24.11.2024 01:12
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: ЛАЛЕ СУТРИН В ДЕЛНИЧЕН(И НЕ САМО) ДЕН  (Прочетена 47619 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #75 -: 15.02.2007 12:23 »

Утре мисля да се заровя като прасе в бунище в новия сняг горе  Mr. Green. Дано само кабинка да работи, щото пътя нещо не бил надежден.
Хайде и  весело изкарване на Трифон Зарезан!
Хахахахаа прасе в бунище...хахахаха. По думите на zaho от вчера горе имало доста пресен сняг, около 60 см, а и вчера сигурно е валяло, така, че събота може да направим едно каране някъде Yes

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Woody
Полъх
*
Публикации: 80

« Отговор #76 -: 15.02.2007 12:43 »

Утре мисля да се заровя като прасе в бунище в новия сняг горе  Mr. Green. Дано само кабинка да работи, щото пътя нещо не бил надежден.
Хайде и  весело изкарване на Трифон Зарезан!
Какво му е на пътя?

The ultimate ride
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #77 -: 15.02.2007 15:15 »

Неам думи, леле.е.е.е.е....   днес на Витоша си беше райски ден!

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #78 -: 16.02.2007 22:54 »

Неам думи, леле.е.е.е.е....   днес на Витоша си беше райски ден!

За сметка на това на Банско ДНЕС беше шибан ден. Вчера, четвъртък, времето беше чудесно, което накара прекалено много англичани да изпълзят от олигофренските апартаменти и хотели. В резултат се получи най-дългата опашка, която някога бях виждал на кабинката. Днес имаше по-малка опашка, но общо взето все тая - английски мравуняк.

Като цяло, от сряда до днес бяха най-лошите дни на Банско за последни 5 години (демек откакто ходя там въобще). Беше фраш с англичани по пистите заради някаква тяхна ваканция, а самите писти бяха не особено добре обработени. Въобще, Банско става все по-гадно и това ме натъжава, разочарова и вбесява. taz

Едно наблюдение - след първия ден каране ските ми бяха надрани като от каране на Лале - т.е. брутално. Имаше лед, камъни и дръвье + бабуни. Абе същинско Лале.

Още едно наблюдение - бялата баба Вектра стана сивокафява само за няколко часа ПАРКИРАНА по банските улици. В София за това обикновено й трябват 3-4 дни.

Най-накрая, едно откровение. Много обичам бетон, кофраж и пълни с кал трапове. Кефят ме. Изпълват ми душата с чувство на социалистическа неизбежност и неотразима люлинска авангардност. Кефи ме и чичката с трите кози, дето ги пасе до трапа с кофража и псува на майка олигофрена с джипа, дето току-що го е окъпал с кал. И олигофрена с джипа и той ме кефи, щото е дебел и нивгаш няма да прокара ски - демек няма да дойде да прави калабалък на опашката за лифта. Въобще аз съм един позитивен човек. Айде, със здраве.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Sunny
Администратор

« Отговор #79 -: 17.02.2007 10:05 »

За сметка на това на Банско ДНЕС беше шибан ден. Вчера, четвъртък, времето беше чудесно, което накара прекалено много англичани да изпълзят от олигофренските апартаменти и хотели. В резултат се получи най-дългата опашка, която някога бях виждал на кабинката. Днес имаше по-малка опашка, но общо взето все тая - английски мравуняк.

Като цяло, от сряда до днес бяха най-лошите дни на Банско за последни 5 години (демек откакто ходя там въобще). Беше фраш с англичани по пистите заради някаква тяхна ваканция, а самите писти бяха не особено добре обработени. Въобще, Банско става все по-гадно и това ме натъжава, разочарова и вбесява. taz

Едно наблюдение - след първия ден каране ските ми бяха надрани като от каране на Лале - т.е. брутално. Имаше лед, камъни и дръвье + бабуни. Абе същинско Лале.

Още едно наблюдение - бялата баба Вектра стана сивокафява само за няколко часа ПАРКИРАНА по банските улици. В София за това обикновено й трябват 3-4 дни.

Най-накрая, едно откровение. Много обичам бетон, кофраж и пълни с кал трапове. Кефят ме. Изпълват ми душата с чувство на социалистическа неизбежност и неотразима люлинска авангардност. Кефи ме и чичката с трите кози, дето ги пасе до трапа с кофража и псува на майка олигофрена с джипа, дето току-що го е окъпал с кал. И олигофрена с джипа и той ме кефи, щото е дебел и нивгаш няма да прокара ски - демек няма да дойде да прави калабалък на опашката за лифта. Въобще аз съм един позитивен човек. Айде, със здраве.
само да споделя, че поради гореизброените причини се отказах окончателно да карам ски на Банско taz

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Radi
Полъх
*
Публикации: 41

« Отговор #80 -: 19.02.2007 01:41 »

Банско-най-ефтината дестинация за простия и бедняшки Английски народ,които си мисли ние Българите сме длъжни да му лижем с извинение  :#@:бледия задник \0// защото е дошъл тук да прави само свинщини които са му абсолютно забранени и подплатени с високи глоби там,само защото е спестил някоя лира от пенсията и е дошъл да я похарчи тук на Банско Hmm и във същото време коренното население което не може дори да говори правилно Български език !! Shocked му сваля селската си капа,а на нас Българите  гледа със присвито око.
Че с какво сме по-лоши клиенти от тях ?
 Предлагам всички да боикотираме селският им курорт и да ги оставиме да си изгният на село !!!!!  taz
Дъжд да ги залее през целият сезон  rain rain rain rain\0// \0// \0// Yes Dance bravoo

Аз съм Българче обичам наште писти заледени,а на сърфа да се лашкам първа радост е за мене !
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #81 -: 19.02.2007 10:31 »

Банско-най-ефтината дестинация за простия и бедняшки Английски народ,които си мисли ние Българите сме длъжни да му лижем с извинение  :#@:бледия задник \0// защото е дошъл тук да прави само свинщини които са му абсолютно забранени и подплатени с високи глоби там,само защото е спестил някоя лира от пенсията и е дошъл да я похарчи тук на Банско Hmm и във същото време коренното население което не може дори да говори правилно Български език !! Shocked му сваля селската си капа,а на нас Българите  гледа със присвито око.
 Предлагам всички да боикотираме селският им курорт и да ги оставиме да си изгният на село !!!!!  taz
Дъжд да ги залее през целият сезон  rain rain rain rain\0// \0// \0// Yes Dance bravoo
OK OK OK

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
Sunny
Администратор

« Отговор #82 -: 19.02.2007 11:25 »

OK Аз отдавна ги бойкотирам taz

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #83 -: 19.02.2007 13:06 »

Обичам вииии! hip taz Банско съкссссссссс taz Hmm !!

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #84 -: 19.02.2007 17:26 »

Ония ден ама беше на боровец един тъп англияанин си стой а опашката се движи,
след време имаше вече 5-6 м до човека пред него , аз през това време стоях отстрани
и се чудих сега отзад на опашката ли да застана да влезна на това място или да предредя
всички( за сведение аз имах разрешението да минавам най-отпред на опашката, тренирахме
със Нац. дет сега заминаха за испания) накрая се реших хайде няма да правя кой знае колко
проблеми, че пак"сноубордистите са тъпи нахалници" и неминах най-отпред а в тая пролука
дето беше станала вече 7 м влизам си и тоя веднага се юрна да ме псува(ама си ме псуваше)
на Английски , аз нему обръщах внимание много много, по едно време се вряза със ските си
във борда ми и пак почна "що се предреждаш боклук такъв" и аз се обърнах и му викам
" абе смешник невиждаш ли че тренирам с Нац. ти утайката на Англия дошли сте тука и се
правите на велики, голяма гордост е да дойдеш тукав евтиния курорт и да се правиш на
богаташче, мене би ме било срам със средната заплата на Аглия да дойда тук. Ама явно изкарваш
по-малко и от средната ви заплата, и моля те спри да ме псуваш че само показваш колко големи
селяни сте и само срамиш държавата си!" Милия си глътна езика аманахално племе. То тоя си
го изяде ама аз на всички други бях набрал, много си ме издразниха още от банско, много
надменно се държат. Добре че ги е страх от Томба та там само родни спортисти има че щях
да изкукам. Незнам зао игнорирате. На мен всички курорти си ми харесват , ходя като няма
хора по тях и си правя жестокия кеф, Дам витоша предлага на технични терени. Но Банско
предлаа перфектни писти почти през целия ден. Докато Боровец дава една приятна писта
за около 20 лв което е адски евтино а и пистата е дълга и напоследък е перфектна без чакъл.
Аз сняг неигнорирам, игнорирам слянит дето го тъпчат.

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
batuliika
Отнесен от вихъра
Публикации: 359

« Отговор #85 -: 19.02.2007 23:36 »

А днес на Витоша беше много приятно .По конкретно на Лале де!
Хич не обичам да шофирам и рядко попадм по далече ама като ви слушам май хич не си и струва.
Ама и Витоша не е цвете де, едно нещто не е като хората ,ама за това пък са прогонили всички чужденци !
И в четвъртък беше страхотно на Спас(първата котва по стената) Както обикновенно не си бяха мръднали пръста да обработват, беше и РОХКО и ХУБАВО !!!!!
ant_dream
Буревестник

« Отговор #86 -: 20.02.2007 16:02 »

Има ли мераклии за четвъртак и петък Confused

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #87 -: 20.02.2007 18:25 »

Има ли мераклии за четвъртак и петък Confused
Естествено - мераклии винаги има.
Само се чудя кой ден ще е по-добър (четвъртък или петък  hmmmm), защото в събота мъглата ме съсипа - карал съм "по-слух".
Днес беше перфектно ама нещо не можах да отлепя сутринта... Cool

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
ant_dream
Буревестник

« Отговор #88 -: 20.02.2007 22:45 »

и аз така! и ме хвана яд, ама си направих една разходка в парка и ми се оправи настроението.
Аз мисля утре нощно Confused и в четвъртак макар че ще трябва да избягам от лекция. Ама ако кажеш
Петък, петък да бъде( ти до колко караш Confused ). Другото е сряда Нощщно четвъртък и петък дневно
събота почивка и неделя дневно Wink. Добре см го измислил нали :D

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #89 -: 21.02.2007 12:26 »

и аз така! и ме хвана яд, ама си направих една разходка в парка и ми се оправи настроението.
Аз мисля утре нощно Confused и в четвъртак макар че ще трябва да избягам от лекция. Ама ако кажеш
Петък, петък да бъде( ти до колко караш Confused ). Другото е сряда Нощщно четвъртък и петък дневно
събота почивка и неделя дневно Wink. Добре см го измислил нали :D
Ами в петък го дават да вали - може би тогава ще е по-добре? Иначе аз мога до обяд - от 9 до 12!

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 »   Най-горе
Печат
Отиди в: