01.11.2024 14:25
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: NE на морето  (Прочетена 32403 пъти)
Radi
Полъх
*
Публикации: 41

« Отговор #30 -: 30.08.2005 16:36 »

Абре Вели дай си gsmчето да се чуваме може и по биричка някоя вечер hip  Wink ,а като падне сняг ще ти покажа някои друг профи номер Wink  :D

Аз съм Българче обичам наште писти заледени,а на сърфа да се лашкам първа радост е за мене !
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #31 -: 30.08.2005 18:28 »

хахаха,ок,Ради тела ми е 0887682913...а за зимата ще съм ти благодарян да ме научиш някой и друг номер,щото аз тая зима само 360то измъчих:(а за биричката....задължително трябва да се видим някъде да пийнем!:)
 :P  Embarassed  hip  Cool

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #32 -: 30.08.2005 18:53 »

Цитат на: "Odin"
Видях я вчера, много е симпатична, айде ерегинте в строй да тръгват към магазина Wink
ЕЕЕЕ, що само ергените Confused:  Confused:  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Twisted Evil  Twisted Evil  :x  Evil or Very Mad

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
Ceco
Модератор

« Отговор #33 -: 30.08.2005 19:08 »

Цитат на: "extremerider"
еми Ради...ще пропусна,но утре ще ходя за през деня да си досъбера багажа,че половината съм го забравил в неделя,но съботата беше много алкохолна:) Embarassed  Very sad  Cool  hip а в петък заминавам за Жребчево/старозагорско/ да видя дали ще намажа нещо от прогнозата;)ще съм там 10 дни и после.... Very sad  Very sad  Very sad  Very sad  Evil or Very Mad  :x  Confused  Sad даскаааааааалоооо;(ние пак ще се засечем тук или някъде по водата с теб де;)

Поздрави и си почивай малко повече;))))Wink
extremerider, разкажи за Жребчево, на каква прогноза се кара там, къде са местата на самия язовир? Това е язовира, който е южно от Гурково, нали?

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Ceco
Модератор

« Отговор #34 -: 30.08.2005 19:11 »

Цитат на: "Radi"
Бачкам здраво ,миткам напред назад-едно и също hip Вчера се изкъртих от работа  и вечерта се наложи да сменям накладките на една S klasa.абе с една дума гърч до дупка Very sad  Wink
Чакам края на седмицата..........и следва..........20 дни отпускаааааааааааааа :D  :P  Wink
Вели тази събота ще ходиш ли на Искъра  Confused:   Wink
Radi, къде ги сменяш тези накладки? Питам, защото си падам по разните CES и т.н. класи :D , и може да се познаваме от някъде по сервизите за тези коли

extremerider

« Отговор #35 -: 30.08.2005 20:51 »

Цитат на: "Ceco"
еми Ради...ще пропусна,но утре ще ходя за през деня да си досъбера багажа,че половината съм го забравил в неделя,но съботата беше много алкохолна:) Embarassed  Very sad  Cool  hip а в петък заминавам за Жребчево/старозагорско/ да видя дали ще намажа нещо от прогнозата;)ще съм там 10 дни и после.... Very sad  Very sad  Very sad  Very sad  Evil or Very Mad  :x  Confused  Sad даскаааааааалоооо;(ние пак ще се засечем тук или някъде по водата с теб де;)

extremerider, разкажи за Жребчево, на каква прогноза се кара там, къде са местата на самия язовир? Това е язовира, който е южно от Гурково, нали?

същия язовир е Цецо...ами до сега съм карал на много силен запад-северозапад и изток....от юг не става!аз влизам от към стария мотел водното конче или още го наричат жребчето....иначе може да се влезе и откъм Паничерево но слизаш преди острова,за да хванеш вятъра при запад-северозапад;) Smile

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Ceco
Модератор

« Отговор #36 -: 30.08.2005 21:09 »

Цитат на: "Ceco"

същия язовир е Цецо...ами до сега съм карал на много силен запад-северозапад и изток....от юг не става!аз влизам от към стария мотел водното конче или още го наричат жребчето....иначе може да се влезе и откъм Паничерево но слизаш преди острова,за да хванеш вятъра при запад-северозапад;) Smile
Благодаря! Изток добре ли влиза? Ние на З и СЗ караме на Г. Дъбник но И е много зле в ССЗ България

extremerider

« Отговор #37 -: 30.08.2005 21:52 »

ми добре е....стига да е с прогноза:)

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #38 -: 31.08.2005 00:25 »

ейййй,Ради,ко става бе пич....аз сега се връщам от софййското море и то вятър имаше:)ти къде се пилееш?:)Лукче...и на мен така ми викат;)По между другото викат ми вели а иначе велислав;)кога отиваш към морето ти?Smile

А на мен понякога ми казват Вени, през останалото време Нети Smile Четвъртък рано сутринта тръгвам за морето, мислех утре вечер, но няма да смогна... Вече два дена отакто се прибрах от Турция и освен, че зверски ми се кара сърф, не ме свърта и секунда на едно място ужас!!!! Трябва да се иде на морето не може то така :D

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Radi
Полъх
*
Публикации: 41

« Отговор #39 -: 31.08.2005 08:40 »

Ceco написа

Radi, къде ги сменяш тези накладки? Питам, защото си падам по разните CES и т.н. класи  , и може да се познаваме от някъде по сервизите за тези коли

В къщата имам гараж-сервиз,а специално на тази Sка и ги смених на място Wink Преди време работих в сервиз,но нали се сещаш как плащат и се махнах,сега работя в Българо-Италианска фирма и по-междодругото ремонтвам някоя колица на приятели Wink  :D  Shocked

Аз съм Българче обичам наште писти заледени,а на сърфа да се лашкам първа радост е за мене !
ivorpetkov
Вятърничав
Публикации: 294

« Отговор #40 -: 02.09.2005 14:15 »

Ето малко инфо и от мен.

Аз в момента съм на една почивна станция в с. Кошарица и ходя да карам на "Олимпийски надежди" в Равда.
Нямам измерителни уреди - само си знам за "бюфортите".
Досега няма ден >=4.

И така - сряда следобяд - най-добрия ден досега - приличен NE.
Четвъртък около обяд се изви буря - като отидох на плажа беше отминала, но тези които бяха там казаха че за 10 минути е било върха (който е можал да кара разбира се) - един от двата най-силни ветрове това лято.
Днес е петък и няма никой. Затова и реших да драсна някой ред. Пък и да погледна един сайт за който беше писано във форума Smile.

Като ми изтече тук смяната мисля да ходя за няколко дни в района на Созопол. Кажете там къде е най-добре за каране и за отсядане. Каваци или Градина? Има ли на къмпингите някакви къщички с хубави условия (самостоятелни WC и душ )?

Sails:     5.3 Loft O2
            6.0 Gaastra Matrix
            4.2 Loft Lip Wave
Board:   Tabou Rocket 115 l
Weight: 73 kg
ivorpetkov
Вятърничав
Публикации: 294

« Отговор #41 -: 02.09.2005 14:34 »

Ако някой ще ми отговаря за Созопол - сега е момента - вися в едно кафе и мисля вече да видя навън как е  - макар че според noaa-то е зле. :D

Sails:     5.3 Loft O2
            6.0 Gaastra Matrix
            4.2 Loft Lip Wave
Board:   Tabou Rocket 115 l
Weight: 73 kg
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #42 -: 02.09.2005 14:45 »

За събота и неделя има добра прогноза за южното черноморие - до 18 knots. Аз мисля да съм на Лозенец или да пусна до Ахтопол.

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Ceco
Модератор

« Отговор #43 -: 03.09.2005 12:17 »

Цитат
В къщата имам гараж-сервиз,а специално на тази Sка и ги смених на място Wink Преди време работих в сервиз,но нали се сещаш как плащат и се махнах,сега работя в Българо-Италианска фирма и по-междодругото ремонтвам някоя колица на приятели Wink  :D  :shock :
Аха, разбрах Smile Умната с приятелите с Sките, сред тях има много читави хора, ама има и някои дето е по-добре да не ги среща човек Cool Имаш ли идея как може да се вози сърф с S класа, не съм виждал досега :D  :D

Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #44 -: 03.09.2005 21:00 »

Цитат на: "Sunny"
Цитат на: "Sunny"
аз ще и помагам Съни,разчитай на мен!!! hip  hip  hip

Знаех си,че мога да разчитам в нужда Wink  :P  hip

нямаш ядове:) hip  hip само до 10ти искам отпуска,че се появява някаква прогноза за Стара Загора...нали трябва да пробвам новото платно?!:) Twisted Evil  Shocked  hip  Smile

аааа това на отбой ми мирише Wink  :P  Cool

е щом няма друг вариант няма да ходя никъде! Very sad  Sad ще го ригна в магазина или пред него,ако ми позволиш де....ти си Шефът Wink  :P  :D  hip

позволявам Wink
тъкмо ще научиш Дианчето как се прави, че тя не знае hip

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Страници: « 1 2 3 4 »   Най-горе
Печат
Отиди в: