01.11.2024 09:38
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Gokceada - 20-23_07_2005  (Прочетена 13415 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #15 -: 29.07.2005 10:08 »

Ама даааааааа...снимките чудесни :!:  :!:  :!:  :!:  Тази година, след като ми отнеха неправомерно апарата, имам чудесното оправдание да бъда НАРЦИС до мозъка на костите си....и САМО да карам....хехеххееее...то не било НИКАК лошо :D  :D  :D
Ехххх, трябва да понапиша моите впечатления от островното пребиваване + да се похвяля с лек напредък :D  :D  :D

+ май ще сменям аватара хехеххеее, че на този съм като дамка :D  :D

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
lukcheto
Off Line

« Отговор #16 -: 30.07.2005 18:27 »

Цитат на: "Ivo"
Цитат на: "lukcheto"
...май ще сменям аватара хехеххеее, че на този съм като дамка :D  :D

Ми разбира се! Малко по-сериозно трябва! Я виж моя!  Evil or Very Mad  hip  hip

Ивчооо, твоят аватар е ненадминат по сериозност...абсурд е да го докарам...хаххааа :D  :D  :D  :D

Ооообаче има още снимки, като например, аз и Влади караме паралелно или пък моя милост не в остър профил и с издаден толкова  МНОГО нос..хахаххахаааа :D  :D  :D  :D  :D

На Влади пауърхалса го разучавам снимка по снимка, не че не го гледах  лайф де, ама трябва и теория :!:  :!:

А, аз съм си поставила за цел и бодидраг до края на лятото, някой да има показано в картинки и стъпка по стъпка, ще съм много благодарна :D  :D  :D

Също така не мога да не отбележа, че за снимките публикувани тук са виновници Галчо и Юли (младши), който освен хубавите снимки, направи и прощъпулник с трапеца :D  :D  :D  Да се надяваме, че ще се появи и той тук :D  :D  А, зад камерата оператор беше Ирина  :D  :D  :D

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #17 -: 01.08.2005 09:59 »

Между другото, аватара ми е пак снимка на Юли "младши" (сполучливо!) от острова миналата година, когато цяла седмица нямаше и повей.
lukcheto
Off Line

« Отговор #18 -: 01.08.2005 21:42 »

Цитат на: "Ivo"
Цитат на: "lukcheto"
Ивчооо, твоят аватар е ненадминат по сериозност...абсурд е да го докарам...хаххааа :D  :D  :D  :D
....Също така не мога да не отбележа, че за снимките публикувани тук са виновници Галчо и Юли (младши), който освен хубавите снимки, направи и прощъпулник с трапеца :D  :D  :D  Да се надяваме, че ще се появи и той тук :D  :D  А, зад камерата оператор беше Ирина  :D  :D  :D

Между другото, аватара ми е пак снимка на Юли "младши" (сполучливо!) от острова миналата година, когато цяла седмица нямаше и повей.

Ахам, той Юли(младши) много дебне :!: Добре ни издокарва, всички сме усмихнати и без каквито и да е оплаквания от него :D Какво ли ще стане като подкара сериозно, а ние майсторки закиснем коси във водата ала Коко стайл или пък влачем трътки по водата за гаргара(поредния боди драг за разхлаждане) и няма кой да ни документира hip  hip  hip

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« Отговор #19 -: 01.08.2005 22:41 »

Лукче, краят му се вижда Very sad
Най-новият потребител е Juli, а аз имам сериозни опасения, че това е точно той Confused
Щом излезе на глисаж, сложи трапец и във форума се включи, то работата е ясна.... Е, има надежда, че още си няма екипировка, та във фазата на изчакване може да се надяваме на някоя и друга снимка. Twisted Evil
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: