Юли
|
|
« Отговор #15 -: 26.06.2011 10:06 » |
|
Прогнозата се удължи до края на седмицата, който може да бяга от работа...
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
ivak
Духовит
Публикации: 100
|
|
« Отговор #16 -: 26.06.2011 12:30 » |
|
- колеги сърфисти! А самото шоу се провали частично заради влошаване на времето точно за половин час. за сметка на това на Пясъчник колегите рисуваха, рисуваха във водата. Kолега ти от самолета ли ги гледаше ?
|
|
|
|
|
|
|
Gaitan
Полъх
Публикации: 69
|
|
« Отговор #17 -: 27.06.2011 11:32 » |
|
Не знам дали само при мен се получава, но след ходене на Дъбник са ми много червени очите. Падания много, а и при всеки воден старт потъвам малко, докато извадя платното. От плуването имам и навика да гледам под вода, но дори и в солена нямам проблем с очите. След ходене на Дъбник обаче, няколко дни очите са ми кръв червени. И то плътно, не само капилярчета.
Дали при някой от вас става така и как се справяте? Да не е замърсена водата?
|
|
|
|
Exocet X-wave 103, Fanatic Falcon 90 145 l, Simmer X-flex 4.0, 5.3, Gaastra Poison 6.2, Neilpryde 7.4,
|
|
|
Rincewind
|
|
« Отговор #18 -: 27.06.2011 11:38 » |
|
Не знам дали само при мен се получава, но след ходене на Дъбник са ми много червени очите. Падания много, а и при всеки воден старт потъвам малко, докато извадя платното. От плуването имам и навика да гледам под вода, но дори и в солена нямам проблем с очите. След ходене на Дъбник обаче, няколко дни очите са ми кръв червени. И то плътно, не само капилярчета.
Аз с очите нямам проблеми, но за сметка на това по една седмица не мога да си оправя носа и ушите. Възпалявам синузит, ушите ми пукат при преглъщане. От събота ми излезе и афта По-малко падане му е майката, ама кога не знам и аз, особено при тия 35 нота.
|
|
|
|
Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект
|
|
|
Gaitan
Полъх
|
|
« Отговор #19 -: 27.06.2011 11:53 » |
|
И на мен ми излезе афта. Но ще пробвам да не викам, като падам, и така ще протектирам устата. Видях един кайтист с очила, които приличаха на плувни. Или е бил с утрамодерни слънчеви.
Знаете ли дали има очила за сърф, които не пропускат вода и дали е удобно с такива?
|
|
|
|
Exocet X-wave 103, Fanatic Falcon 90 145 l, Simmer X-flex 4.0, 5.3, Gaastra Poison 6.2, Neilpryde 7.4,
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #20 -: 27.06.2011 13:08 » |
|
Ако искаш такива които не пропускат, ползвай плувни. Има и такива за водни спортове, но са значително по-скъпи. Много рядко ползвам едни цели, плувни, които стоят около очите. Досега само в Турция при много силна прогноза са ми почервенявали очите. Възможно е да е от цветя и растения на спота или от силните пръски при каране/падане
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Rincewind
|
|
« Отговор #21 -: 27.06.2011 13:10 » |
|
А ти вечерта какво каза, че сте пили?
|
|
|
|
|
|
|
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424
SeaWolf
|
|
« Отговор #22 -: 27.06.2011 13:11 » |
|
N ..... Досега само в Турция при много силна прогноза са ми почервенявали очите..... Да, ама някои падаме и плуваме по-често от други
|
|
|
|
Адреналинът е най-добрия наркотик.... )
|
|
|
nk_dimitrov
Полъх
Публикации: 5
|
|
« Отговор #23 -: 27.06.2011 14:25 » |
|
Колега, на Дъбник досега никога не съм имал каквито и да е проблеми. Винаги падам здраво, постоянно съм за воден старт и съответно сега в събота съм изпил поне литър вода.... За Пясъчник моите впечатления са, че водата е мътна и отвратителна на вкус. Там като падна просто лошо ми става. Възможно е да е някакъв вид алергия... Поздрави!
|
|
|
|
|
|
|
Eddie
|
|
« Отговор #24 -: 27.06.2011 15:10 » |
|
Не мисля че е от водата.Имам същия проблем и въпреки,че прекарвам все още повече време плувайки,отколкото карайки,от водата съм си ок. В този сезон май има някакви треви,дето правят проблеми,особено ако имаш алергия към цъфтежи и пр...Вчера носът ми се запуши , очите ми станаха червени и почти се затвориха, доста преди да вляза във водата на Искъра.Иди че карай после-всичко ми беше криво...На Дъбника ми се е случвало същото многократно (По принцип пия хапчета за алергия превантивно,но някак си вчера реших спонтанно,че сезонът на тия гадости е приключил и бях лошо изненадан )
|
|
|
|
Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L. Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
|
|
|
v_abozov
Духовит
Публикации: 167
|
|
« Отговор #25 -: 27.06.2011 15:36 » |
|
Има един спот на Тракиец, на който се спуквам да кихам, очите ми почервеняват и от непрестанното кихане чак започва да ми се вие свят. karata беше свидетел какво ми се случва там Това е още преди да вляза във водата.
|
|
|
|
Sails: 4.5 Loft Concept 5.3 X.O Sails Skull 5.9 Loft Oxygen 6.8 Loft Oxygen
Boards: Starboard Carve 111 Starboard Kombat 97
|
|
|
Gaitan
Полъх
|
|
« Отговор #26 -: 27.06.2011 16:16 » |
|
Благодаря ви за мненията. Мисля засега да обърна внимание на карането и да избягвам падането. Поне ще се опитам. С нетърпение очаквам следваща такава прогноза като този уикенд.
|
|
|
|
|
|
|
Rincewind
|
|
« Отговор #27 -: 27.06.2011 22:13 » |
|
Прогнозата отива на neverending...
|
|
|
|
|
|
|
savas
Вятърничав
Публикации: 207
|
|
« Отговор #28 -: 28.06.2011 06:45 » |
|
Идва в събота пак
|
|
|
|
|
|
|
tsvetelin
Вятърничав
Публикации: 238
|
|
« Отговор #29 -: 28.06.2011 11:25 » |
|
Ако задържи тези стойности за събота, отлагам пътуването към нашето море с ден два
|
|
|
|
72kg. RRD Wave Thruster 231x56x76l, Exocet Cross 239x59x94l, RRD X-Fire 112 235x69 Loft Lip Wave 4.3, Gaastra ManicHD 4.7, Lip Wave 5.2, Arrows T-Force 5.9, Loft O2 6.6, Loft Switch Blade 7.8
|
|
|
|