01.11.2024 04:24
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Хороскоп  (Прочетена 2546 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« -: 14.11.2006 17:40 »

Сигурно много от вас не варват в хороскопи (аз също), по-скоро в зодиите има нещо типично за всяка от тях. Тук в този седмиче хороскоп има доста интересни неща, а за мен досега не са сбъркали, така, че ви го препоръчвам.

http://margaritta.dir.bg/03sedmichen.htm

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Robby Naish
Вятърничав
Публикации: 249

« Отговор #1 -: 22.11.2006 18:12 »

Не видях, че има такава тема и пуснах последните данни за зодиите в темата дето е на вниманието на Захо oops

The Best Of The Best
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #2 -: 23.11.2006 00:16 »

О! То и аз не вярвам, ама това :

"Важно е да оцените 12-годишните спирали в своя живот по отношение на социален и личностен успех. Веднъж на 12 години Юпитер, гостувайки на вашия слънчев знак, ви дава импулс, който повишава самооценката и стимулира за нови постижения, за перспектива, която се усвоява 10-11 години. Последният път това е било през 1996 година. Поредният цикъл на вашия социален ръст приближава към своя край. Има повод да се тегли чертата, да се направят заключенията и да се помисли за новите перспективи в живота. Ако сте достатъчно зрял човек, за последните десет години вие определено сте постигнали някои неща. И през текущата, достатъчно успешна в социален план година, сте получили пряко или косвено награда от живота. Косвено - значи не без ваша помощ е преуспял някой от близките ви, и вие се радвате на това и се гордеете. Импулсът на постиженията е отслабнал и това диктува оптималната стратегия за следващата година: да се задържи всичко хубаво и освобождаване от всичко лошо. Поразсъждавайте. "

сякаш го е писал някой който ме познава.... hmmmm bravoo

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #3 -: 23.11.2006 20:44 »

Много е добър OK
Леле lukcheto ти влизаш в дупка покрай рождения ти ден oops

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: