Sunny
|
|
« -: 20.05.2006 12:40 » |
|
На последното каране беше само ceco. Момчета, ама вие да не би наистина да ходите да карате някъде тайничко и после да ни изненадате неподготвени с висш пилотаж
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
miro_nemiro
Полъх
Публикации: 63
IIIIIIIIIIIIIIIIIII-HAAAAAAAAAAAAAA....
|
|
« Отговор #1 -: 20.05.2006 13:25 » |
|
за Джантов съм сигурен че кантари мотора някъде сега...
|
|
|
|
Адреналина е единственият накортик който не се контролира от държавата!
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #2 -: 20.05.2006 20:55 » |
|
за Джантов съм сигурен че кантари мотора някъде сега... Много си прав, да знаеш
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #4 -: 21.05.2006 21:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Krasimir Djantov
Полъх
Публикации: 99
|
|
« Отговор #5 -: 22.05.2006 21:54 » |
|
за Джантов съм сигурен че кантари мотора някъде сега... Много си прав, да знаеш Здавеите на всички. Да наистина карам но както предположихте мотора. Надявам се да поправя грешката си идният месец. Засякохме се с Наката на Хасковският мото събор и тои ме успокои, че за една седмица ще ме направи ВИРТУОЗ За сега давам газ на мотора с новата НИТРО СИСТЕМА която съм монтирал
|
|
|
|
За предпочитане е да паднеш във водата, отколкото на асфалта!
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #6 -: 22.05.2006 23:08 » |
|
Eхеееееее, звучи повече от сериозно
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Restar
Вятърничав
Публикации: 211
|
|
« Отговор #7 -: 22.05.2006 23:10 » |
|
за Джантов съм сигурен че кантари мотора някъде сега... Много си прав, да знаеш Здавеите на всички. Да наистина карам но както предположихте мотора. Надявам се да поправя грешката си идният месец. Засякохме се с Наката на Хасковският мото събор и тои ме успокои, че за една седмица ще ме направи ВИРТУОЗ За сега давам газ на мотора с новата НИТРО СИСТЕМА която съм монтирал Краси здравей, кога ще е тази седмица с Наката?
|
|
|
|
|
|
|
Krasimir Djantov
Полъх
|
|
« Отговор #8 -: 23.05.2006 13:41 » |
|
Eхеееееее, звучи повече от сериозно Да Юли наистина не е за подценяване , дава страхотен кеф. Съжалявам, че немога да ти покажа снимки, нещо нестава както си описъл в една друга тема/ за качване на снимки/. Restar, знам ли кога ще е тази седмица, предполагам през лятото. До тогава ще се мъча на Дъбник, и там момчетата ми подсказват и помагат. Никои не се е родил научен. Лошото е, че Каита е малко колективен спорт ОСОБЕНО В НАЧАЛОТО
|
|
|
|
|
|
|
Restar
Вятърничав
|
|
« Отговор #9 -: 23.05.2006 13:50 » |
|
Eхеееееее, звучи повече от сериозно Да Юли наистина не е за подценяване , дава страхотен кеф. Съжалявам, че немога да ти покажа снимки, нещо нестава както си описъл в една друга тема/ за качване на снимки/. Restar, знам ли кога ще е тази седмица, предполагам през лятото. До тогава ще се мъча на Дъбник, и там момчетата ми подсказват и помагат. Никои не се е родил научен. Лошото е, че Каита е малко колективен спорт ОСОБЕНО В НАЧАЛОТО Краси , предлагам Ти да заплюеш седмицата от 05 Юни до 11 Юни. Минавам през Плевен вземам те и двамата сме при Наката на Златна Рибка, днес се чух с него и той ми потвърди че ще е от 01 там. И аз съм за учене и то много по-вече от всички вас.Така че можем да бъдем "репортери" на новобранската Кайт-рота и да осведомяваме alfa-групата през мобилките си за развитието на попълненията под вещото ръководство на Наката.
|
|
|
|
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #10 -: 23.05.2006 14:05 » |
|
Краси, не ти ли излиза този прозорец когато натиснеш този надпис " Добави картинка в мнението" който е долу в ляво когато пишеш мнение ???
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Krasimir Djantov
Полъх
|
|
« Отговор #11 -: 23.05.2006 14:31 » |
|
Краси, не ти ли излиза този прозорец когато натиснеш този надпис " Добави картинка в мнението" който е долу в ляво когато пишеш мнение ??? Не неми излиза надписът добави картинка в мнението, и Румен търси снощи и на него не му излиза
|
|
|
|
|
|
|
Krasimir Djantov
Полъх
|
|
« Отговор #12 -: 23.05.2006 14:37 » |
|
Краси , предлагам Ти да заплюеш седмицата от 05 Юни до 11 Юни. Минавам през Плевен вземам те и двамата сме при Наката на Златна Рибка, днес се чух с него и той ми потвърди че ще е от 01 там. И аз съм за учене и то много по-вече от всички вас.Така че можем да бъдем "репортери" на новобранската Кайт-рота и да осведомяваме alfa-групата през мобилките си за развитието на попълненията под вещото ръководство на Наката.
Не нестава точно тогава има мото събор София на писта Божурище. Няма как трябва да счупя рекорда на пистата Поздрави Наката от мен /Джантов/ и ти желая успех, като доида да ми показваш чалъми.
|
|
|
|
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #13 -: 23.05.2006 15:15 » |
|
Не неми излиза надписът добави картинка в мнението, и Румен търси снощи и на него не му излиза
Вече работи и под subsilver
|
|
|
|
|
|
|
Restar
Вятърничав
|
|
« Отговор #14 -: 23.05.2006 21:07 » |
|
Краси , предлагам Ти да заплюеш седмицата от 05 Юни до 11 Юни. Минавам през Плевен вземам те и двамата сме при Наката на Златна Рибка, днес се чух с него и той ми потвърди че ще е от 01 там. И аз съм за учене и то много по-вече от всички вас.Така че можем да бъдем "репортери" на новобранската Кайт-рота и да осведомяваме alfa-групата през мобилките си за развитието на попълненията под вещото ръководство на Наката.
Не нестава точно тогава има мото събор София на писта Божурище. Няма как трябва да счупя рекорда на пистата Поздрави Наката от мен /Джантов/ и ти желая успех, като доида да ми показваш чалъми. А аз Ти пожелавам да счупиш всички рекорди на мото-събори За чалъми ми е още рано, но за съвместен купон с Вас съм за винаги. поздрави
|
|
|
|
|
|
|
|