01.11.2024 14:22
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Място за съхранение на екипировката  (Прочетена 2163 пъти)
ManuelRenato
Повей

Публикации: 3

« -: 28.01.2017 22:55 »

Здравейте!
Видях,че има тема с име "Сърф гараж" засягаща подобна тематика,но все пак реших да направя нова такава,а не да я обновявам с мнението си.
От скоро живея в Бургаска област и изпитвам малък проблем със съхранението на екипировката за сърф.Искам да попитам местните хора,къде мога да я съхранявам не само сезонно,а целогодишно.Има ли си някакъв гараж или склад,който е нает кооперативно и там се съхранява оборудване.

Питам за региона на град Бургас включващ квартал Сарафово и Поморие.
Ще съм благодарен,ако може да ми помогнете с някаква информация.
ManuelRenato
Повей

Публикации: 3

« Отговор #1 -: 06.02.2017 21:26 »

Някой има ли информация за таксите за гардероб в сърф училищата.Чух от познат,че в бургаския клуб било доста претъпкано.Плажът също бил пълен и се е случвало при ригване или пренасяне на оборудването да удари някой плажуващ.
topa
Полъх
*
Публикации: 60

« Отговор #2 -: 27.02.2017 18:58 »

В Поморие, под старата руска църква има една ламаринена буба. Виждал съм вътре да държат дъски и платна, но трябва да провериш на място.

Loft Switch Blade 7.8/Loft Switch Blade 7,3/Loft Oxigen 7.8/Loft Oxigen 7.3/, Loft Oxigen 6,8/ Loft Oxigen 6,3/Loft Oxigen5,8/ Loft Lip Wawe 6,2/Loft Waweskape 5,2
Exoset Xmоve 138l.
Exoset Xmоve 119l.
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: