01.11.2024 05:30
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: БЛАГОДАРЯ НА SHMIT  (Прочетена 3385 пъти)
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« -: 27.04.2007 20:08 »

SHMIT, много ти благодаря за съветите и помощта за операцията на коляното на брат ми! \0//

Минахме по твоя път и днес го изписаха от болницата в Дианабад с новосъздадени кръстни връзки, титаниев пирон за чудо и приказ плюс класически патерици и шина. Сега се намира под моя строг братски контрол вкъщи.

Имам да те черпя! \0//

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #1 -: 27.04.2007 20:33 »

SHMIT, много ти благодаря за съветите и помощта за операцията на коляното на брат ми! \0//

Минахме по твоя път и днес го изписаха от болницата в Дианабад с новосъздадени кръстни връзки, титаниев пирон за чудо и приказ плюс класически патерици и шина. Сега се намира под моя строг братски контрол вкъщи.

Имам да те черпя! \0//

Моля, моля. Успешно възстановяване пожелавам на брат ти.
Кажи му след 3-4 дена да започне да си свива кракъ в леко отпусната шина. Свива, изправя, свива....... до колкото позволява шината. След 10тина дена да го прави и без шина. Колкото може, докато усети по-силна болка. Трябва да го движи за да предотврати сраствания. В противен случай възстановяването е доста тежко и продължително
С годините в които се занимавам с разни странни спортове съм станал любител травматолог oops :Q: :D

Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #2 -: 27.04.2007 20:37 »

Благодаря! Ще му кажа и лично ще го надзиравам.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #3 -: 27.04.2007 20:40 »

Шмид, а ти как си,мина ли крачко, този сезон на линия?

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #4 -: 29.04.2007 21:17 »

Леле аз като прочетох и ми стана зле. От месец ме боли коляното, но тези дни стана вече много зле. Не мога да го сгъвам, почти куцам и някак си пука като го движа, а на пипане е нещо като скърцане. И понеже ме е страх да отида на лекар и все се надявам да ми мине, не знам докъде ще стигне. Не знам дали е от адреналина, но не ми пречи да карам сърф и изобщо не боли тогава, ама после става страшно. SHMIT да знеш от какво и някакъв лек?

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #5 -: 30.04.2007 12:48 »

Шмид, а ти как си,мина ли крачко, този сезон на линия? Не ми е пурвата , но се надявам да е последната травма, въпреки че не е толкова страшно, Кофтито е че изпускаш чат пат някой сезон.

Аз съм ОК. Ще се включа активно в този сезон.
Леле аз като прочетох и ми стана зле. От месец ме боли коляното, но тези дни зтана вече много зле. Не мога да го сгъвам, почти куцам и някак си пука като го движа, а на пипане е нещо като скърцане. И понеже ме е страх да отида на лекар и все се надявам да ми мине, не знам докъде ще стигне. Не знам дали е от адреналина, но не ми пречи да карам сърф и изобщо не боли тогава, ама после става страшно. Schmit  да знеш от какво и някакъв лек?

Съни, ще ти дам координатите на д-р Илиев. Той е доктор на нац отбор по футбол. Добре е да те види спортен лекар. От един преглед страшно няма. То и аз мога да те прегледам , но не съм дипломиран (шарлатанин съм) :D Щом куцаш значи не можеш и да го изправяш до край. Как се случи травмата - усукване, рязко сгъване или странично сгъване на кракъ?
Междувременно можаш да пиеш Volteren 50mg. x 1 Сутрин и вечер, мажи го с Diclac gel 5% и му слагай студен компрес - продават се компресчета в санитарните магазини и аптеките. Не слагай топло, лук, чесън, босилек и др. бабини диветини !!
Иначе скърцането и пукането не са проблем, ще отмине.
А.......... и подуто ли е коляното?

Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: