаря за инфото! Успях да се свържа и да направя няклко ходения до там.. Томас наистина доста умело съчета теория и практика, з което съм адски благодарен...

Единственото нещо което начинаещ като мен ме притесни и не ми хареса особено е, че става въпрос за езеро..  някак си не успях да свикна с това..

Сега основния въпрос е дали основно се практикува по езера и язовири или в море??
направи ми впечатление че в района на аспровалта всеки следобед духаше достатъчно сълно като за начинаещ..

Поздрави !
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #1 -: 23.06.2011 13:38 »

Един съвет от мен.Ако мислиш да практикуваш този спорт трябва да се абстрахираш от това какъв е водоема.Кара се и в морето и в езера и язовири.Вярно навсякъде условията са различни,но за това този спорт е толкова интересен. Yeee

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
newfan
Полъх
*
Публикации: 5

« Отговор #2 -: 23.06.2011 13:56 »

Да, мисля сериозно да почна да практикувам, тъй-като ските и тениса не са ми достатъчни...

има ли някъде където мога да прочета малко теория по въпроса..
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #3 -: 23.06.2011 14:06 »

Отделих ви от темата за Волви.
newfan, във форума има много информация. Прочети раздела за уиндсърф, както и места за каране. Ако все още имаш въпроси, с удоволствие ще ти отговорим.
Ако имаш път към магазина, следобедите обикновенно показваме как се ригва и ще можеш да "пипнеш" материала :D.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: