Невероятна сесия днес на german right...
Днес си купих нова дъска...нова за мен...2ра ръка...и нямах търпение да я изпробвам! 6 фута, на 20 инча широка. Дадоха ми я с 3 финки, но има опции за смяна, мисля да сложа 4...
Преди да се навра във водата направих няколко снимки на el Hierro...тия пичове определено имат топки между краката...
вълни 3-4 метра...около час след прилив, малко бе мешано в началото но се поизчисти...
Взимах вълните малко по-настрани...не ми се навираше в най големия пик...идваха ОГРОМНИ сетове...локалното крю се забавляваше на максимум....докато бях още на брега видях как един младеж се навря в тунела и повече не излезе...затвори го вътре. Беше поне човешки ръст висок. От водата видях как в далечината се надигаха вълните...на около 1 км офшор, малко по вдясно от моята позиция вълни се надигаха с метри...това чудовище което видях бе поне 8-9 метра високо...ненормална работа. Радвам се че не се разбиваха на спота на който бях аз...хаха
Имах 1 вълна която я хванах почти от пика...докато загребвах, за да я хвана ме гризяха съмнения за уайп аут, но се изправих и направих доста отввесно парзулване....завъртях се надясно, и от горе пак надолу и пак нагоре и пак надолу...с NSPто нямаше да мога да се спусна отгоре втори път.
дъската се представи по-добре от мен...
Местните пичове...хм....имам много вода да изпия ми се струва преди да съм дори близо до тях...на малки вълни съм ОК, обаче като видя нещо по-голямо да се задава и обувам кафевите гащи...