01.11.2024 10:28
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3   Най-долу
Печат
Автор Тема: Лека надежда за каране на острова...  (Прочетена 22176 пъти)
Sasho Belia
Полъх
*
Публикации: 91

Tel.: +359 887 337 339 Skype: artkom-alek

« Отговор #30 -: 24.10.2012 21:30 »

Само скъсан биндунг на дъската леко помрачи прекрасните неделя и понеделник. Мно-о-го хубави вълни. Прогнозата беше като едно време прогнозите Smile Машалла-а-а.

Много крила, Nord Wam 5'10, Naish Global 5'8 и разни други Smile
vmrivanov
Вятърничав
Публикации: 260

« Отговор #31 -: 25.10.2012 11:43 »

За съжаление не направих снимки от вторнишкото каране Юли.Малко си преизпълни прогнозата и по едно време към обяд взе да ми става овърпаур,най-странния ефект (за пръв път карам на такъв дъжд) беше че (остави ме жулеше яко по лицето) като удареше капка върху там където бонето беше опънато като мембрана над ухото,такъв трясък изплюшяваше-все едно че стрелям с автомат без тапа в ухото,за половин час луднах и смъкнах бонето по добре беше да жули отколкото това древнокитайско мъчение  rain  angry, но разбира се в крайна сметка останах доволен  OK

Windsurf gear: Fanatic Falcon 111l ,Fanatic Newwave 74l
Simmer style icon 4.7, Gaastra Remedy 6.0
Kitesurf gear: RRD Religion 7, RRD Religion 9, RRD Vision 12
Sergobo
Духовит
**
Публикации: 191

www.alooppa.com

« Отговор #32 -: 25.10.2012 16:20 »

Опит за скъсване на биндунг...

VenciV
Windmaster
Публикации: 578

« Отговор #33 -: 25.10.2012 17:03 »

Опит за скъсване на биндунг...
Що стана бре колега Cool Cool

Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra
Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74
Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117
Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
windprayer
Вятърничав
Публикации: 271

www.vpsnowboards.com

« Отговор #34 -: 25.10.2012 17:22 »

Само скъсан биндунг на дъската леко помрачи прекрасните неделя и понеделник. Мно-о-го хубави вълни. Прогнозата беше като едно време прогнозите Smile Машалла-а-а.
Сашо, да беше казал, аз имам 2 страпа за хавайка, които не ползвам и щях да ти услужа OK
Barborko
Вятърничав
Публикации: 204

« Отговор #35 -: 25.10.2012 17:30 »

Серго, това е много кофти  wall
Аз през май месец направих същото на Острова, но не можах да го скъсам  :D Равносметката беше: разтеглени връзки, спраскана капсула и тридесет дни по рехабилитатори. При теб какви са последиците?
Пожелавам ти леко възстановяване. Казвай ако има нужда да помагаме с лекари и рехабилитатори.
Sergobo
Духовит
**
Публикации: 191

www.alooppa.com

« Отговор #36 -: 25.10.2012 20:48 »

Карането беше прекрасно! Скочих, зарових носа и предния крак остана в налъма. Счупена трета фланга на стъпалото. 1 месец гипс + 1 месец покой. Да знаете лекарства дето ускоряват нещата? 3 седмици гипс и 1 седмица покой? :D

Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #37 -: 25.10.2012 22:35 »

Eeeeee Серго, стига бе, как стана така тази работа...отиде ви фуерте-то... то да ти кажа, добре, че все пак месеците за покой са ноември и декември, а не примерно юни и юли OK Дано бързо да се оправиш и ня юговете януари да си вече на вода Yeee OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #38 -: 25.10.2012 22:38 »

Карането беше прекрасно! Скочих, зарових носа и предния крак остана в налъма. Счупена трета фланга на стъпалото. 1 месец гипс + 1 месец покой. Да знаете лекарства дето ускоряват нещата? 3 седмици гипс и 1 седмица покой? :D

Shocked Shocked Shocked
Серго, как така?!?! Направо съм шокорана!!! Калций трябва, след това много добър рехабилитатор, кажи да те свържа, ако не друго всички при нея са спортисти и разбира много! Не знам какво да кажа просто.... Много бързо да зараства и още по-бързо да рехабилитираш, без нежелани усложнения @->- Като знам какво е, наистина много съчувствам и искрено!! И едно да знаеш важно е духа и оптимизма, тогава всичко минава и по-бързо, в никакъв случай униние... Ще лепнеш после по една сърфистка лепенка на всяка патерица (ще ги бележиш и тях сърфитката 'дет се вика) и догодина пак на спота това е. И да напомниш на женките в къщата да се грижат за теб много добре сега им е паднало @->- @->- @->- @->-

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
karata
Вятърничав
Публикации: 223

« Отговор #39 -: 25.10.2012 23:23 »

ей , много жалко .... Sad моят биндунг беше син на цвят , ама твоя май по ме кефи  Smile   Smile  аз пих една отвара , която се прави като се разтваря пръст от село Кушла (мумио му казвали местните . потърси в нета отзиви , ако се решиш до утре ще издиря телефона на човека който ми я изпрати от там , че не помня къде съм го затрил . Аз направих белята на 1.5  , август карах . по-големият ми проблем при раздвижването беше не самият глезен който беше счупен , а "възглавничката" под пръстите . всички сухожилия отдолу бяха станали камък,всяка стъпка направена на макс(след месец ще ме разбереш Smile ) ми избиваше пот по гърба и отзад ,   така че ако има начин да движиш поне пръстите го прави при всяка възможност.... ще мине и няма да си спомняш Smile оня ден ме пита някой " как е крака? " а аз просто не разбрах за какво ме питат ....а сега вече и младо вино има ... Smile  Drinks
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #40 -: 26.10.2012 00:51 »

Серго,оправяй се бързо.Стискам палци  OK

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
filev
Духовит
**
Публикации: 182

« Отговор #41 -: 26.10.2012 08:39 »

ЕЕЕЕЕ Серго Sad
Ами защо скачате ве,карайте си кротко,манекенската Wink
Бързо възстановяване!! magic

JP FSW 78l
Custom WTB FSW 108l

Ezzy SE Wave  4.0
Neil Pryde Alfa 4.7
Neil Pryde Search 6.2
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #42 -: 26.10.2012 09:42 »

Серго, ето тази билка - Черен Оман, бях писала преди в контузии, поствам и тук: За бързо зарастване на счупени кости най-ефективна е билката Черен оман (другото му име е Зарасличе) - компрес (или както казват "лапа"), като наистина е много ефективна по думите на използвалите я OK В нета ще намериш подробности, обади се да питаш в Билковата аптека на Поп Богомил ( ул. "Поп Богомил" - 38 /до Лъвов мост/, Тел. за информация: 02 / 983-60-03, Работно време: понеделник - петък 9.00 - 19.00 h, събота 9.00 - 14.00 h) дали го имат, ако да, взимате го и започваш да ускоряваш процеса по зарастването :D Успех OK

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Страници: « 1 2 3   Най-горе
Печат
Отиди в: