ibajlo
Духовит
Публикации: 172
|
|
« Отговор #30 -: 26.01.2012 00:31 » |
|
и аз си мисля, че трябва да потърсим отговорност на авторите и всички заинтересовани страни да се извинят официално и да махнат клипа от мрежата и ефир ако е тръгнала натам.
|
|
|
|
brrrrrrrrrrrrr
|
|
|
stefanvo
Вятърничав
Публикации: 230
|
|
« Отговор #31 -: 26.01.2012 00:36 » |
|
На нас ни трябва един добър адвокат и да ги почваме,тея подписки ги гледат като тоалетна хартия. Аз съм за да съберем колкото трябва кинти да си платим на адвокат ,който да стигне ако трябва и до холандските съдилища и да унищожат филмовия материал и да се извинят публично.Ако искате да направим голяма национална сбирка прен някоя медия(карбовски-марбовски,господари на ефира и т.н.)с някакви искания.Предполагам всички ще са съпричастни,нещата наистина са много кофти и сто по сто ще има последствия за НАС ако се оставят нещата така Подкарайте нещо от София или Пловдив от Карловско може да разчитате на десетина души
|
|
|
|
|
|
|
marino
|
|
« Отговор #32 -: 26.01.2012 10:25 » |
|
А дали не е добре да направим една класическа, хартиена подписка, която да внесем във въпросното министерство
Вариант на подписката, разбира се, може да върви паралелно и в електронен вариант.
Как ви се струва?
Абсалютно подкрепям
|
|
|
|
РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #33 -: 26.01.2012 10:36 » |
|
А дали не е добре да направим една класическа, хартиена подписка, която да внесем във въпросното министерство И в представителството на Европейската комисия в София? Вариант на подписката, разбира се, може да върви паралелно и в електронен вариант. Как ви се струва? Аз мисля да спретнем една жалба до Министерството на която не може да не отговорят в едномесечен срок. За целта обаче, има малък проблем, че не сме организация защото аз мога да представлявам интересите на всички ви само със съответно адв. пълномощно (това ще го мисля!) Давайте да правим подписка онлайн за да се подпише от всички и навсякъде, после ще измисля как да стане Ако сте съгласни, да действаме ПП Забравих да кажа за отговорността! Не са авторите на филма, така като гледам, той е поръчков, Министерство на здравеопазването е. Можеха да лепнат един надпис в началото и края "Всякаква прилика с действителни лица е случайна" да им се невиди...
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
glum
Полъх
Публикации: 91
|
|
« Отговор #34 -: 26.01.2012 10:45 » |
|
Потресен съм, директно се правят внушения че щом си сърфист или слушаш хард кор си наркоман. За идеята да се наеме адвокат съм, но ни трябва представителност за иска. Ако имаше Българска сърф федерация или асоциация или каквото и да е юридическо лице обединяващо и пазещо интересите на членовете си, такива инсинуации нямаше да има или който си ги позволи ще плаща солидни обезщетения. Естествено Българската федерация по ветроходство би следвало да вземе отношение по случая, но и ние спортисти и любители на сърфа като граждани можем без никакви административни шапки да се обединим. Най главното всички сме засегнати , но готови ли сме да отстояваме правата си и доброто си име с цената на гражданска активност и ПАРИ. Аз да.
|
|
|
|
|
|
|
Odin
|
|
« Отговор #35 -: 26.01.2012 10:57 » |
|
С оглед на ситуaцията, очакваме следващите серии по теми: Борба със сводничеството и трафика на хора: плевенски сърфисти Борба със злоупотребите с лични данни, кражби от кредитни карти и поръчкови убийства: софийски сърфисти Борба с трафика на горива и цигари: варненската и бургаската група В този ред на мисли, не е ли време да съберем Доновете на съответните групи и да си изберем Капо ди тути Капи и да си решим въпроса веднъж за винаги. Тотален контрол на бизнеса с вятър. Който плаща, получава вятър, който не плаща - при турските русалки...................
|
|
|
|
RRD Z-ride 133, GunSails Nexus 6,6 GunSails Future, 5,5 GunSails Cannonbal 7,5
|
|
|
Shaka
|
|
« Отговор #36 -: 26.01.2012 11:32 » |
|
|
|
|
|
Всяко място отдалечено от морето е провинция... (Хемингуей) नमस्ते
|
|
|
AlaBal
Духовит
Публикации: 126
|
|
« Отговор #37 -: 26.01.2012 11:46 » |
|
Никой няма да издържи да я гледа тази тъпотия до 3тата минута. Аз едвам издържах на пресекулки. Важен е обаче принципа, защото не трябва всеки идиот да прави каквото му падне само с цел максимално бързо и лесно да си вземе парите. Как стана така, че термините „проект с финансиране от ЕС“ вече най-често да ги разбирам като „най-посредствения начин да се отбие номера от неподходящи хора, и за това да им се плати незаслужено много“ ….. и му се лепва един герб и едно лого на ЕС отдолу и готово. Казвайте къде да се подписвам …….
|
|
|
|
Boards: Fanatic All Wave 85 Starboard Kombat 107 Sails: 4.5 Gaastra Pilot 5.3 Gaastra Manic HD 7.0 Hot Sails Maui SuperFreak
|
|
|
glum
Полъх
Публикации: 91
|
|
« Отговор #38 -: 26.01.2012 11:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424
SeaWolf
|
|
« Отговор #39 -: 26.01.2012 12:06 » |
|
ПП Забравих да кажа за отговорността! Не са авторите на филма, така като гледам, той е поръчков, Министерство на здравеопазването е. Можеха да лепнат един надпис в началото и края "Всякаква прилика с действителни лица е случайна" да им се невиди... Лепнали са
|
|
|
|
Адреналинът е най-добрия наркотик.... )
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #40 -: 26.01.2012 12:18 » |
|
Лепнали са
С шрифт размер 8 ли? Аз не видях никъде надпис, но ...жалба ще пишем Ако искаш да се координираме, като измайсторя нещата ще ти метна за оглед
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #41 -: 26.01.2012 12:26 » |
|
Аз подкрепям и Venelin и lukcheto! Ако трябва да помага с нещо съм на линия!!! Много съм разгневена от тая простотия и искам който я е измислил да си понесе последствията. Тъй като нямам идея какво трябва да се прави, оценявам действията на хората които се заемат да направят нещо. С каквото можем ще помагаме!!!
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424
SeaWolf
|
|
« Отговор #42 -: 26.01.2012 12:31 » |
|
С шрифт размер 8 ли? Аз не видях никъде надпис, но ...жалба ще пишем Ако искаш да се координираме, като измайсторя нещата ще ти метна за оглед Разбира се... d.valkanov@ro02.nra.bg А Милен Цветков нали и той е от сърфистите... Кой по-добре ще разлая кучетата...
|
|
|
|
Адреналинът е най-добрия наркотик.... )
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #43 -: 26.01.2012 12:38 » |
|
Разбира се... d.valkanov@ro02.nra.bg А Милен Цветков нали и той е от сърфистите... Кой по-добре ще разлая кучетата... Сърфист, сърфист, колко да е сърфист Планът е такъв: 1. Онлайн подписка 2. Жалба до министерството с искане да се спре филма или ако се върти (виждам вече откаси от него), да не се пуска частта в която се уронва престижа на спорта! 3. Милен Цветков (за гюролтия!)
|
|
|
|
|
|
|
Barborko
Вятърничав
Публикации: 204
|
|
« Отговор #44 -: 26.01.2012 12:46 » |
|
Дайте междувременно да направим регистрация на едно юридическо лице с нестопанска цел, за да има организация (асоциация), която от тук нататък да се грижи за тези неща, тъй като това няма да е единичен случай. Аз мога да поема ангажимент да подготвя документи за регистрация. Може да я наречем Българска асоциация за сърф и водни спортове, или нещо подобно.
|
|
|
|
|
|
|
|