21.11.2024 22:19
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Перфектният багажник  (Прочетена 2290 пъти)
BBI
Полъх
*
Публикации: 67

« -: 19.03.2012 18:49 »

Volvi-то беше супер този уикенд и за freeride групата :). На мен ми се стори че в събота беше една идея по-силно от неделя, въпреки че всички очаквахме неделя да е по-силно.

Малко off-topic, но една снимка от Volvi от събота - перфектният багажник за кола за март месец.
Shaka
Отнесен от вихъра
Публикации: 393

« Отговор #1 -: 19.03.2012 19:10 »

... - перфектният багажник за кола за март месец.

Ами можело е да се направи 'големия шлем' - сутринта едни Маркуджици с едната тараба и след обяд Волви с другата ....  отдавна не ми се случвало

Всяко място отдалечено от морето е провинция... (Хемингуей)
नमस्ते
Valio76
Windmaster
Публикации: 522

Някой живеят, за да карат, аз карам, за да живея!

« Отговор #2 -: 19.03.2012 22:03 »

Преди 8 години в един ден съм карал и ски и сърф до обяд закриване на ски сезона на Ком а следобяд откриване на сърф сезона на язовир Огоста. Спомням си и датата  трети март беше много топло на Ком в долната част на пистата  имаше яка кишкавица и локви горе беше 9 градуса а на язовир Огоста 19 градуса и югозападен вятър 12 метра в секунда. Вечерта бях  като пребит след карането 3 часа на ски и още толкова на сърф. Това може всеки да го направи стига местата за каране да са му близо до домът Ком е на 40 км от Монтана а язовира Огоста на два км от нас.

180sm. 85kg.Starbord Fytyra 67/Starboard iSonic 72sm. Carbon Reflecs, iSonic85sm Karbon Reflex. / CHALLENGER AERO+ 8.4 /SEVERNE Overdrive_R7-7.8 /SEVERNE MACH 2 -7.0 MACH4-5.0 /Rossignol HERO ELIITE ST TI R22 167sm/
TerryBle
Вятърничав
Публикации: 206

« Отговор #3 -: 23.03.2012 17:50 »

....перфектният багажник за кола за март месец.

не си човек, да знаеш!  bravoo \0// OK

Вятър работа...
Valio76
Windmaster
Публикации: 522

Някой живеят, за да карат, аз карам, за да живея!

« Отговор #4 -: 23.03.2012 19:41 »

Това да карам ски и сърф в един ден си ми е било мечта от години и се радвам че съм си е у съществил Smile

180sm. 85kg.Starbord Fytyra 67/Starboard iSonic 72sm. Carbon Reflecs, iSonic85sm Karbon Reflex. / CHALLENGER AERO+ 8.4 /SEVERNE Overdrive_R7-7.8 /SEVERNE MACH 2 -7.0 MACH4-5.0 /Rossignol HERO ELIITE ST TI R22 167sm/
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: