Здравей!
Интересува ме кои платна на Loft са изцяло армирани, и по принцип как стои въпроса с късането при изцяло армираните модели?
Вчера на Дъбник теглих цял ден 6.2, имах безброй зверски падания, и накрая се продупчи монофилма по сравнително нелеп начин - захлупи ме по главата и в мига, в който мислех да изплувам отстрани, осъзнах че всъщност вече гледам през него?!?!
И това стана до стената, та се наложи да тътря целия сърф на гръб до буса. Купих си дъска Naish Icon 145L - де факто вчера и правих сефтето - пак добре че не я строших и нея на две. Но и дават минимално платно 6.0 квадрата, а на вятър като вчерашния, при все че тежа без оборудването 92 кг ми се видя доста силно, едвам я удържах по време на глисаж, а в моментите когато пусках и леко по вятъра, направо се получаваше някаква зверска скорост, а и тази дъска може би не е проектирана чак за такива условия ли, а и аз не умея все пак почти нищо, но ми се струва че като минавам през това дето му казвате чоп е доста нестабилна.
Та, въпроса ми беше ако взема нещо от сорта 5.0 - 5.2 дали ще има проблем с дъската, или не. Защото като ида на прогноза като вчера влизам с каквото имам, не мога да си позволя да не
, я!
На снимките като се взирах тук-там, ми се видя че Lip Wave и Concept са изцяло армирани. Можеш ли да пуснеш някоя по-детайлна снимка да се вижда армировката?
Ами това са ми общо взето проблемите засега.
Май доста въпроси зададох, за което се извинявам.
Ако не и е тук мястото на темата, може да я сложите на по-подходящо място.
Благодаря предварително за отговорите!
Поздрави от Враца!
Цецо