Това ми сервира вчера Съни за обяд
А това беше "рецептата":
"И не е само това сагата. Преди това влизам си аз лежерно с 10.5кв, вятърът лежерен... по някое време усили, дръпнах дипауър, после още усили и накрая ми свърши дипауъра. Трябва да изляза да сменям с по-малък кайт. Вече съм на титаничен овърпауър, никакъв контрол, опулени очи, кайта на 12 и 1 минута, едвам докосвам водата. На брега 2 коли с любопитни турци които искат да се снимаме. Обаче аз съм гледала едно филмче дето точно с такива снимки се търкаляха по плажа, след като успяха да докопат бара на нещастния кайтист. Е как да изляза от водата? Трябва и сама да си го сваля, защото Асен изчезна със сърфа в неоябтната морска шир... Добре, че си тръгнаха хората. Аз на прибежки до стартировачката и хайде следващия проблем. В момента в който тръгна да свалям ме извлачва на метър от стартировачката и не мога да я стигна. Така, след няколко захода и дебнене на честотата на поривите успях да го сваля, целунах земята, благодарих на Господ и след 15мин щастливо карах с 6-чката. След един не съвсем лежерен бекрол и лек кайтлуп се оказахме заровени в зелените дебели тлъсти водорасли и... "
Master Chief: Sunny