21.11.2024 23:53
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: АМАН ОТ КОМЕНТАТОРИ ...  (Прочетена 2914 пъти)
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« -: 20.03.2006 16:39 »

Като оставим настрана глупостите, дето ги сипеха ски коментаторите по олимпийските игри, снощи началото на коментара на финала по тенис на Indian Wells при мъжете м/у Федерер и Блейк ме разби!
Мача започва с джазово изпълнение на щатския химн от някакъв афроамриканец (обичат ги тия неща американците) а нашия "умник"(не помня името му) вика - "а сега песента с която започват срещите тук .." Вече към края на химна, изглежда му казаха от апаратната, че сгафил, добави .." бе то тая песен е всъщност американския химн"
А хората стоят прави, с ръка на сърцето ...  а бе къде ги намират тези коментатори. Маса още глупости изприказва ... а, бе нямам думи.

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #1 -: 20.03.2006 17:09 »

Цитат на: "zaho"
Като оставим настрана глупостите, дето ги сипеха ски коментаторите по олимпийските игри, снощи началото на коментара на финала по тенис на Indian Wells при мъжете м/у Федерер и Блейк ме разби!
Мача започва с джазово изпълнение на щатския химн от някакъв афроамриканец (обичат ги тия неща американците) а нашия "умник"(не помня името му) вика - "а сега песента с която започват срещите тук .." Вече към края на химна, изглежда му казаха от апаратната, че сгафил, добави .." бе то тая песен е всъщност американския химн"
А хората стоят прави, с ръка на сърцето ...  а бе къде ги намират тези коментатори. Маса още глупости изприказва ... а, бе нямам думи.
Ами в канал 1.А най-лошото е,че ние им плащаме заплатите/К1/. !!  Hmm

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #2 -: 20.03.2006 17:58 »

Все пак каза ли коя е песента с която е започнал мача Very Happy

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #3 -: 20.03.2006 19:37 »

Цитат на: "zaho"

Аз заради тези коментари предпочитах да гледам F1 на RTL, за да не слушам глупостите на българските коментатори

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
marino
Буревестник
Публикации: 805

ф1
« Отговор #4 -: 20.03.2006 20:14 »

Особено Мом4ил Ман4ев. :p

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: