Имало ли е и други кражби, та тази да е поредната?
Като се сетя как си оставях колата отключена, че ми беше неудобно да щракам само напред назад централното... Първия път, когато отидох на острова го правех, ама ми казаха че там не се краде, та после все ми беше неудобно да си заключвам колата, още повече че съм от Дивия Северозапад и хората ще си рекат, "глей го па тоя"...
Ако са българи, и са решили да си карат потайно, чуденката ми е къде ще си карат потайно, като имаме агенти из цяла българия и спотовете се знаят, и вятър няма до немай си къде, та и да се скрие някой някъде да кара 4 и 5 квадрата...?!?!
Много неприятна случка. Като се поставя в положението на потърпевшите, имам чувството че ще се побъркам...
За съжаление могат да се дават само предположения, турци ли са, българи ли са, какви са...
Много неприятно. Е, толкова ли пък хора има сега, та да не ви е направило впечатление кой си тръгва, кой остава, кой кара, кой идва и т.н. Предполагам сега е пусто там, или бъркам?
Една вечер ми се наложи по тъмно да си събирам материала от уейв спота на челник. Някои от бара ме гледаха малко странно, ама аз не се притеснявах, щото си носех моя материал. Само че, както си носех моя материал, можех да си взема и каквото ми хареса друго. И все пак, ако се поставим на мястото на българин - ще си вземеш едно-две неща, и то такива които трудно могат да се разпознаят, например мачти. Ама да награбиш толкова платна, гикове, дъска... Абе в какво ще ги натовари всичките тези неща??? Със сигурност крадеца не е бил с лека кола. Сведете заподозрените до хората с бусове.
Ще ме извинявате ако нещо не ми е наред в мислите и писането, но си пробвах виното тази вечер, и...