|
lukcheto
|
 |
« -: 05.12.2013 23:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride"  ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
windprayer
Вятърничав

Публикации: 271
www.vpsnowboards.com
|
 |
« Отговор #1 -: 06.12.2013 12:05 » |
|
Опааа, я дайте да се преброим за утре, че нещо не съм карал не знам от кога и вече не се трае 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #2 -: 06.12.2013 14:16 » |
|
Хахаха Нети за пореден път ме разсмя от сърце  Ето и платената за събота и неделя. Във вторник има също много добър вятър и цели 15 градуса!!!
|
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
 |
« Отговор #4 -: 06.12.2013 15:33 » |
|
Хахаха Нети за пореден път ме разсмя от сърце  Ето и платената за събота и неделя. Във вторник има също много добър вятър и цели 15 градуса!!! ...'ми аз смятам да тръгна. Засега съм сама. Ако някой друг мераклия има, да сигнализира. Планирам тръгване утре много рано сутринта.
|
|
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride"  ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
|
Юли
|
 |
« Отговор #5 -: 08.12.2013 14:14 » |
|
Вторник и сряда се очертава още една добра прогноза за Посиди. Мисля да се изтрелваме вторник рано сутринта натам 
|
Аз съм легенда  Windsurf: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 | LoftSails Oxygen 4.6, 6.3 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 92L | KT 2.0, 2.5 3.0, 3.5, 4.0, Reptile 7.0
|
|
|
|
lukcheto
|
 |
« Отговор #6 -: 09.12.2013 16:17 » |
|
Като пристигнах/ме в събота по обяд, имаше три сърфа на брега, квадратури - 4.5м2, 4.7м2, 5.2м2. Духаше както си беше по прогноза 10-12-13м/с. Викам си, има мои хора  Оказаха се гърци от старата генерация, х2 и х3 на моите габарити, докато разпъвах, събраха материала и си тръгнаха. Бяха много мили и отзивчиви и ми обясниха откъде да се влезе, как и от какво да се пазя (плочите под водата), единият си беше загубил болта на финката, слава богу финката си останала на мястото... Болтът който имах, не му реши проблема, но пък се посмяхме и сприятелихме...лепнаха ми прозвището "smiley kiddo"  А единия от тях имаше толкова много лунички, че ми заприлича на Пипи Дългия чорап, скачаше яко по вълните с неговата си "ТабУреТка" и го мернах още с приближаването към спота...  След като си тръгнаха гръцките грингос бях един сърф и три кайта на спота. Белият, Миньона, Влади (молещият се за вятър) и Милен. Какво пък рекох си, не е като да си съвсем сам...  Много интересен спот, има центрофуга (пенявица), но и вълнииииии и течение... което дърпа надолу и вкопава и материал и ноги в пясъка (скритите чудовища които обитават спота отдолу проявяват силен хаактер!) В неделята като разригвах 3.7-та не успях да си извадя мачтата от платното, има едри камъчета, които бяха уплътнили толкова добре празните пространства в резултат на прибойстването, че няма измъкванка на мачтата...ТА поиграх си на ИЗМЪКНИ без да нараниш. Иначе за усещането/карането, макар и скромно за моите уейв-възможности беше "lol" от вълните малко гепваше морска болест (като блокировката беше повече психическа мисля, от това че не бях карала на този спот досега!)  В неделята се кара малко, бързо падна, след като през нощта дигна към 20м/с,и люлееше всичко, та аз почти не се класирах, но това не попречи да скъсам платно  Иначе, красотата от двата дни струеше като гейзер (изключая истинския гейзер до пясъчната коса, който беше мноооого внушителен като се седи до него.... и водеше по "попиване" на местната забележителност и изпадане в нирвана и безумна радост!  ПП Сърдечно благодаря на Белия за пиратската "вечеринка" в неговия апартамент на колела  Още повече благодаря на Влади който ме спаси от гладна смърт със сникърс, грейпфрут и шоколадче....priceless  Това видяха очите ни след карането през деня, в събота. ПП2 Гледайте картинките малки, както са си, че като се цъкне на тях стават безобразно пикселизирани...бляк! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
 |
« Отговор #7 -: 09.12.2013 16:31 » |
|
още малко красотички 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #8 -: 09.12.2013 16:57 » |
|
Нети уникални са снимките  Браво на теб, отсрамваш (или направо засрамваш  всички жени с такива карания  Хубаво, че е имало и други хора, защото като писа, че тръгваш сама леко се притесних.
|
|
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
polkovnika
Вятърничав

Публикации: 233
we will never walk alone
|
 |
« Отговор #9 -: 09.12.2013 17:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
Now Kite - NORTH Evo -12, NORTH Evo 9, LIQUID FORCE Wow 7, Wow 5, 2side board -Undergraund, Directional board RRD COTAN 5.6,
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #10 -: 10.12.2013 10:58 » |
|
Юли и Серго са в момента на Посиди. Духа около 19м/с, температурата на въздуха е 16 градуса, разкъсана облачност, но общо взето слънчево време. Вятърът рано сутринта е бил относително слаб, но към 8,30 е почнало да вдига и се е уплътнил. Кирил и Ники от Пловдив също пътуват натам. Явно ще има добро каране 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Юли
|
 |
« Отговор #11 -: 12.12.2013 01:24 » |
|
Ехаааааааа, толкова бой не бях ял от малък 16гр беше за кратко, към 10 изгря слънце и вятъра засили. Стабилизира се на 14гр. и така остана докато си тръгнахме. Не знам колко беше температурата на водата, но се усещаше топла. Вятъра се въртеше около 20м/с, но имаше дупки и падаше до 11м/с. Вълните бяха по-малки от миналият път, някъде към 150см. В по-далечния край имаше "пералня с центрофуга и преса за изстискване"  . Вълните там бяха към 2м, на разстояние 3 секунди една от друга и всичките се стоварваха със страшна сила  . Водата течеше като мощна река и въобще не можех да се задържа на място дори и без оборудване. Всъщност и откъдето влизахме беше доста "подвижно". През цялото време се опитвахме да преодолеем течението, което ни избутваше към брега. Първо пробвах с 4.2, но ме разнасяше като парцал, после сложих 3.7, и пак си бях напарцален  . Имаше доста силни пориви от време на време. Един от тях успя да ми вдигне цялото оборудване (ригнато и поставено както трябва), преметна го няколко пъти във въздуха, падна на мачта, отново отлетя, направи много красиво двойно предно и падна на 10м навътре във водата, от другата страна на носа (на офшора). Добре, че бях наблизо та го догоних  . Почти същото нещо се случи при поредното "сизифене". Изтръгна сърфа от рецете ми, но го хванах преди да стигне до водата. Привечер започна да се приближава нещо като торнадо и побързахме да се изнесем докато е време. Серго се представи отлично, въпреки тежките условия. Момчетата от Пловдив не можаха да дойдат, гърци също нямаше. Беше много щуро преживяване, чакам с нетърпение реванша 
|
|
|
|
|
Аз съм легенда  Windsurf: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 | LoftSails Oxygen 4.6, 6.3 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 92L | KT 2.0, 2.5 3.0, 3.5, 4.0, Reptile 7.0
|
|
|
|
lukcheto
|
 |
« Отговор #12 -: 12.12.2013 10:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polkovnika
Вятърничав

Публикации: 233
we will never walk alone
|
 |
« Отговор #13 -: 12.12.2013 12:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
Now Kite - NORTH Evo -12, NORTH Evo 9, LIQUID FORCE Wow 7, Wow 5, 2side board -Undergraund, Directional board RRD COTAN 5.6,
|
|
|
|
Юли
|
 |
« Отговор #14 -: 13.12.2013 00:48 » |
|
...Става ли за каране на сърф на този спот ? Или е място за провеждане на операции по търсене и спасяване.
Знам ли, все някога ще разбера  ПП2 Сакивахте ли подводната плоча в дясно на спота...
Да даже един таралеж успя да ме "клъвне" там. От една страна изглежда малко притеснително, но ако я нямаше, влизането оттам щеше да е много по-трудно.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|