Ivo
Вятърничав
Публикации: 296
|
|
« Отговор #60 -: 19.03.2006 17:43 » |
|
Вчера на Боровец нищо не е работило заради мъгла Как нищо - само Маркуджик 2 и 3 не работеха. Всичко друго си работеше. Вярно на моменти мъглата беше убийствена - чуваш, че пред тебе кара някой, ама го виждаш едва, когато си на 3-4 метра от него. Затова никакво спиране :idea:
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #61 -: 20.03.2006 13:52 » |
|
Вчера на Боровец нищо не е работило заради мъгла Как нищо - само Маркуджик 2 и 3 не работеха. Всичко друго си работеше. Вярно на моменти мъглата беше убийствена - чуваш, че пред тебе кара някой, ама го виждаш едва, когато си на 3-4 метра от него. Затова никакво спиране :idea: В неделя също беше добре - имаше мъгла сутринта (не много гъста), но по-късно се поразкъса. Иначе Ястребец беше перфектен - идеално обработен, мек и никакъв лед даже и на критичните места.
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #62 -: 20.03.2006 19:46 » |
|
Вчера на Боровец нищо не е работило заради мъгла Как нищо - само Маркуджик 2 и 3 не работеха. Всичко друго си работеше. Вярно на моменти мъглата беше убийствена - чуваш, че пред тебе кара някой, ама го виждаш едва, когато си на 3-4 метра от него. Затова никакво спиране :idea: В неделя също беше добре - имаше мъгла сутринта (не много гъста), но по-късно се поразкъса. Иначе Ястребец беше перфектен - идеално обработен, мек и никакъв лед даже и на критичните места. Човече ние решихме, че лежиш и пухтиш с тез скъсани мускули, ама както казвам луд умора няма
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #63 -: 20.03.2006 20:03 » |
|
Вчера на Боровец нищо не е работило заради мъгла Как нищо - само Маркуджик 2 и 3 не работеха. Всичко друго си работеше. Вярно на моменти мъглата беше убийствена - чуваш, че пред тебе кара някой, ама го виждаш едва, когато си на 3-4 метра от него. Затова никакво спиране :idea: В неделя също беше добре - имаше мъгла сутринта (не много гъста), но по-късно се поразкъса. Иначе Ястребец беше перфектен - идеално обработен, мек и никакъв лед даже и на критичните места. Човече ние решихме, че лежиш и пухтиш с тез скъсани мускули, ама както казвам луд умора няма Организма требе да се товари - иначе се отпуска и се разболява
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
extremerider
|
|
« Отговор #64 -: 20.03.2006 23:02 » |
|
Вчера на Боровец нищо не е работило заради мъгла Как нищо - само Маркуджик 2 и 3 не работеха. Всичко друго си работеше. Вярно на моменти мъглата беше убийствена - чуваш, че пред тебе кара някой, ама го виждаш едва, когато си на 3-4 метра от него. Затова никакво спиране :idea: В неделя също беше добре - имаше мъгла сутринта (не много гъста), но по-късно се поразкъса. Иначе Ястребец беше перфектен - идеално обработен, мек и никакъв лед даже и на критичните места. Човече ние решихме, че лежиш и пухтиш с тез скъсани мускули, ама както казвам луд умора няма Организма требе да се товари - иначе се отпуска и се разболява Само R.E.S.P.E.C.T ЗА ЗАХО :!:
|
|
|
|
~A-H-D Fast Forward 149l.~ ~Starboard Formula 147l.~ ~A-H-D G Ride 90l.~ ~A-H-D Kauli Pro 75l.~ ~Gaastra Nitro 5 11.0~ ~Gaastra Nitro 5 9.3~ ~Arrows Craze 6.0~ ~Arrows Zest 4.7~ ~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #65 -: 01.02.2007 16:21 » |
|
Някой утре има ли намерение да се качва на Лалето сутринта, щото на мен ми се върти нещо такова в главата?
|
|
|
|
|
|
|
ant_dream
|
|
« Отговор #66 -: 01.02.2007 16:53 » |
|
От колко до колко, как , колко парички ? Ако офертата е хубава си имаш компания
|
|
|
|
Weight - 100 kg Board - Starboard Carve 144l 2005 Sail - Loft LipWave 6.2 Gaastra Matrix 7.5 Boom - Loft Slalom
Climbing the mountain, never coming down, 'Cause you will hate yourself in the end.
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #67 -: 01.02.2007 17:08 » |
|
От колко до колко, как , колко парички ? Ако офертата е хубава си имаш компания Аааа, не ..... на компаньонки не плащам! А иначе - транспорта от мен е безплатен (вземи си боксьорска гумичка за зъбите, щото нагоре много е друсав пътя). Сериозно: от 9.30 до към обяд, след това съм на работа. Полудневната карта за възрастни е 22лв, за студенти и ученици 16лв, за деца до 15г - 13лв (избери си категория )
|
|
|
|
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #68 -: 01.02.2007 18:23 » |
|
Някой утре има ли намерение да се качва на Лалето сутринта, щото на мен ми се върти нещо такова в главата? Захо, аз ще бъда горе с още двама души. До последно се надявахме на Ястребец, ама при тоя вятър, който излезе... Не ми се ходи до Боро, само за да пийна една студена вода. Значи и аз се качвам с колата. В 8:30 тръгваме от малкото НДК. Имам свободно място, така че ако някой иска да тръгва с нас нагоре - да пише или да звънка. Ще караме и следобед.
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #69 -: 01.02.2007 18:47 » |
|
Захо, аз ще бъда горе с още двама души. До последно се надявахме на Ястребец, ама при тоя вятър, който излезе... Не ми се ходи до Боро, само за да пийна една студена вода. Значи и аз се качвам с колата. В 8:30 тръгваме от малкото НДК. Имам свободно място, така че ако някой иска да тръгва с нас нагоре - да пише или да звънка. Ще караме и следобед. ОК - ще се видим там тогава.
|
|
|
|
|
|
|
ant_dream
|
|
« Отговор #70 -: 03.02.2007 02:58 » |
|
много съжелявам ама аз онзи ден нощно и голяма отврат пак става лед и тамън да седна да пиша пост че няма да мога и заспах много глупаво дете съм А за друсане аз с мойта бричка неусещам такова нещо а иначе още съм младеж харесва си ми така
|
|
|
|
Weight - 100 kg Board - Starboard Carve 144l 2005 Sail - Loft LipWave 6.2 Gaastra Matrix 7.5 Boom - Loft Slalom
Climbing the mountain, never coming down, 'Cause you will hate yourself in the end.
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #71 -: 07.02.2007 16:17 » |
|
ПРЕДУПРЕЖДАВАМ: На Лалето трябва да се кара така както се е.. таралеж: "МНОГО ВНИМАТЕЛНО". Ужасно се е излъскало, показали са се камънаци - с една дума, вече не става! Мисля, че днес ми беше последното Лале - докато не завали яко сняг!
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #72 -: 07.02.2007 20:02 » |
|
ПРЕДУПРЕЖДАВАМ: На Лалето трябва да се кара така както се е.. таралеж: "МНОГО ВНИМАТЕЛНО". Ужасно се е излъскало, показали са се камънаци - с една дума, вече не става! Мисля, че днес ми беше последното Лале - докато не завали яко сняг! Ами виж предния пост на ant_dream той е предупредил за това. Еееех а предишни години колко сняг имаше по това време, само помня, че всеки ден ринех сняг около метър пред магазина (е малко поувеличих май ама беше много
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #73 -: 07.02.2007 22:41 » |
|
ПРЕДУПРЕЖДАВАМ: На Лалето трябва да се кара така както се е.. таралеж: "МНОГО ВНИМАТЕЛНО". Ужасно се е излъскало, показали са се камънаци - с една дума, вече не става! Мисля, че днес ми беше последното Лале - докато не завали яко сняг! Кофти работа. Как така не са пуснали още онез ми ти пусти оръдия за лед??? Аз мисля другата седмица да се пробвам на Банско...
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #74 -: 14.02.2007 20:53 » |
|
Утре мисля да се заровя като прасе в бунище в новия сняг горе . Дано само кабинка да работи, щото пътя нещо не бил надежден. Хайде и весело изкарване на Трифон Зарезан!
|
|
|
|
|
|
|
|